Komenda Wojewódzka Policji z siedzibą w Radomiu ogłasza przetarg
- Adres: 26-600 Radom, ul. 11 Listopada 37/59
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 48 3453103 , fax. 48 3452002
- Data zamieszczenia: 2011-12-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Komenda Wojewódzka Policji z siedzibą w Radomiu
ul. 11 Listopada 37/59 37/59
26-600 Radom, woj. mazowieckie
tel. 48 3453103, fax. 48 3452002
REGON: 67089737900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.mazowiecka.policja.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi restauracyjne: przygotowywanie i wydawanie posiłków profilaktycznych dla pracowników Policji. NR SPRAWY 219/2011 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przygotowywanie i wydawanie posiłków profilaktycznych dla pracowników Policji. Usługi restauracyjne świadczone będą dla pracowników Policji KMP/KPP zgodnie z ofertą częściową w dni powszednie w godzinach od 8.00 do 17.00 oraz soboty 9.00 do 16.00. Posiłek profilaktyczny to zupa z wkładką + gorący napój i musi posiadać wartość kaloryczną około 1500 kcal. Wykonawca wykonywać będzie usługi na podstawie bonów żywnościowych GZ 40 wystawionych przez Zamawiającego na konkretny dzień, opatrzonych pieczęcią osoby wydającej bon. Nie dopuszcza się dokonania zmiany posiłku na inne artykuły spożywcze. UWAGA! Siedziba wykonawcy świadczącego usługi restauracyjne dla poszczególnych jednostek policji (dla zadań od nr 1 do nr 11) musi znajdować się w obrębie administracyjnym miasta, w którym znajduje się siedziba jednostki policji. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.mazowiecka.policja.gov.pl/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na usługę cateringową, organizacja żywienia w namiocie dla 600 osób przez okres 15 dni
Dodano: 2016-05-06 - Organizacja całodziennego wyżywienia dla uczestników szkoleń, narad, spotkań roboczych i konferencji organizowanych przez Centrum Szkolenia ZUS w Augustowie
Dodano: 2015-07-16 - Dostawą gorących posiłków jednodaniowych do czterech szkół na terenie gminy Magnuszew. do szkół w Mniszewie , Rozniszewie, Chmielewie i Przydworzycach
Dodano: 2015-01-02 - Świadczenie usługi cateringowej podczas spotkań organizowanych przez CEZAMAT PW Sp. z o.o.
Dodano: 2014-11-26 - wyżywienie uczestników szkoleń organizowanych przez Centrum Szkolenia w II Oddziale ZUS w Warszawie w oparciu o prowadzony bufet/stołówkę pracowniczą
Dodano: 2014-09-29 - Usługi cateringowe oraz transportowe podczas spotkań i posiedzeń
Dodano: 2014-06-25 - Organizacja imprez w ramach projektu KIS-NOWA PERSPEKTYWA realizowanego przez Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Płocku
Dodano: 2014-03-18 - Świadczenie usługi cateringowej spotkań przedstawicieli samorządu płockiego oraz płockich organizacji pozarządowych organizowanych w projekcie: Potencjał - Działanie - Rozwój: nowy wymiar współpracy Miasta Płocka i płockich organizacji pozarządowych realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet V Dobre rządzenia, Działanie 5.4 Rozwój potencjału trzeciego sektora, Poddziałanie 5.4.2 Rozwój dialogu obywatelskiego
Dodano: 2014-02-28 - Usługi cateringowe oraz transportowe podczas spotkań i posiedzeń
Dodano: 2014-02-14 - Organizacja imprez w ramach działań o charakterze środowiskowym dla projektu systemowego Droga do aktywności oraz otwartej imprezy piknikowej dla pracowników Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Płocku
Dodano: 2014-02-07