Miasto Łódź, Wydział Zamówień Publicznych Urzędu Miasta Łodzi - Oddział ds. Usług ogłasza przetarg
- Adres: 90-532 Łódź, ul. ks. I.J. Skorupki 21
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 42 638 48 88 , fax. 42 638 48 77
- Data zamieszczenia: 2011-08-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miasto Łódź, Wydział Zamówień Publicznych Urzędu Miasta Łodzi - Oddział ds. Usług
ul. ks. I.J. Skorupki 21 21
90-532 Łódź, woj. łódzkie
tel. 42 638 48 88, fax. 42 638 48 77
REGON: 00051418200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://przetargi.bip.uml.lodz.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi restauracyjne - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi restauracyjnej dla gości zaproszonych na konferencję objętą patronatem przez Prezydent Miasta Łodzi. Termin realizacji zamówienia: w dniu 22 października 2011 r. (sobota). 2. Przedmiotem zamówienia są usługi powszechnie dostępne o ustalonych standardach jakościowych, polegające na wydaniu obiadu w restauracji lub centrum cateringowym. 3. Prognozowana ilość posiłków: 1) 45 obiadów dla prelegentów i gości wysokich rangą; 2) 300 porcji w postaci jednego dania ciepłego dla pozostałych uczestników. 4. Charakterystyka posiłków: 1) obiad: zupa (300 ml), danie główne (300 g), deser (120 g) napój zimny (200 ml) oraz napój gorący (200 ml) przygotowane i wydane w formie bankietu zasiadanego wraz z obsługą kelnerską; zastawa porcelanowa, ceramiczna lub ze szkła hartowanego, sztućce ze stali nierdzewnej; 2) danie ciepłe (300 ml), gulaszowe z pieczywem w formie poczęstunku bez zasiadania przy stole; podane w naczyniach jednorazowych. 5. Dwie propozycje menu obiadu uwzględniające: mięso, sosy do mięs, surówki warzywne, ziemniaki, deser, napoje oraz dania ciepłego z pieczywem należy dołączyć do oferty cenowej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od Wykonawcy wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://przetargi.bip.uml.lodz.pl/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Mixera Regionalnego - Łódzkie 2016 (sygn. post. ZP.272.57.2016)
Dodano: 2016-07-20 - Świadczenie usług w zakresie żywienia osób zatrzymanych
Dodano: 2016-07-15 - Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla osób z uniwersytetów trzeciego wieku i organizacji pozarządowych prowadzących działania na rzecz osób starszych podczas trzydniowego seminarium szkoleniowego
Dodano: 2016-07-07 - Świadczenie usług cateringowych podczas spotkań konferencji organizowanych w 2016r. przez Departament Kultury Fizycznej, Sportu i Turystyki Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego
Dodano: 2016-07-01 - Świadczenie usług cateringowych podczas organizowanych przez Departament Kultury i Edukacji uroczystości i spotkań w 2016 roku sygnatura ZP.272.48.2016
Dodano: 2016-06-29 - Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Festiwalu Myślenia Projektowego organizowanego przez Departament Promocji i Współpracy Zagranicznej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Regionalnego Biura Województwa Łódzkiego w Brukseli w 2016 roku
Dodano: 2016-04-13 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Departamentu Promocji i Współpracy Zagranicznej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego w 2016 roku
Dodano: 2016-03-29 - Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla maksymalnie 30 osób z powiatowych centrów pomocy rodzinie z województwa łódzkiego podczas trzydniowego seminarium szkoleniowego.
Dodano: 2016-03-22 - Świadczenie usługi restauracyjno-konferencyjnej podczas jednodniowej konferencji Usługi na rzecz rodziny z dzieckiem z niepełnosprawnością w województwie łódzkim - bariery, możliwości, potrzeby. Analiza międzyśrodowiskowa. w dniu 24 maja 2016 roku
Dodano: 2016-03-21