Podkarpackie Centrum Innowacji Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 35-051 Rzeszów, Lenartowicza
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 507836617, 665435053 , fax. -
- Data zamieszczenia: 2020-03-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podkarpackie Centrum Innowacji Sp. z o.o.
Lenartowicza 4
35-051 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 507836617, 665435053, fax. -
REGON: 36895357400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pcinn.org
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samorządowa osoba prawna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
usługę cateringu w postaci posiłków serwowanych w formie obiadu składającego się dwóch dań serwowanego w naczyniach typu w bemar lub w jednorazowych opakowaniach typu lunchbox oraz przygotowania serwisu kawowego, w ramach realizacji projektu „Podkarpacie Centrum Innowacji” - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa cateringu w postaci przygotowania posiłków serwowanych w formie obiadu składającego się dwóch dań serwowanego w naczyniach typu w bemar lub w jednorazowych opakowaniach typu lunchbox oraz przygotowania serwisu kawowego, w ramach realizacji projektu „Podkarpackie Centrum Innowacji” - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa szczegółowych wymagań dotyczących prowadzenia określonej działalności zawodowej
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w Ustrzykach Dolnych w okresie od lipca do grudnia 2024 r.
Dodano: 2024-07-12 - Usł przyg, dost i wyd posił dla dzieci w jad znajd się w now oddz przedszk tworz przez Zam w ramach realiz proj „Utworz nowego oddz przedsz w Strzyżo szansą dla dzieci na kreatywny rozwój”
Dodano: 2024-07-02 - Zapewnienie całodziennego żywienia pacjentów wraz z odbiorem i utylizacją odpadów pokonsumpcyjnych, na bazie przejętych w najem pomieszczeń i wyposażenia kuchennego
Dodano: 2024-06-27 - Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w Ustrzykach Dolnych w okresie od lipca do grudnia 2024 r.
Dodano: 2024-05-28 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia podczas półkolonii letnich w Rzeszowskim Domu Kultury
Dodano: 2024-05-22 - Usługa wyżywienia uczestników Dziennego Domu Pomocy w Dębiakach w Gminie Tuszów Narodowy w ramach projektu pn. "Słoneczna jesień życia IV"
Dodano: 2024-05-11 - Żywienie pacjentów Oddziału Rehabilitacji
Dodano: 2024-04-25 - Przygotowanie i dostawa obiadów dietetycznych do Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Tarnobrzegu
Dodano: 2024-04-24 - .Zapewnienie w formie cateringu dla 31 uczestników Dziennego Domu Pomocy dla Osób Starszych w Jaśle 1 ciepłego posiłku dziennie (obiad jednodaniowy) w okresie 02.04.2024 r. – 31.05.2024 r.
Dodano: 2024-04-09 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2024-04-05