Centrum Kształcenia Praktycznego ogłasza przetarg
- Adres: 39-400 Tarnobrzeg, ul. Kopernika 5
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 15 822 18 39 , fax. 15 822 18 39
- Data zamieszczenia: 2012-05-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia Praktycznego
ul. Kopernika 5 5
39-400 Tarnobrzeg, woj. podkarpackie
tel. 15 822 18 39, fax. 15 822 18 39
REGON: 18064109600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.tarnobrzeg.eobip.pl, www.ckp.tbg.net.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Samorządu Terytorialnego-Szkoła
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi zakwaterowania i wyżywienia podczas staży w ramach projektu Czego się Jaś nie nauczy ,tego Jan nie będzie umiał Współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach: Priorytetu IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działania 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa zakwaterowania i wyżywienia podczas staży w ramach projektu Czego się Jan nie nauczy ,tego Jan nie będzie umiał Przedmiot zamówienia polega na świadczeniu usług zakwaterowania i wyżywienia podczas staży w ramach projektu Czego się Jan nie nauczy ,tego Jan nie będzie umiał Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie wskazanych usług podczas następujących staży: 1/Staż w zakładzie LINCOLN ELECTRIC w Bielawie 2/Staż w zakładzie SOPRO Nowiny k/Kielc CZĘŚĆ 1: USŁUGA ZAKWATEROWANIA I WYŻYWIENIA dla grupy 28 uczniów oraz 2 opiekunów podczas staży w Bielawie w Zakładach LINCOLN ELECTRIC Świadczenie usługi zakwaterowania i wyżywienia dla grupy 28 uczniów oraz 2 opiekunów podczas staży w Bielawie w Zakładach LINCOLN ELECTRIC w dwóch grupach po 14 osób + 1 opiekun Termin realizacji zamówienia: I grupa od 01.07.2012 - 13.07.2012r 14 osób + 1 opiekun II grupa od 15.07.2012 -27.07.2012 r 14 osób + 1 opiekun, Zakwaterowanie: Miejsce zakwaterowania: Bielawa lub okolice położone do 5 km od zakładu. Zamawiający zastrzega sobie możliwość korekty liczby uczestników szkolenia o ok. +/- 10% w terminie do 7 dni przed rozpoczęciem stażu. Wyżywienie: Planowana ilość osób do wyżywienia: 30 (28 uczniów + 2 opiekunów w dwóch grupach 14+1). Zamawiający zastrzega możliwość dokonania zmian ilościowych. Wykonawca w ramach świadczonej usługi zobowiązany jest do zapewnienia wyżywienia wg harmonogramu: I grupa od 01.07.2012 - 13.07.2012r 14 osób + 1 opiekun 1 dzień - dzień przyjazdu ( 01.07.2012) : obiadokolacja-14+1 Kolejne dni (02.07.2012 - 12.07.2012) - śniadanie, obiad i kolacja-14+1 Ostatni dzień pobytu-powrót 13.07.2012 - śniadanie i suchy prowiant na podróż.14+1 II grupa od 15.07.2012 -27.07.2012 r 14 osób + 1 opiekun, 1 dzień - dzień przyjazdu ( 15.07.2012) : obiadokolacja-14+1 Kolejne dni (16.07.2012 - 26.07.2012) - śniadanie, obiad i kolacja-14+1 Ostatni dzień pobytu-powrót 27.07.2012 - śniadanie i suchy prowiant na podróż.14+1 Planowana łączna liczba posiłków podczas realizacji usługi (podane ilości są ilościami szacunkowymi, zamawiający zastrzega możliwość zmian ilości posiłków): - dwadzieścia cztery śniadania w formie szwedzkiego stołu lub serwowane (1 śniadanie obejmuje wszystkich uczestników stażu - 30 osób) godziny wydawania: do ustalenia na miejscu - dwadzieścia cztery obiady (dwa dania + deser) x 30 osób godziny wydawania: 14.00 - 16.00 -dwadzieścia dwie kolacje w formie szwedzkiego stołu lub serwowane (1 kolacja obejmuje wszystkich uczestników stażu -30 osób) godziny wydawania: 18.00 - 20.00 -jedna obiadokolacja w dniu przyjazdu - 30 osób - dodatkowo w dniu powrotu suchy prowiant dla uczestników staży 30 osób Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany godzin podawania posiłków. CZĘŚĆ 2: USŁUGA ZAKWATEROWANIA I WYŻYWIENIA dla grupy 22 uczniów(19 uczniów i 3 uczennice) oraz 2 opiekunów podczas staży w Sitkówce Nowiny k/Kielc Zakład SPORO. Świadczenie usługi zakwaterowania i wyżywienia dla grupy 22 uczniów oraz 2 opiekunów podczas staży w podczas staży w Sitkówce Nowiny k/Kielc Zakład SPORO Termin realizacji zamówienia: od 09.07.2012 - 20.07.2012r 22 osoby + 2 opiekunów Zakwaterowanie: Miejsce zakwaterowania: Nowiny k/Kielc lub okolice położone do 5 km od zakładu. Zamawiający zastrzega sobie możliwość korekty liczby uczestników szkolenia o ok. +/- 10% w terminie do 7 dni przed rozpoczęciem stażu. Wyżywienie: Planowana ilość osób do wyżywienia: 24 (22 uczniów + 2 opiekunów). Zamawiający zastrzega możliwość dokonania zmian ilościowych. Wykonawca w ramach świadczonej usługi zobowiązany jest do zapewnienia wyżywienia wg harmonogramu: od 09. 07. 2012 - 20. 07. 