Przetargi.pl
Usługi hotelarsko-restauracyjne

Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku ogłasza przetarg

  • Adres: 80-824 Gdańsk, ul. Podwale Przedmiejskie 30
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 3009340, 3009351 , fax. 0-58 3009343
  • Data zamieszczenia: 2010-10-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
    ul. Podwale Przedmiejskie 30 30
    80-824 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 058 3009340, 3009351, fax. 0-58 3009343
    REGON: 19203519100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup.gdansk.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi hotelarsko-restauracyjne
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot niniejszego zamówienia obejmuje: 1. Zapewnienie każdego dnia dwóch sal konferencyjnych: a) każda z sal umożliwiająca przeprowadzenie szkolenia dla grupy 15 osób b) sale szkoleniowe udostępnione zamawiającemu od godz. 10:00 pierwszego dnia, do godz. 14:00 drugiego dnia, c) wykonawca zapewnia wyposażenie sal, we: flipchart z kartkami i mazakami, rzutnik multimedialny. 2. Zapewnienie uczestnikom szkolenia zakwaterowania (śniadanie wliczone w cenę) w dniach 22-23.10.2010 r.: a) od godz.: 10:00 pierwszego dnia, do godz.: 14:00 drugiego dnia (1 doba)- dla nie więcej niż 30 osób w 6 pokojach jednoosobowych i 12 pokojach dwuosobowych, z łazienkami o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii ** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów. 3. Zapewnienie wyżywienia dla maksymalnie 30 osób: a) pierwszego dnia szkolenia: - całodzienny serwis kawowy (kawa, herbata, sok- dwa rodzaje, woda mineralna, ciastka deserowe, suszone owoce) - obiad trzydaniowy: zupa, danie główne (ziemniaki/ryż/kasza/makaron, do wyboru danie mięsne/rybne/wegetariańskie, surówka lub warzywa gotowane), deser, woda mineralna, sok - uroczysta kolacja (różne mięsa i ryby, ciepły bufet: zupa, danie mięsne/rybne/wegetariańskie, deser, zimne patery: rybna, pieczeni, wędlin, galaret, sałatki, pieczywo mieszane, sosy, surówki, kawa, herbata, sok, woda), b) drugiego dnia szkolenia: - śniadanie w formie bufetu szwedzkiego (minimum: danie ciepłe: parówki, jajecznica, pieczywo, masło, wędlina, ser żółty, ser biały, płatki śniadaniowe, mleko/jogurt, kawa, herbata, woda, sok) - całodzienny serwis kawowy (kawa, herbata, sok- dwa rodzaje, woda mineralna, ciastka deserowe, suszone owoce) - obiad: (zupa, dwa dania do wyboru mięsne i wegetariańskie, do wyboru przynajmniej dwa dodatki ziemniaki/ryż/kasza/makaron, surówki, warzywa gotowane), woda mineralna, sok
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 702200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wup.gdansk.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach