Przetargi.pl
Usługi cateringowe na potrzeby wydarzeń organizowanych w Muzeum Historii Żydów Polskich POLIN

Muzeum Historii Żydów Polskich POLIN ogłasza przetarg

  • Adres: 00-157 Warszawa, Anielewicza 6
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. +48 224710300
  • Data zamieszczenia: 2023-04-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Muzeum Historii Żydów Polskich POLIN
    Anielewicza 6
    00-157 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. +48 224710300
    REGON: 140313762
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://polin.pl/pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi cateringowe na potrzeby wydarzeń organizowanych w Muzeum Historii Żydów Polskich POLIN
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych podczas wydarzeń organizowanych przez Muzeum Historii Żydów Polskich POLIN w okresie od dnia zawarcia umowy do 30 czerwca 2024r. z zastrzeżeniem okoliczności opisanych w Rozdziale VI SWZ. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz opis sposobu wykonania zamówienia zawiera Opis Przedmiotu Zamówienia (dalej: „OPZ”), stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55320000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Warunek dot. uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów;Określenie warunku:Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania tj. posiada aktualne zezwolenie Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej stwierdzające spełnienie wymagań higieniczno-zdrowotnych do żywienia zbiorowego oraz możliwości prowadzenia cateringu.2. Warunek dot. zdolności technicznej lub zawodowej:Określenie warunku:Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał (w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych – wykonuje) należycie co najmniej 2 usługi świadczenia usług cateringowych o wartości zamówienia co najmniej: 200 000,00 PLN brutto każda usługa. Jedna usługa oznacza jedną umowę. W odniesieniu do usług powtarzających się lub ciągłych (tj. usług wykonywanych/ niezakończonych) - weryfikacja w zakresie spełnienia warunku odnoszącego się do warunku jak i wartości usługi, zostanie dokonana na dzień upływu składania ofert.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-04-13

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach