Przetargi.pl
Usługi restauracyjne

Miasto Łódź, Wydział Zamówień Publicznych Urzędu Miasta Łodzi - Oddział ds. Usług ogłasza przetarg

  • Adres: 90-532 Łódź, ul. ks. I.J. Skorupki 21
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 42 638 48 88 , fax. 42 638 48 77
  • Data zamieszczenia: 2011-08-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto Łódź, Wydział Zamówień Publicznych Urzędu Miasta Łodzi - Oddział ds. Usług
    ul. ks. I.J. Skorupki 21 21
    90-532 Łódź, woj. łódzkie
    tel. 42 638 48 88, fax. 42 638 48 77
    REGON: 00051418200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://przetargi.bip.uml.lodz.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi restauracyjne
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi restauracyjnej dla gości zaproszonych na konferencję objętą patronatem przez Prezydent Miasta Łodzi. Termin realizacji zamówienia: w dniu 22 października 2011 r. (sobota). 2. Przedmiotem zamówienia są usługi powszechnie dostępne o ustalonych standardach jakościowych, polegające na wydaniu obiadu w restauracji lub centrum cateringowym. 3. Prognozowana ilość posiłków: 1) 45 obiadów dla prelegentów i gości wysokich rangą; 2) 300 porcji w postaci jednego dania ciepłego dla pozostałych uczestników. 4. Charakterystyka posiłków: 1) obiad: zupa (300 ml), danie główne (300 g), deser (120 g) napój zimny (200 ml) oraz napój gorący (200 ml) przygotowane i wydane w formie bankietu zasiadanego wraz z obsługą kelnerską; zastawa porcelanowa, ceramiczna lub ze szkła hartowanego, sztućce ze stali nierdzewnej; 2) danie ciepłe (300 ml), gulaszowe z pieczywem w formie poczęstunku bez zasiadania przy stole; podane w naczyniach jednorazowych. 5. Dwie propozycje menu obiadu uwzględniające: mięso, sosy do mięs, surówki warzywne, ziemniaki, deser, napoje oraz dania ciepłego z pieczywem należy dołączyć do oferty cenowej.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od Wykonawcy wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://przetargi.bip.uml.lodz.pl/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach