Przetargi.pl
Usługi cateringowe w czasie szkolenia dla nauczycieli przygotowujących do pracy z uczniem zdolnym w szkole dla projektu DiAMEnT

Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli ogłasza przetarg

  • Adres: 30-003 Kraków, ul. Lubelska 23
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-12 623-76-56, 623 76 46 , fax. 0-12 623 77 41
  • Data zamieszczenia: 2010-02-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
    ul. Lubelska 23 23
    30-003 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 0-12 623-76-56, 623 76 46, fax. 0-12 623 77 41
    REGON: 35714205400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mcdn.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi cateringowe w czasie szkolenia dla nauczycieli przygotowujących do pracy z uczniem zdolnym w szkole dla projektu DiAMEnT
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    3.1.Przedmiotem zamówienia są usługi cateringowe w czasie szkolenia dla nauczycieli przygotowujących do pracy z uczniem zdolnym w szkole dla projektu DiAMEnT. Przez usługę cateringową należy rozumieć przygotowanie i dostarczenie poczęstunku podczas przerwy kawowej dla uczestników szkolenia, usunięcie pozostałych resztek posiłków oraz pozostałych naczyń z sali szkoleniowej. Ilość osób korzystających z usług cateringowych w okresie realizacji przedmiotu zamówienia wyniesie 1724 osoby x 2 dni szkoleniowe co daje 3 448 posiłków. 3.2.Miejsca świadczenia usług cateringowych oraz ich szczegółowy terminarz świadczeń określa załącznik nr 1 do wzoru umowy. 3.3.Zaopatrzenie przerw kawowych w każdym dniu szkolenia należy zapewnić najpóźniej 15 minut przed rozpoczęciem przerwy kawowej (przerwa kawowa godzina 12.10). Przerwa kawowa trwa ok. 30 minut. 3.4.Określenie ilości i gramatury posiłków: a)saszetka herbaty czarnej po 2 gramy x1x liczba osób na szkoleniu, b)cukier 25 gramów x liczba osób na szkoleniu, c)śmietanka do kawy w jednorazowych porcjach 10 gram x 2 x liczba osób na szkoleniu, lub śmietanka w pojemniczku - kartonie zbiorczym w odpowiadającej ilości, d)1 cytryna w plasterkach na każdą czwórkę uczestników szkolenia, e)kanapki dekoracyjne na jedną osobę, z: salami, serem camembert, łososiem lub pastą serowo- jajeczną, z tuńczykiem. Wszystkie kanapki z niezbędnymi dodatkami - waga min 150 g/sztuka - 4 sztuki na uczestnika szkolenia, f)woda mineralna niegazowana - 0,5 litra na uczestnika szkolenia, g)sok w kartonie (100%), z: czarnej porzeczki, pomarańczy, jabłka - 1 litr na pięciu uczestników szkolenia, h)ciastka kruche cukiernicze - min. 150 gram na uczestnika szkolenia, i)owoce: banany, winogrona, mandarynki - min. 300 gram na uczestnika szkolenia. 3.5.Poza asortymentem ww. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć: termos z gorąca kawą 200 ml. kawy na uczestnika szkolenia, termos lub warnik z gorącą wodą min. 200 ml. na uczestnika szkolenia, zastawa stołowa stosownie do ilości uczestników szkolenia Zamawiający nie dopuszcza się użycia naczyń plastikowych, obrusy na nakrycie stołów, serwetki jednorazowe w serwetnikach. 3.6.Zamawiający zapewni Wykonawcy dostęp do: sali, w której będą świadczone usługi, stoły na których Wykonawca rozłoży zaopatrzenie przerw kawowych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553100006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mcdn.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach