Zakład Ubezpieczeń Społecznych II Oddział w Warszawie ogłasza przetarg
- Adres: 03-829 Warszawa, ul. Podskarbińska 25
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 590 29 11 , fax. 22 590 28 29
- Data zamieszczenia: 2014-09-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Ubezpieczeń Społecznych II Oddział w Warszawie
ul. Podskarbińska 25 25
03-829 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 590 29 11, fax. 22 590 28 29
REGON: 00001775600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ubezpieczenia społeczne
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
wyżywienie uczestników szkoleń organizowanych przez Centrum Szkolenia w II Oddziale ZUS w Warszawie w oparciu o prowadzony bufet/stołówkę pracowniczą - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest wyżywienie uczestników szkoleń organizowanych przez Centrum Szkolenia w II Oddziale ZUS w Warszawie w oparciu o prowadzenie bufetu/ stołówki pracowniczej w siedzibie Inspektoratu ZUS Praga Północ w Warszawie przy ul. 11-go Listopada 15a. Wykonawca w dzierżawionym lokalu będzie prowadził działalność gospodarczą, której przedmiotem będzie: 1. pełna obsługa Centrum Szkolenia w zakresie całodziennego wyżywienia grup szkoleniowych, 2. obsługa pracowników Inspektoratu. Planowana ilość całodziennych posiłków (tzn. śniadanie, obiad, kolacja, serwis kawowy), które powinny być wydawane uczestnikom szkoleń w ciągu 15 miesięcy wynosi ok. 9.700 szt. Zamawiający nie gwarantuje wykorzystania wskazanej ilości posiłków. Ilość osób pracujących w budynku Inspektoratu ZUS Warszawa Praga Północ wynosi ok. 320 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: wysokość marży na produkty gastronomiczne
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zus.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na usługę cateringową, organizacja żywienia w namiocie dla 600 osób przez okres 15 dni
Dodano: 2016-05-06 - Organizacja całodziennego wyżywienia dla uczestników szkoleń, narad, spotkań roboczych i konferencji organizowanych przez Centrum Szkolenia ZUS w Augustowie
Dodano: 2015-07-16 - Dostawą gorących posiłków jednodaniowych do czterech szkół na terenie gminy Magnuszew. do szkół w Mniszewie , Rozniszewie, Chmielewie i Przydworzycach
Dodano: 2015-01-02 - Świadczenie usługi cateringowej podczas spotkań organizowanych przez CEZAMAT PW Sp. z o.o.
Dodano: 2014-11-26 - Usługi cateringowe oraz transportowe podczas spotkań i posiedzeń
Dodano: 2014-06-25 - Organizacja imprez w ramach projektu KIS-NOWA PERSPEKTYWA realizowanego przez Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Płocku
Dodano: 2014-03-18 - Świadczenie usługi cateringowej spotkań przedstawicieli samorządu płockiego oraz płockich organizacji pozarządowych organizowanych w projekcie: Potencjał - Działanie - Rozwój: nowy wymiar współpracy Miasta Płocka i płockich organizacji pozarządowych realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet V Dobre rządzenia, Działanie 5.4 Rozwój potencjału trzeciego sektora, Poddziałanie 5.4.2 Rozwój dialogu obywatelskiego
Dodano: 2014-02-28 - Usługi cateringowe oraz transportowe podczas spotkań i posiedzeń
Dodano: 2014-02-14 - Organizacja imprez w ramach działań o charakterze środowiskowym dla projektu systemowego Droga do aktywności oraz otwartej imprezy piknikowej dla pracowników Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Płocku
Dodano: 2014-02-07 - Przygotowanie i dostarczanie pakietów żywnościowych dla dzieci uczęszczających do świetlic środowiskowych prowadzonych przez MOPS w Płocku
Dodano: 2013-12-05