Przetargi.pl
“USŁUGI GASTRONOMICZNE NA POTRZEBY OŚRODKA SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWEGO W PORAŻYNIE w 2021 roku – II postępowanie”

Skarb Państwa Państwowe Gospodarstwo Leśne Lasy Państwowe, Nadleśnictwo Grodzisk ogłasza przetarg

  • Adres: 62-065 Grodzisk Wielkopolski, Lasówki
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 614 445 301 , fax. -
  • Data zamieszczenia: 2021-02-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Skarb Państwa Państwowe Gospodarstwo Leśne Lasy Państwowe, Nadleśnictwo Grodzisk
    Lasówki 1
    62-065 Grodzisk Wielkopolski, woj. wielkopolskie
    tel. 614 445 301, fax. -
    REGON: 63001293000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.grodzisk.poznan.lasy.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    “USŁUGI GASTRONOMICZNE NA POTRZEBY OŚRODKA SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWEGO W PORAŻYNIE w 2021 roku – II postępowanie”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest obsługa gastronomiczna obejmująca przygotowywanie, wydawanie oraz w razie potrzeby dostarczanie uczestnikom organizowanych szkoleń, narad, spotkań roboczych oraz konferencji: posiłków (śniadanie, obiad, kolacja, menu okolicznościowe itp.) i serwisów kawowych oraz obsługa innych zdarzeń organizowanych na zlecenie Nadleśnictwa Grodzisk w szczególności: narad, konferencji, spotkań okolicznościowych w Ośrodku Szkoleniowo - Wypoczynkowym w Porażynie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 i 1 A do SIWZ oraz Projekt umowy – załącznik nr 7 do SIWZ. Skład oraz gramatura grup produktów została określona w załączniku nr 1 A do SIWZ. Zestawy posiłków będą ustalane w oparciu o poszczególne rodzaje produktów określone w załączniku nr 1 A. Zamawiający może dowolnie zestawiać i modyfikować posiłki poprzez zmianę rodzaju produktu na produkt z tej samej lub innej grupy produktu. Planowana ilość posiłków złożonych z różnych grup produktów która powinny zostać wydana uczestnikom w okresie 12 miesięcy została wskazana w załączniku nr 3 do SIWZ – Kosztorys ofertowy. Zamawiający nie gwarantuje wykorzystania wskazanej ilości grup produktów do przygotowania posiłków - Wykonawca nie będzie z tego tytułu zgłaszał roszczeń.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach