Przetargi.pl
Świadczenie usługi zbiorowego żywienia mieszkańców Centrum Wsparcia Społecznego „Na Przedwiośniu” przy ul. Przedwiośnie 1 w Warszawie wraz z dzierżawą pomieszczeń kuchennych i wyposażenia,

CENTRUM WSPARCIA SPOŁECZNEGO NA PRZEDWIOŚNIU ogłasza przetarg

  • Adres: 04-748 Warszawa, ul. Przedwiośnie 1
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-05-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: CENTRUM WSPARCIA SPOŁECZNEGO NA PRZEDWIOŚNIU
    ul. Przedwiośnie 1
    04-748 Warszawa, woj. mazowieckie
    REGON: 000293315
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi zbiorowego żywienia mieszkańców Centrum Wsparcia Społecznego „Na Przedwiośniu” przy ul. Przedwiośnie 1 w Warszawie wraz z dzierżawą pomieszczeń kuchennych i wyposażenia,
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę usługi zbiorowego żywienia mieszkańców Centrum Wsparcia Społecznego „Na Przedwiośniu” przy ul. Przedwiośnie 1 w Warszawie wraz z dzierżawą pomieszczeń kuchennych i wyposażenia w okresie od dnia 01.05.2024 r. do dnia 31.05.2024 r., zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia. Wykonawca jest zobowiązany na czas trwania umowy do zatrudnienia pracowników na umowę o pracę, przejętych w trybie art. 231 Kodeksu pracy na podstawie umowy nr 6DP/UM/27/2023 z dn. 20.04.2023 r. na Świadczenie przez Wykonawcę usług zbiorowego żywienia mieszkańców Centrum Wsparcia Społecznego „Na Przedwiośniu” przy ul. Przedwiośnie 1 w Warszawie wraz z dzierżawą pomieszczeń kuchennych i wyposażenia w okresie od dnia 21.04.2023 r. do dnia 31.01.2024 r. Przez usługę rozumie się całodobowe wyżywienie mieszkańców, przygotowywane na bieżąco, ze świeżych produktów w pomieszczeniach kuchni CWS, zgodnie z wymaganiami określonymi odpowiednio: w przepisach ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t. j. Dz. U. z 2023 poz. 1448) i rozporządzeń wykonawczych wydanych na podstawie tej ustawy oraz zaleceniami Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55320000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie zamówienia z wolnej ręki na podstawie: art. 305 pkt 1 ustawy w zw. z art. 214 ust. 1 pkt 5 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach