Przetargi.pl
Usługi cateringowe na potrzeby realizacji projektu Żydowskie dziedzictwo kulturowe

Muzeum Historii Żydów Polskich ogłasza przetarg

  • Adres: 00-157 Warszawa, ul. Anielewicza 6
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 4710300 , fax. 22 4710398
  • Data zamieszczenia: 2015-02-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Muzeum Historii Żydów Polskich
    ul. Anielewicza 6 6
    00-157 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 4710300, fax. 22 4710398
    REGON: 14031376200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.polin.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja Kultury

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi cateringowe na potrzeby realizacji projektu Żydowskie dziedzictwo kulturowe
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są Usługi cateringowe na potrzeby realizacji projektu Żydowskie dziedzictwo kulturowe. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w dokumencie stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3 usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków. Zamówienie jest finansowane w ramach projektu Żydowskie dziedzictwo kulturowe dofinansowanego ze środków Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2009-2014 w ramach projektu Konserwacja i rewitalizacja dziedzictwa kulturowego (PL08), nr umowy 1/PD/2013/PL08/NMF. Szacunkowe ilości usług cateringowych w ramach poszczególnych kategorii: a) Kategoria A - serwis kawowy - 30, b) Kategoria B - lunch typu standard - 44, c) Kategoria C - lunch typu de lux - 3 d) Kategoria D - lunch box - 1 e) Kategoria E - kolacja - 5 Szacunkowa liczba osób w odniesieniu do przyporządkowanych usług cateringowych w ramach poszczególnych kategorii: Kategoria A - serwis kawowy - 576 osób, Kategoria B - lunch typu standard - 1222 osoby, Kategoria C - lunch typu de lux - 48 osób Kategoria D - lunch box - 120 osób Kategoria E - kolacja - 60 osób
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie wykonawcy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.polin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach