Przetargi.pl
Usługi zakwaterowania i wyżywienia podczas staży w ramach projektu Czego się Jaś nie nauczy ,tego Jan nie będzie umiał Współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach: Priorytetu IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działania 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego

Centrum Kształcenia Praktycznego ogłasza przetarg

  • Adres: 39-400 Tarnobrzeg, ul. Kopernika 5
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 15 822 18 39 , fax. 15 822 18 39
  • Data zamieszczenia: 2012-05-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia Praktycznego
    ul. Kopernika 5 5
    39-400 Tarnobrzeg, woj. podkarpackie
    tel. 15 822 18 39, fax. 15 822 18 39
    REGON: 18064109600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.tarnobrzeg.eobip.pl, www.ckp.tbg.net.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Samorządu Terytorialnego-Szkoła

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi zakwaterowania i wyżywienia podczas staży w ramach projektu Czego się Jaś nie nauczy ,tego Jan nie będzie umiał Współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach: Priorytetu IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działania 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Usługa zakwaterowania i wyżywienia podczas staży w ramach projektu Czego się Jan nie nauczy ,tego Jan nie będzie umiał Przedmiot zamówienia polega na świadczeniu usług zakwaterowania i wyżywienia podczas staży w ramach projektu Czego się Jan nie nauczy ,tego Jan nie będzie umiał Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie wskazanych usług podczas następujących staży: 1/Staż w zakładzie LINCOLN ELECTRIC w Bielawie 2/Staż w zakładzie SOPRO Nowiny k/Kielc CZĘŚĆ 1: USŁUGA ZAKWATEROWANIA I WYŻYWIENIA dla grupy 28 uczniów oraz 2 opiekunów podczas staży w Bielawie w Zakładach LINCOLN ELECTRIC Świadczenie usługi zakwaterowania i wyżywienia dla grupy 28 uczniów oraz 2 opiekunów podczas staży w Bielawie w Zakładach LINCOLN ELECTRIC w dwóch grupach po 14 osób + 1 opiekun Termin realizacji zamówienia: I grupa od 01.07.2012 - 13.07.2012r 14 osób + 1 opiekun II grupa od 15.07.2012 -27.07.2012 r 14 osób + 1 opiekun, Zakwaterowanie: Miejsce zakwaterowania: Bielawa lub okolice położone do 5 km od zakładu. Zamawiający zastrzega sobie możliwość korekty liczby uczestników szkolenia o ok. +/- 10% w terminie do 7 dni przed rozpoczęciem stażu. Wyżywienie: Planowana ilość osób do wyżywienia: 30 (28 uczniów + 2 opiekunów w dwóch grupach 14+1). Zamawiający zastrzega możliwość dokonania zmian ilościowych. Wykonawca w ramach świadczonej usługi zobowiązany jest do zapewnienia wyżywienia wg harmonogramu: I grupa od 01.07.2012 - 13.07.2012r 14 osób + 1 opiekun 1 dzień - dzień przyjazdu ( 01.07.2012) : obiadokolacja-14+1 Kolejne dni (02.07.2012 - 12.07.2012) - śniadanie, obiad i kolacja-14+1 Ostatni dzień pobytu-powrót 13.07.2012 - śniadanie i suchy prowiant na podróż.14+1 II grupa od 15.07.2012 -27.07.2012 r 14 osób + 1 opiekun, 1 dzień - dzień przyjazdu ( 15.07.2012) : obiadokolacja-14+1 Kolejne dni (16.07.2012 - 26.07.2012) - śniadanie, obiad i kolacja-14+1 Ostatni dzień pobytu-powrót 27.07.2012 - śniadanie i suchy prowiant na podróż.14+1 Planowana łączna liczba posiłków podczas realizacji usługi (podane ilości są ilościami szacunkowymi, zamawiający