Przetargi.pl
Warzywa

Szpital Kliniczny im. Heliodora Święcickiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 60-355 Poznań, ul. Przybyszewskiego 49
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 8691759 , fax. 061 8691847
  • Data zamieszczenia: 2013-12-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Kliniczny im. Heliodora Święcickiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
    ul. Przybyszewskiego 49 49
    60-355 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 061 8691759, fax. 061 8691847
    REGON: 00028883400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spsk2.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Warzywa
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Pakiet nr 1 warzywa L.p. Przedmiot zamówienia j.m. Ilość 1. botwina 0,250 kg pęczek p 1 225 2. buraki op. Max 20 kg kg 6 200 3. brukselka kg 150 4. cebula op.max 10 kg kg 1 250 5. czosnek świeży luzem KL I kg 8 6. czosnek świeży luzem KL I szt 65 7. fasola szparagowa krajowa kg 200 8. kalafior 1szt min 800g /bez liści szt 710 9. kalarepa 1szt. min.300g szt 350 10. kapusta biała kg 1 450 11. kapusta biała młoda szt 220 12. kapusta czerwona kg 50 13. kapusta czerwona 1szt. min.2,5kg szt 310 14. kapusta pekińska 1szt. min.1,5kg szt 260 15. koperek zielony pęczek 25 g p 8 000 16. marchew op. Max 20 kg kg 12 700 17. ogórek zielony szklarniowy wężowy kg 400 18. ogórek zielony krótki ,krajowy kg 500 19. papryka czerwona K L I kg 250 20. pieczarki K L I kg 460 21. pietruszka korzeń op. Max 20 kg kg 2 300 22. pietruszka natka pęczek 25 g p 17 000 23. pomidor KL I kg 3 130 24. por kg 500 25. por szt po 0,4 kg szt 320 26. rzodkiewka mały pęczek handlowy p 1 230 27. sałata KL I szt 6 600 28. seler Obcinany kg 3 300 29. szczypior mały pęczek handlowy p 1 020 30. ziemniaki op max 15 kg kg 50 600 31. jabłka świe.deserowe typ.Cortland ,ligol kg 5 000 32. śliwka typu węgierka kraj. kg 35 33. truskawka świeża krajowa kg 180 34. wiśnia świeża krajowa kg 100 35. dynia krajowa kg 60 36. Grepjfrut z importu kg 250 37 pomarańcza z importu kg 320 Pakiet nr 2 Kiszonki L.p. Przedmiot zamówienia j.m. Ilość 1. kapusta kwaszona kg 1 440 2 ogórek małosolny kg 250 3 ogórek kwaszony kg 1 440
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.spsk2.pl/zp/pokaz2.php?n=337_2013
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach