OPOLSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO ogłasza przetarg
- Adres: 49-330 Łosiów, ul. Główna 1
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2024-07-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: OPOLSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO
ul. Główna 1
49-330 Łosiów, woj. opolskie
REGON: 004515965 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://oodr.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi cateringowe wraz z dowozem na potrzeby Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część nr 1. Catering z dowozem i obsługą w ramach szkolenia pn. „Innowacyjne wykorzystanie chwastów i ziół z naszego otoczenia” realizacji operacji pn. „Jesienne targi innowacji” w ramach w ramach realizacji planu operacyjnego KSOW na lata 2024-2025 w zakresie Sieci na rzecz innowacji w rolnictwie i na obszarach wiejskich.Część nr 2. Przygotowanie cateringu z dowozem i obsługą na potrzeby organizacji warsztatów pn. „Rozpoznawanie gatunków miodów – nowoczesne techniki, a tradycyjne smaki” realizacji operacji pn. „Nowoczesna pasieka” w ramach w ramach realizacji planu operacyjnego KSOW na lata 2024-2025 w zakresie Sieci na rzecz innowacji w rolnictwie i na obszarach wiejskich.Część nr 3. Przygotowanie cateringu wraz z dowozem i obsługą podczas Gali Agro-Liga 2023 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-08-06
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi cateringowej podczas posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji ds. Uczenia się Przez Całe Życie
Dodano: 2023-10-23 - Usługa cateringowa z dowozem na potrzeby Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego
Dodano: 2023-06-12 - Usługa cateringowa na szkoleniu połączonym z warsztatami polowymi
Dodano: 2023-06-01 - Usługa cateringowa z dowozem na potrzeby Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego
Dodano: 2023-05-04 - Usługa cateringowa na szkoleniu połączonym z warsztatami polowymi
Dodano: 2023-04-27 - Usługa cateringowa – przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla potrzeb pacjentów przebywających w SP ZOZ w Głubczycach z uwzględnieniem diet i kaloryczności
Dodano: 2022-11-27 - Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament Koordynacji Programów Operacyjnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego.
Dodano: 2021-02-16 - Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament Koordynacji Programów Operacyjnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego
Dodano: 2020-12-17 - Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Zespół ds. rewitalizacji Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego
Dodano: 2020-03-04 - Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament Koordynacji Programów Operacyjnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego
Dodano: 2019-01-11