2012r 22 osoby + 2 opiekunów 1 dzień - dzień przyjazdu ( 09.07.2012) : obiadokolacja-22+2 Kolejne dni (10.07.2012 - 19.07.2012) - śniadanie, obiad i kolacja 22+2 Ostatni dzień pobytu-powrót 20.07.2012 - śniadanie 22+2,obiad 22+2 Planowana łączna liczba posiłków podczas realizacji usługi (podane ilości są ilościami szacunkowymi, zamawiający zastrzega możliwość zmian ilości posiłków): 22 uczniów +2 opiekunów - jedenaście śniadań w formie szwedzkiego stołu lub serwowane (1 śniadanie obejmuje wszystkich uczestników stażu - 24 osoby) godziny wydawania: do ustalenia na miejscu - jedenaście obiadów (dwa dania + deser) x 24 osoby godziny wydawania: 14.00 - 16.00 -dziesięć kolacji w formie szwedzkiego stołu lub serwowane (1 kolacja obejmuję wszystkich uczestników stażu -24 osoby) godziny wydawania: 18.00 - 20.00 -jedna obiadokolacja w dniu przyjazdu - 24 osoby Posiłki podczas całego pobytu w Bielawie jak i w Nowinach winny być zróżnicowane. W całodziennym jadłospisie powinny zostać uwzględnione produkty ze wszystkich grup spożywczych. Posiłki mają być sporządzane zgodnie z wymogami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego. Muszą być wykonywane w dniu dostawy ze świeżych artykułów spożywczych posiadających aktualne daty ważności. Czas pomiędzy przygotowaniem posiłków, a jego spożyciem nie powinien być dłuższy niż 2 godziny. Wartość kaloryczna całodniowego posiłku musi być zgodna z zasadami żywienia. Wartość kaloryczna poszczególnych posiłków (rozkład procentowy całodziennej racji pokarmowej): Śniadanie 30-35% Obiad 35-40% Kolacja 25-30% - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552700003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.tarnobrzeg.eobip.pl, www.ckp.tbg.net.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa obejmująca całodzienne wyżywienie uczestników szkoleń i kursów organizowanych w 2015 r. przez Ośrodek Szkolenia Komendy Wojewódzkiej PSP w Rzeszowie z siedzibą w Nisku przy ul. Nowej 42
Dodano: 2015-01-27 - Organizacja staży zawodowych wraz z ich kompleksową obsługą dla uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 3 w ramach projektu systemowego pn. Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Numer ewidencyjny projektu: WND-POKL.09.02.00-18-001/12 Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionie w ramach Działania 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2014-06-06 - Usługa obejmująca całodzienne wyżywienie uczestników szkoleń i kursów organizowanych w 2014 r. przez Ośrodek Szkolenia Komendy Wojewódzkiej PSP w Rzeszowie z siedzibą w Nisku przy ul. Nowej 42
Dodano: 2014-01-02 - Organizacja wyjazdów studyjnych stron projektu na Ukrainę (Użgorod-Kijów) oraz do Polski (Rzeszów-Warszawa) w ramach projektu - p.n. Wzmocnienie instytucjonalnego potencjału współpracy służb ratowniczych z Rzeszowa i Użgorodu poprzez doskonalenie technik ratowniczo - gaśniczych oraz wymianę informacji i doświadczeń
Dodano: 2013-06-27 - Organizacja staży zawodowych wraz z ich kompleksową obsługą dla uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 3 w ramach projektu systemowego pn. Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Numer ewidencyjny projektu: WND-POKL.09.02.00-18-001/12 Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionie w ramach Działania 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2013-06-11 - Usługa obejmująca całodzienne wyżywienie uczestników szkoleń organizowanych w 2013 r. przez Ośrodek Szkolenia Komendy Wojewódzkiej PSP w Rzeszowie z siedzibą w Nisku przy ul. Nowej 42
Dodano: 2013-01-10 - Noclegi i wyżywienie dla uczestników Euroregionalnego Koncertu Kolęd SOLI DEO GLORIA
Dodano: 2012-12-06 - Noclegi i wyżywienie dla uczestników Euroregionalnego Koncertu Kolęd SOLI DEO GLORIA
Dodano: 2012-11-27 - Przygotowanie, dostarczenie i wydanie posiłków dla 140 uczniów w ramach zajęć przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe i 60 uczniów w ramach praktyk z zakresu diagnostyki samochodowej dla uczniów technikum Zespołu Szkół Samochodowych w Rzeszowie biorących udział w projekcie : Diagnostyka samochodowa w szkole i warsztacie- realizowanego przez Zespół Szkół Samochodowych im. Obrońców Westerplatte w Rzeszowie w ramach konkursu 19/POKL/9.2/2010, Nr WND-POKL.09.02.00-18-118/10 w terminie 09. 2012 - 07.2013
Dodano: 2012-08-03 - Wynajem sali konferencyjnej ze sprzętem symultanicznym wraz z wyżywieniem oraz zakwaterowaniem uczestników podczas konferencji organizowanej w ramach projektu Rozwój infrastruktury turystyki aktywnej poprzez utworzenie transgranicznej sieci produktów turystycznych w Krośnie, Svidniku i Presovie
Dodano: 2012-02-08