Przetargi.pl
Usługi dostarczania żywności

Regionalny Ośrodek Psychiatrii Sądowej w Starogardzie Gdańskim ogłasza przetarg

  • Adres: 83-200 Starogard Gdański, ul. Skarszewska
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 585 630 736 , fax. 585 630 773
  • Data zamieszczenia: 2020-11-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Regionalny Ośrodek Psychiatrii Sądowej w Starogardzie Gdańskim
    ul. Skarszewska 7
    83-200 Starogard Gdański, woj. pomorskie
    tel. 585 630 736, fax. 585 630 773
    REGON: 19208242800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://rops-starogard.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi dostarczania żywności
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Usługi dostarczania żywności polegające na: kompleksowym, całodziennym wyżywieniu pacjentów ROPS, poprzez przygotowywanie, z produktów własnych Wykonawcy, trzech posiłków dziennie, 7 dni w tygodniu zgodnie z obowiązującymi w szpitalach psychiatrycznych normami żywieniowymi, o wartości nie niższej niż 3.350 kcal/1osobodzień żywienia, uwzględniając diety oraz ich dostarczenie do budynku Ośrodka w sposób zgodny z zaleceniami higieniczno-sanitarnymi odnośnie transportu żywności, w odpowiednio do tego celu przygotowanych pojemnikach termoizolacyjnych zabezpieczających posiłki przed wylaniem oraz schłodzeniem, w następujących godzinach: • Śniadanie – od 730 do 800 • Obiad - od 1230 do 1300 • Kolacja - od 1800 do 1830 i w ilościach wynikających z aktualnej ilości przebywających w Ośrodku pacjentów w przedziale 40 – 70 osób, z uwzględnieniem warunków określonych w niniejszej specyfikacji i umowie.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że: - posiada wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z art. 62 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2015r., poz. 594 tj.), - posiada uprawnienia wymagane do świadczenia usług dostarczania żywności zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. 2006 nr 171 poz. 1225) lub zgodę Inspektora sanitarnego na produkcję posiłków, wdrożył i stosuje system HACCP na usługę cateringu i transportu żywności, potwierdzony certyfikatem lub zaświadczeniem wydanym przez Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny;

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach