Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych podczas organizowanych przez Departament Kultury i Edukacji uroczystości i spotkań w 2016 roku sygnatura ZP.272.48.2016

Województwo Łódzkie ogłasza przetarg

  • Adres: 90-051 Łódź, al. Piłsudskiego 8
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 042 6633385, 6633384 , fax. 042 6633391
  • Data zamieszczenia: 2016-06-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Województwo Łódzkie
    al. Piłsudskiego 8 8
    90-051 Łódź, woj. łódzkie
    tel. 042 6633385, 6633384, fax. 042 6633391
    REGON: 47207171500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lodzkie.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych podczas organizowanych przez Departament Kultury i Edukacji uroczystości i spotkań w 2016 roku sygnatura ZP.272.48.2016
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych podczas organizowanych przez Departament Kultury i Edukacji uroczystości i spotkań w 2016 roku z podziałem na dwie części: Część I - świadczenie usługi cateringowej podczas dwudniowej konferencji PROREVITA 2016. REWITALIZACJA MIAST - w kierunku integracji procesów, mechanizmów i metod działania. Część II - świadczenie usługi cateringowej podczas obchodów Dnia Edukacji Narodowej Poprzez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części zamówienia stanowią: a) Części I - załącznik nr 1A do SIWZ - Projekt umowy wraz z załącznikiem nr 1 do umowy - Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, b) Części II - załącznik nr 1B do SIWZ - Projekt umowy wraz z załącznikiem nr 1 do umowy - Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie w wykonywaniu usług cateringowych
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.lodzkie.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach