Zakład Karny w Kwidzynie ogłasza przetarg
- Adres: 82-500 Kwidzyn, ul. Lotnicza 1
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 055 27922945
- Data zamieszczenia: 2014-09-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kwidzynie
ul. Lotnicza 1 1
82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie
tel. 055 27922945
REGON: 00064902500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej - zakład karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
warzywa i owoce - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I - marchew 1.marchew kod CPV 03221112-4 marchew wymagania dotyczące produktu: pakowana do 30 kg szacunkowa ilość: do 30 000kg ( w okresie 01.11.2014r. - 30.06.2015r.) Część II - pietruszka 1.pietruszka korzeń kod CPV 03221110-0 warzywa korzeniowe wymagania dotyczące produktu: pakowana do 30 kg szacunkowa ilość: do 8 000kg ( w okresie 01.11.2014r. - 30.06.2015r. ) Część III - seler 1.seler korzeń kod CPV 03221110-0 warzywa korzeniowe wymagania dotyczące produktu: pakowany do 30 kg szacunkowa ilość: do 8 000 kg ( w okresie 01.11.2014r. - 30.06.2015r.) Część IV - por 1.por kod CPV 03221110-0 warzywa korzeniowe wymagania dotyczące produktu: pakowany do 10 kg szacunkowa ilość: do 2 000 kg ( w okresie 01.11.2014r. - 30.06.2015r.) Część V - burak ćwikłowy 1.burak ćwikłowy kod CPV 03221111-7 burak ćwikłowy wymagania dotyczące produktu: pakowany do 30 kg szacunkowa ilość: do 12 000 kg ( w okresie 01.11.2014r. - 30.06.2015r.) Część VI - cebula 1. cebula kod CPV 03221113-1 cebula wymagania dotyczące produktu: pakowana do 50 kg szacunkowa ilość: do 20 000 kg ( w okresie 01.11.2014r. - 30.06.2015r.) Część VII - kapusta 1.kapusta biała kod CPV 03221410-3 kapusta wymagania dotyczące produktu: pakowana do 30 kg szacunkowa ilość: do 12 000 kg ( w okresie 01.11.2014r. - 30.06.2015r.) 2.kapusta czerwona kod CPV 03221410-3 kapusta wymagania dotyczące produktu: pakowana do 30 kg szacunkowa ilość: do 5 000 kg ( w okresie 01.11.2014r. - 30.06.2015r.) Część VIII - ziemniak jadalny 1. ziemniak jadalny kod CPV 03212100-1 ziemniaki wymagania dotyczące produktu: pakowany w worki od 15 kg do 30 kg szacunkowa ilość: do 100 000 kg ( w okresie 01.11.2014r. - 30.06.2015r.) Część IX - owoce 1. jabłko kod CPV 03222321-9 jabłka wymagania dotyczące produktu: jabłko spożywcze, o wadze 100 -160 g/szt pakowane w skrzynkach 15 kg szacunkowa ilość: do 50 000 kg ( w okresie 01.11.2014r. - 31.10.2015r.) Część X - ogórek kiszony 1. ogórek kiszony kod CPV 15331000-7 warzywa przetworzone wymagania dotyczące produktu: pakowany do 60 kg (waga po odcieku) szacunkowa ilość: do 4 000 kg ( w okresie 01.11.2014r. - 31.10.2015r.) Część XI - kapusta kiszona 1. kapusta kiszona kod CPV 15331000-7 warzywa przetworzone wymagania dotyczące produktu: pakowana do 60 kg szacunkowa ilość: do 8 000 kg ( w okresie 01.11.2014r. - 31.10.2015r.) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032211124
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Ustala się wadium dla części I - XI w wysokości 3 % wartości zamówienia tj. zł 6 011,87 zł (słownie: sześć tysięcy jedenaście złotych 87/100) na poszczególne części zamówienia : Część I - marchew - 514,29 zł Część II - pietruszka - 525,71 zł Część III - seler - 571,43 zł Część IV - por - 51,43 zł Część V - burak ćwikłowy - 205,71 zł Część VI - cebula - 228,57 zł Część VII- kapusta -227,43 zł Część VIII - ziemniak jadalny - 1 314,29 zł Część IX- owoce - 1 428,57 zł Część X- ogórek kiszony - 500,00 zł Część XI - kapusta kiszona - 444,44 zł
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- sukcesywne dostawy warzyw
Dodano: 2016-06-09 - RZP-7/15 dostawy warzyw świeżych, kapusty i ogórków kwaszonych, ziemniaków, owoców świeżych, owoców cytrusowych.
Dodano: 2015-11-27 - sukcesywne dostawy marchwi i jabłek
Dodano: 2015-11-09 - sukcesywna dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2015-09-30 - Dostawa warzyw - lato 2015 r.
Dodano: 2015-06-16 - sukcesywna dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2015-06-02 - RZP - 17/14 na dostawy warzyw świeżych, ogórków i kapusty kwaszonej.
Dodano: 2014-10-30 - Dostawa warzyw 2014/2015 r.
Dodano: 2014-10-07 - Dostawa warzyw - lato 2014 r.
Dodano: 2014-06-13 - sukcesywne dostawy warzyw
Dodano: 2014-06-06