Przetargi.pl
Usługi cateringowe w ramach projektu PO KL 2.1.1 Podniesienie kwalifikacji kadr inżynierskich - studia podyplomowe z zakresu inżynierii środowiska, ochrony środowiska, budownictwa i energetyki

Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki Dział Zamówień Publicznych ogłasza przetarg

  • Adres: 31-155 Kraków, ul. Warszawska 24
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 628 26 56; 628 22 20 , fax. 12 6282072
  • Data zamieszczenia: 2012-12-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki Dział Zamówień Publicznych
    ul. Warszawska 24 24
    31-155 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 628 26 56; 628 22 20, fax. 12 6282072
    REGON: 00000156003300
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pk.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi cateringowe w ramach projektu PO KL 2.1.1 Podniesienie kwalifikacji kadr inżynierskich - studia podyplomowe z zakresu inżynierii środowiska, ochrony środowiska, budownictwa i energetyki
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamówienie zostało podzielone na dwie części : 1 Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w ramach projektu Podniesienie kwalifikacji kadr inżynierskich - studia podyplomowe z zakresu inżynierii środowiska, ochrony środowiska, budownictwa i energetyki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego dla uczestników studiów podyplomowych prowadzonych przez Wydział Inżynierii Środowiska Politechniki Krakowskiej. Usługa cateringowa będzie świadczona dla uczestników studiów podyplomowych 6 kierunków studiów podyplomowych (średnio po 30 osób każdy kierunek) prowadzonych przez Wydział Inżynierii Środowiska Politechniki Krakowskiej; Usługa cateringowa świadczona będzie podczas zjazdów, które odbywać się będą w soboty i niedziele średnio 2 razy w miesiącu. Dziennie usługą będzie objętych 30 - 120 osób. Maksymalna ilość zamówionych dla WIS posiłków 5 000 - przez cały okres trwania zamówienia. Szczegółowy opis zawierający składniki, gramaturę, rodzaje menu oraz wymagania dotyczące serwowania posiłków zawiera załącznik nr 1 do SIWZ 2.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w ramach projektu Podniesienie kwalifikacji kadr inżynierskich - studia podyplomowe z zakresu inżynierii środowiska, ochrony środowiska, budownictwa i energetyki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego dla uczestników studiów podyplomowych prowadzonych przez Wydział Inżynierii Środowiska Politechniki Krakowskiej. Usługa cateringowa będzie świadczona dla uczestników studiów podyplomowych 4 kierunków studiów podyplomowych (średnio po 30 osób każdy kierunek) prowadzonych przez Centrum Szkolenia i Organizacji Systemów Jakości Politechniki Krakowskiej; Usługa cateringowa świadczona będzie podczas zjazdów, które odbywać się będą w soboty i niedziele średnio 2 razy w miesiącu. Dziennie usługą będzie objętych 30 - 120 osób. Obiady muszą być dostarczone równocześnie dla dwóch grup, które będą miały zajęcia w różnych budynkach - na godzinę 12.10. Maksymalna ilość zamówionych dla CJ posiłków 3 600 - przez cały okres trwania zamówienia. Szczegółowy opis zawierający składniki, gramaturę, rodzaje menu oraz wymagania dotyczące serwowania posiłków zawiera załącznik nr 1 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pk.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach