Przetargi.pl
Usługi hotelarsko-restauracyjne w ramach XVIII Międzynarodowej Konferencji Naukowo - Technicznej z cyklu Górnicze Zagrożenia Naturalne (GZN) 2011

Główny Instytut Górnictwa ogłasza przetarg

  • Adres: 40-166 Katowice, pl. Gwarków 1
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 2581631-9 , fax. 0322596533
  • Data zamieszczenia: 2011-06-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Główny Instytut Górnictwa
    pl. Gwarków 1
    40-166 Katowice, woj. śląskie
    tel. 032 2581631-9, fax. 0322596533
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.gig.katowice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi hotelarsko-restauracyjne w ramach XVIII Międzynarodowej Konferencji Naukowo - Technicznej z cyklu Górnicze Zagrożenia Naturalne (GZN) 2011
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Usługi Hotelarsko-restauracyjne w ramach XVIII Międzynarodowej Konferencji Naukowo - Technicznej z cyklu GZN 2011. Zamawiający wymaga, aby konferencja odbyła się w dniach 07.11.2011 r. - 10. 11.2011 r. w miejscowości Targanice. Zakładany scenariusz konferencji: Grupa: 140 osób 06.11.2011 - Niedziela - przyjazd 4 pokoje - ok. 8 os. - dostęp do Sali konferencyjnej - 18:00 rezerwacja stolików kolacje, menu z karty - nocleg I dzień konferencji, 07.11.2011 - Poniedziałek - przyjazd Gości - obiad w restauracji (menu będzie ustalone) - zakwaterowanie po godz. 15:00 - 16:00 - 18:00 szkolenie w sali konferencyjnej/bankietowej (I przerwa kawowa od godz.14:00 na Sali) Układ Sali: kinowy dla 140 osób, wyposażenie: rzutnik multimedialny, ekran, flipchart - 18:30 kolacja w restauracji Menu które należy przyjąć do wyceny: Sałatka Grecka (0,5 porcji), Schab z pieczarkami zapiekany serem (ziemniaki opiekane + surówka z selera z rodzynkami) Napoje: woda mineralna, sok owocowy - 19.30 - 20.00 spotkanie w koleżeńskie zamknięte Zimne przekąski na stoły: koreczki rybne, mięsne, tartinki, Limit na napoje. - nocleg II dzień konferencji, 08.11.2011 - Wtorek - 7:00 - 10:00 śniadanie - 10:00 - 14:00 szkolenie w sali konferencyjnej-bankietowej (I przerwa kawowa) - 14:30 - 16:00 obiad w restauracji Menu: Żurek staropolski z jajkiem, Złocisty sznycel z indyka (puree ziemniaczane z koperkiem, surówka z marchewki i ananasa), Sernik na sosie czekoladowym Napoje: woda mineralna, sok owocowy - 16:00 - 18:00 c.d. szkolenia II przerwa kawowa - uzupełniana wg zużycia - 19:00 uroczysta kolacja w restauracji z oprawą muzyczną. Menu: Roladki szynkowe z musem chrzanowym, Pieczona szynka z wieprzka tranżerowana przy Gościach (sałatka ziemniaczana, kapusta zasmażana), bez deseru, zimna płyta: sałatka sombrero, deska wędlin, indyk w maladze, tymbaliki z drobiu, pieczywo, masło, gorąca kolacja: barszczyk z krokietem, Limit na napoje; restauracja do 24:00 - 1:00 - nocleg III dzień Konferencji, 09.11.2010 -Środa - 7:00 - 10:00 śniadanie - 10:00 - 14:00 szkolenie w sali konferencyjnej/bankietowej (I przerwa kawowa) - 14:15 obiad w restauracji Menu: Rosół z makaronem, Kotlet schabowy (frytki, zestaw surówek), Lody owocowe z sosem czekoladowym Napoje: woda mineralna, sok owocowy - 16:00 - 18:00 c.d. szkolenia (II przerwa kawowa j.w.) - 19:00 kolacja grilowa - w lokalu lub na wolnym powietrzu z kapelą regionalną. Menu: grochówka, kiełbasa z grilla, karkówka peklowana z grilla, ziemniaki pieczone w foli z sosem czosnkowo-szczypiorkowym, tradycyjna sałatka jarzynowa, smalec w chlebie, ogórki kiszone w glinianych beczkach, herbata zwykła, wino grzane z przyprawami - nocleg IV dzień konferencji, 10.11.2010 - Czwartek - 7:00 - 10:00 śniadanie - 9:00 - 11:30 szkolenie w sali konferencyjnej/bankietowej (I przerwa kawowa) - wykwaterowanie do godz. 12:00 - 12:00 - obiad w restauracji Menu: Zupa cebulowa z grzankami, Dorsz w cieście piwnym (frytki + surówka z białej kapusty) Napoje: woda mineralna, sok owocowy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gig.eu
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach