Część I - dla Instytutu Chemicznej Technologii Żywności
Pakiet I - Sprzęt laboratoryjny
1. Lodówka
2. Zamrażarka
3. Wirówka na próby do 100 ml
4. Spektrofotometr VIS
5. Łaźnia wodna
6. Łaźnia ultradźwiękowa
Pakiet II - Sprzęt laboratoryjny
1. Pirometr
2. Oscyloskop
3. Żelowa elektroda pH-metryczna - 3 szt.
4. Refraktometr Abbego, RTM,
5. Waga I
6. Waga II
7. Anemometr
Pakiet III - Wyroby laboratoryjne
1. Lejek Schotta - 4 szt.
2. Rozdzielacz - 4 szt.
3. Biureta - 5 szt.
4. Chłodnica Liebiga I - 2 szt.
5. Chłodnica Liebiga II - 3 szt.
6. Rurka polarymetryczna - 3 szt.
Część II - dla Instytutu Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
Pakiet I - Sprzęt laboratoryjny
1. Wiskozymetr Hoepplera z opadającą kulką
2. Suszarka laboratoryjna z wymuszonym obiegiem powietrza
Pakiet II - Sprzęt laboratoryjny
1. Aparat do destylacjii z parą wodną
2. Mineralizator
3. Mieszadło magnetyczne
4. Palnik laboratoryjny (nożny)
Pakiet III - Sprzęt laboratoryjny
1. Refraktometr
Pakiet IV - Sprzęt laboratoryjny
1. Termostat cyrkulacyjny z łaźnią wodną i wężownicą
Opis przedmiotu zamówienia zawiera Formularz Cenowy, stanowiący Załącznik Nr 2 do SIWZ oraz Formularz Zestawienie parametrów wymaganych, stanowiący Załączniki Nr: 3 - 19 do SIWZ
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną