Zakład Karny w Kwidzynie ogłasza przetarg
- Adres: 82-500 Kwidzyn, ul. Lotnicza 1
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 055 27922945
- Data zamieszczenia: 2012-06-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kwidzynie
ul. Lotnicza 1 1
82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie
tel. 055 27922945
REGON: 00064902500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
warzywa, napoje, kompot - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I - marchew 1.marchew kod CPV 03221112-4 marchew wymagania dotyczące produktu: pakowana do 30 kg szacunkowa ilość: do 20 000 kg ( w okresie 01.07.2012r. - 31.10.2012r.) Część II - pietruszka 1.pietruszka korzeń kod CPV 03221110-0 warzywa korzeniowe wymagania dotyczące produktu: pakowana do 30 kg szacunkowa ilość: do 4 500 kg ( w okresie 01.07.2012r. - 31.10.2012r.) Część III - seler 1.seler korzeń kod CPV 03221110-0 warzywa korzeniowe wymagania dotyczące produktu: pakowany do 30 kg szacunkowa ilość: do 4 500 kg ( w okresie 01.07.2012r. - 31.10.2012r.) Część IV - por 1.por kod CPV 03221110-0 warzywa korzeniowe wymagania dotyczące produktu: pakowany do 10 kg szacunkowa ilość: do 1 000 kg ( w okresie 01.07.2012r. - 31.10.2012r.) Część V - burak ćwikłowy 1.burak ćwikłowy kod CPV 03221111-7 burak ćwikłowy wymagania dotyczące produktu: pakowany do 30 kg szacunkowa ilość: do 6 000 kg ( w okresie 01.07.2012r. - 31.10.2012r.) Część VI - cebula 1. cebula kod CPV 03221113-1 cebula wymagania dotyczące produktu: pakowana do 50 kg szacunkowa ilość: do 16 000 kg ( w okresie 01.07.2012r. - 31.10.2012r.) Część VII - kapusta biała 1.kapusta biała kod CPV 03221410-3 kapusta wymagania dotyczące produktu: pakowana do 30 kg szacunkowa ilość: do 8 000 kg ( w okresie 01.07.2012r. - 31.10.2012r.) Część VIII - kapusta czerwona 2.kapusta czerwona kod CPV 03221410-3 kapusta wymagania dotyczące produktu: pakowana do 30 kg szacunkowa ilość: do 4 000 kg ( w okresie 01.07.2012r. - 31.10.2012r.) Część IX - ziemniak jadalny 1. ziemniak jadalny kod CPV 03212100-1 ziemniaki wymagania dotyczące produktu: pakowany do 30 kg szacunkowa ilość: do 70 000 kg ( w okresie 01.07.2012r. - 31.10.2012r.) Część X - owoce 1. jabłko kod CPV 03222321-9 jabłka wymagania dotyczące produktu: jabłko spożywcze, o wadze 100 -200 g/szt pakowane w skrzynkach 15 kg szacunkowa ilość: do 15 000 kg Część XI - napój w proszku 1. napój w proszku kod CPV 15982000-5 napoje orzeźwiające wymagania dotyczące produktu: pakowany do 2 kg szacunkowa ilość: do 800 kg ( w okresie 01.07.2012r. - 30.06.2013r.) Część XII - kompot 1. kompot bez cukru kod CPV 15332100-5 owoce przetworzone wymagania dotyczące produktu: pakowany do 3 l szacunkowa ilość: do 1 000 l ( w okresie 01.07.2012r. - 30.06.2013r.) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032211124
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Ustala się wadium dla części I - X w wysokości 3 % wartości zamówienia tj. 5 355,75 zł (słownie: pięć tysięcy trzysta pięćdziesiąt pięć złotych 75/100) na poszczególne części zamówienia : Część I - marchew - 1002,00 zł Część II - pietruszka - 610,20 zł Część III - seler - 360,45 zł Część IV - por - 180,00 zł Część V - burak ćwikłowy - 102,60 zł Część VI - cebula - 273,60 zł Część VII- kapusta biała -103,20 zł Część VIII - kapusta czerwona - 97,20 zł Część IX- ziemniak jadalny - 1407,00 zł Część X- owoce - 1219,50 zł Przy wnoszeniu wadium Wykonawca winien podać nazwę przedmiotu zamówienia oraz numer swego konta, na które należy zwrócić wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- sukcesywne dostawy warzyw
Dodano: 2016-06-09 - RZP-7/15 dostawy warzyw świeżych, kapusty i ogórków kwaszonych, ziemniaków, owoców świeżych, owoców cytrusowych.
Dodano: 2015-11-27 - sukcesywne dostawy marchwi i jabłek
Dodano: 2015-11-09 - sukcesywna dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2015-09-30 - Dostawa warzyw - lato 2015 r.
Dodano: 2015-06-16 - sukcesywna dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2015-06-02 - RZP - 17/14 na dostawy warzyw świeżych, ogórków i kapusty kwaszonej.
Dodano: 2014-10-30 - Dostawa warzyw 2014/2015 r.
Dodano: 2014-10-07 - warzywa i owoce
Dodano: 2014-09-17 - Dostawa warzyw - lato 2014 r.
Dodano: 2014-06-13