Opolskie Centrum Rozwoju Gospodarki ogłasza przetarg
- Adres: 45-716 Opole, ul. Spychalskiego 1a
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 77 40 33 600 , fax. 77 40 33 609
- Data zamieszczenia: 2013-03-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Opolskie Centrum Rozwoju Gospodarki
ul. Spychalskiego 1a 1a
45-716 Opole, woj. opolskie
tel. 77 40 33 600, fax. 77 40 33 609
REGON: 16012870100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://ocrg.opolskie.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi restauracyjne realizowane w ramach Projektu pn.: Opening Regional Innovation System in the Opolskie Voivodeship III współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, POKL - Działanie 8.2. Transfer wiedzy, Poddziałanie 8.2.1. Wsparcie dla współpracy sfery nauki i przedsiębiorstw, Ponadnarodowy projekt systemowy - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Nazwa zamówienia: Usługi restauracyjne realizowane w ramach Projektu pn.: Opening Regional Innovation System in the Opolskie Voivodeship III współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, POKL - Działanie 8.2. Transfer wiedzy, Poddziałanie 8.2.1. Wsparcie dla współpracy sfery nauki i przedsiębiorstw, Ponadnarodowy projekt systemowy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty został w zał. nr 1A, do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.ocrg.opolskie.pl/b/106/Zamowienia_publiczne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na usługę cateringu podczas wydarzeń edukacyjnych w instytucjach kultury, pn. Dni Zrównoważonego Rozwoju w Edukacji w ramach Projektu POKL.09.04.00-16-002/13 pn. Neurony na rzecz ucznia i szkoły - przygotowanie nauczyciela do funkcjonowania w szkole XXI w.
Dodano: 2015-12-03 - Przetarg nieograniczony na usługę cateringu podczas konferencji metodycznej pn. Budząca się szkoła w ramach Projektu POKL.09.04.00-16-002/13 pn. Neurony na rzecz ucznia i szkoły - przygotowanie nauczyciela do funkcjonowania w szkole XXI w
Dodano: 2015-10-30 - Przetarg nieograniczony na usługi cateringowe na potrzeby projektu pn. Neurony na rzecz ucznia i szkoły - przygotowanie nauczyciela do funkcjonowania w szkole XXI w.
Dodano: 2015-09-22 - Świadczenie usługi restauracyjno-hotelarskiej podczas VII Warsztatów Leksykograficznych poświęconych pracom nad ósmym zeszytem Podręcznego Idiomatykonu Polsko-Rosyjskiego
Dodano: 2015-06-08 - Zakup posiłków w formie jednego gorącego dania
Dodano: 2015-05-07 - Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej dla Uniwersytetu Opolskiego w czasie konferencji - Miasta XXI wieku
Dodano: 2015-04-16 - Usługa cateringu - żywienie pacjentów SP ZOZ MSW w Opolu
Dodano: 2014-12-01 - Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej dla Wydziału Filologicznego UO
Dodano: 2014-11-24 - Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas konferencji pt. Śląsk Opolski jako region wspólnoty obywatelskiej
Dodano: 2014-11-05 - Przetarg nieograniczony na usługę restauracyjną na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Opolskiej (nr sprawy ZP/U/83/2014)
Dodano: 2014-10-09