zastrzega możliwość zmian ilości posiłków): - dwadzieścia cztery śniadania w formie szwedzkiego stołu lub serwowane (1 śniadanie obejmuje wszystkich uczestników stażu - 30 osób) godziny wydawania: do ustalenia na miejscu - dwadzieścia cztery obiady (dwa dania + deser) x 30 osób godziny wydawania: 14.00 - 16.00 -dwadzieścia dwie kolacje w formie szwedzkiego stołu lub serwowane (1 kolacja obejmuje wszystkich uczestników stażu -30 osób) godziny wydawania: 18.00 - 20.00 -jedna obiadokolacja w dniu przyjazdu - 30 osób - dodatkowo w dniu powrotu suchy prowiant dla uczestników staży 30 osób Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany godzin podawania posiłków. CZĘŚĆ 2: USŁUGA ZAKWATEROWANIA I WYŻYWIENIA dla grupy 22 uczniów(19 uczniów i 3 uczennice) oraz 2 opiekunów podczas staży w Sitkówce Nowiny k/Kielc Zakład SPORO. Świadczenie usługi zakwaterowania i wyżywienia dla grupy 22 uczniów oraz 2 opiekunów podczas staży w podczas staży w Sitkówce Nowiny k/Kielc Zakład SPORO Termin realizacji zamówienia: od 09.07.2012 - 20.07.2012r 22 osoby + 2 opiekunów Zakwaterowanie: Miejsce zakwaterowania: Nowiny k/Kielc lub okolice położone do 5 km od zakładu. Zamawiający zastrzega sobie możliwość korekty liczby uczestników szkolenia o ok. +/- 10% w terminie do 7 dni przed rozpoczęciem stażu. Wyżywienie: Planowana ilość osób do wyżywienia: 24 (22 uczniów + 2 opiekunów). Zamawiający zastrzega możliwość dokonania zmian ilościowych. Wykonawca w ramach świadczonej usługi zobowiązany jest do zapewnienia wyżywienia wg harmonogramu: od 09. 07. 2012 - 20. 07. 2012r 22 osoby + 2 opiekunów 1 dzień - dzień przyjazdu ( 09.07.2012) : obiadokolacja-22+2 Kolejne dni (10.07.2012 - 19.07.2012) - śniadanie, obiad i kolacja 22+2 Ostatni dzień pobytu-powrót 20.07.2012 - śniadanie 22+2,obiad 22+2 Planowana łączna liczba posiłków podczas realizacji usługi (podane ilości są ilościami szacunkowymi, zamawiający zastrzega możliwość zmian ilości posiłków): 22 uczniów +2 opiekunów - jedenaście śniadań w formie szwedzkiego stołu lub serwowane (1 śniadanie obejmuje wszystkich uczestników stażu - 24 osoby) godziny wydawania: do ustalenia na miejscu - jedenaście obiadów (dwa dania + deser) x 24 osoby godziny wydawania: 14.00 - 16.00 -dziesięć kolacji w formie szwedzkiego stołu lub serwowane (1 kolacja obejmuję wszystkich uczestników stażu -24 osoby) godziny wydawania: 18.00 - 20.00 -jedna obiadokolacja w dniu przyjazdu - 24 osoby Posiłki podczas całego pobytu w Bielawie jak i w Nowinach winny być zróżnicowane. W całodziennym jadłospisie powinny zostać uwzględnione produkty ze wszystkich grup spożywczych. Posiłki mają być sporządzane zgodnie z wymogami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego. Muszą być wykonywane w dniu dostawy ze świeżych artykułów spożywczych posiadających aktualne daty ważności. Czas pomiędzy przygotowaniem posiłków, a jego spożyciem nie powinien być dłuższy niż 2 godziny. Wartość kaloryczna całodniowego posiłku musi być zgodna z zasadami żywienia. Wartość kaloryczna poszczególnych posiłków (rozkład procentowy całodziennej racji pokarmowej): Śniadanie 30-35% Obiad 35-40% Kolacja 25-30%
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552700003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.tarnobrzeg.eobip.pl, www.ckp.tbg.net.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach