Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki Dział Zamówień Publicznych ogłasza przetarg
- Adres: 31-155 Kraków, ul. Warszawska 24
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 12 628 26 56; 628 22 20 , fax. 12 6282072
- Data zamieszczenia: 2012-12-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki Dział Zamówień Publicznych
ul. Warszawska 24 24
31-155 Kraków, woj. małopolskie
tel. 12 628 26 56; 628 22 20, fax. 12 6282072
REGON: 00000156003300 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pk.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi cateringowe w ramach projektu PO KL 2.1.1 Podniesienie kwalifikacji kadr inżynierskich - studia podyplomowe z zakresu inżynierii środowiska, ochrony środowiska, budownictwa i energetyki - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamówienie zostało podzielone na dwie części : 1 Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w ramach projektu Podniesienie kwalifikacji kadr inżynierskich - studia podyplomowe z zakresu inżynierii środowiska, ochrony środowiska, budownictwa i energetyki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego dla uczestników studiów podyplomowych prowadzonych przez Wydział Inżynierii Środowiska Politechniki Krakowskiej. Usługa cateringowa będzie świadczona dla uczestników studiów podyplomowych 6 kierunków studiów podyplomowych (średnio po 30 osób każdy kierunek) prowadzonych przez Wydział Inżynierii Środowiska Politechniki Krakowskiej; Usługa cateringowa świadczona będzie podczas zjazdów, które odbywać się będą w soboty i niedziele średnio 2 razy w miesiącu. Dziennie usługą będzie objętych 30 - 120 osób. Maksymalna ilość zamówionych dla WIS posiłków 5 000 - przez cały okres trwania zamówienia. Szczegółowy opis zawierający składniki, gramaturę, rodzaje menu oraz wymagania dotyczące serwowania posiłków zawiera załącznik nr 1 do SIWZ 2.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w ramach projektu Podniesienie kwalifikacji kadr inżynierskich - studia podyplomowe z zakresu inżynierii środowiska, ochrony środowiska, budownictwa i energetyki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego dla uczestników studiów podyplomowych prowadzonych przez Wydział Inżynierii Środowiska Politechniki Krakowskiej. Usługa cateringowa będzie świadczona dla uczestników studiów podyplomowych 4 kierunków studiów podyplomowych (średnio po 30 osób każdy kierunek) prowadzonych przez Centrum Szkolenia i Organizacji Systemów Jakości Politechniki Krakowskiej; Usługa cateringowa świadczona będzie podczas zjazdów, które odbywać się będą w soboty i niedziele średnio 2 razy w miesiącu. Dziennie usługą będzie objętych 30 - 120 osób. Obiady muszą być dostarczone równocześnie dla dwóch grup, które będą miały zajęcia w różnych budynkach - na godzinę 12.10. Maksymalna ilość zamówionych dla CJ posiłków 3 600 - przez cały okres trwania zamówienia. Szczegółowy opis zawierający składniki, gramaturę, rodzaje menu oraz wymagania dotyczące serwowania posiłków zawiera załącznik nr 1 do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pk.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług przygotowania i dostaw wyporcjowanych posiłków dla pacjentów Specjalistycznego Szpitala im. E. Szczeklika w Tarnowie w systemie cateringu.
Dodano: 2016-04-13 - Całodobowe wyżywienie pacjentów w formie cateringu oraz posiłki regeneracyjne dla pracowników
Dodano: 2015-11-23 - Przygotowanie i obsługa cateringu dla 1000 osób podczas Święta Szkoły
Dodano: 2015-03-27 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Krakowie
Dodano: 2015-02-05 - Całodobowe wyżywienie pacjentów w formie cateringu oraz posiłki regeneracyjne dla pracowników
Dodano: 2014-09-11 - Dożywianie uczniów Szkoły Podstawowej nr 2 i Gimnazjum nr 1 w Miechowie w roku szkolnym 2014/2015.
Dodano: 2014-08-18 - Całodobowe wyżywienie pacjentów w formie cateringu oraz posiłki regeneracyjne dla pracowników
Dodano: 2014-07-02 - Usługi cateringowe dla WUP w Krakowie
Dodano: 2014-03-18 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Krakowie
Dodano: 2014-02-19 - Sukcesywne świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Medycznego Centrum Kształcenia Podyplomowego Uniwersytetu Jagiellońskiego, ul. Grzegórzecka 20, 31-531 Kraków w roku 2014. Sprawa znak: DZP/CM/242/3-176/ZP/13
Dodano: 2014-01-30