Nadwiślański Oddział Straży Granicznej ogłasza przetarg
- Adres: 02-148 Warszawa, ul. 17-go stycznia 23
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 500 31 94 , fax. 022 500 37 22
- Data zamieszczenia: 2014-01-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Nadwiślański Oddział Straży Granicznej
ul. 17-go stycznia 23 23
02-148 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 500 31 94, fax. 022 500 37 22
REGON: 01578304500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.nadwislanski.strazgraniczna.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
usługa żywienia systemem zleconym cudzoziemców - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
usługa żywienia systemem zleconym cudzoziemców - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555212000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.nadwislanski.strazgraniczna.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi restauracyjnej-cateringu dla uczestników kursu prowadzonego w ramach realizowanego Projektu: Moda na chemię współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Dodano: 2014-05-13 - Świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu (upieczeniu, udekorowaniu), dostarczeniu do wskazanych sal, rozłożeniu na stole oraz pokrojeniu 5 tortów na porcje dla wszystkich uczestników biorących udział w spotkaniach podsumowujących realizację projektu pn: Multimedialni uczniowie - zajęcia pozalekcyjne w systemie blended learningu i tradycyjnym, w placówkach oświatowych prowadzonych przez Gminę Brwinów, dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki
Dodano: 2013-06-18 - Świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu (upieczeniu, udekorowaniu), dostarczeniu do wskazanych sal, rozłożeniu na stole oraz pokrojeniu 5 tortów na porcje dla wszystkich uczestników biorących udział w spotkaniach podsumowujących realizację projektu pn: Multimedialni uczniowie - zajęcia pozalekcyjne w systemie blended learningu i tradycyjnym, w placówkach oświatowych prowadzonych przez Gminę Brwinów, dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki
Dodano: 2013-05-28 - Świadczenie usługi restauracyjnej-cateringu dla UPH w Siedlcach, w ramach realizowanego Projektu: Moda na chemię współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Dodano: 2013-05-15 - usługa żywienia systemem zleconym cudzoziemców
Dodano: 2013-01-07 - Świadczenie usług restauracyjnych-cateringu dla Uniwersytetu Przyrodniczo- Humanistycznego w Siedlcach, w ramach realizowanego projektu: Praktyki pedagogiczne- kompetentnie, twórczo, przyjemnie.
Dodano: 2011-03-09 - Świadczenie usług restauracyjnych-cateringu dla Uniwersytetu Przyrodniczo- Humanistycznego w Siedlcach, w ramach realizowanego projektu: Chemia-wiem, umiem, rozumiem
Dodano: 2011-02-24