WOJEWÓDZKI URZĄD PRACY W OPOLU ogłasza przetarg
- Adres: 45-315 Opole, ul. Głogowska 25C
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 774416701 , fax. 774416702
- Data zamieszczenia: 2023-10-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: WOJEWÓDZKI URZĄD PRACY W OPOLU
ul. Głogowska 25C
45-315 Opole, woj. opolskie
tel. 774416701, fax. 774416702
REGON: 531655508 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://wupopole.praca.gov.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej podczas posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji ds. Uczenia się Przez Całe Życie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej, polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla 25 osób w ramach organizowanego przez zamawiającego posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji ds. Uczenia się Przez Całe Życie.2. Zamawiający przewiduje prawo opcji i w związku z tym dopuszcza możliwość zwiększenia liczby zestawów maksymalnie do 35.3. Prawo opcji zostanie uruchomione w razie wyrażenia chęci udziału w posiedzeniu przez większą liczbę osób niż 25 oraz pod warunkiem dostępności środków na realizację usługi w ramach prawa opcji.4. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia opisany jest w załączniku nr 1 do PPU. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu na zasadach określonych w Rozdziale VIII SWZ, oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału w postępowaniu. 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:- Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie,2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:- Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie,3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:- Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie,4) zdolności technicznej lub zawodowej:a) doświadczenie:O udzielenie zamówienia może ubiegać się Wykonawca, który wykaże, że w ciągu ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy, w tym okresie, zrealizował lub realizuje co najmniej jedną usługę podobnego rodzaju jak przedmiot zamówienia (usługi cateringowe) dla minimum 20 osób.W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających o udzielenie zamówienia, warunek zostanie uznany przez zamawiającego, za spełniony jeżeli spełnią go co najmniej łącznie.Zamawiający dokona oceny spełniania warunku posiadania zdolności technicznej lub zawodowej, oceni czy wykaz i załączone dowody potwierdzają spełnianie warunku.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-11-03
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa z dowozem na potrzeby Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego
Dodano: 2023-06-12 - Usługa cateringowa na szkoleniu połączonym z warsztatami polowymi
Dodano: 2023-06-01 - Usługa cateringowa z dowozem na potrzeby Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego
Dodano: 2023-05-04 - Usługa cateringowa na szkoleniu połączonym z warsztatami polowymi
Dodano: 2023-04-27 - Usługa cateringowa – przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla potrzeb pacjentów przebywających w SP ZOZ w Głubczycach z uwzględnieniem diet i kaloryczności
Dodano: 2022-11-27 - Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament Koordynacji Programów Operacyjnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego.
Dodano: 2021-02-16 - Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament Koordynacji Programów Operacyjnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego
Dodano: 2020-12-17 - Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Zespół ds. rewitalizacji Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego
Dodano: 2020-03-04 - Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament Koordynacji Programów Operacyjnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego
Dodano: 2019-01-11 - Usługa cateringowa na potrzeby uroczystości wręczenia dyplomów stypendialnych w ramach projektu „Wspieramy najlepszych II” realizowanego w ramach Poddziałania 9.1.5 RPO WO 2014-2020
Dodano: 2018-08-30