Gmina Brwinów ogłasza przetarg
- Adres: 05-840 Brwinów, ul. Grodziska 12
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 7382567 , fax. 7295940
- Data zamieszczenia: 2013-06-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Brwinów
ul. Grodziska 12 12
05-840 Brwinów, woj. mazowieckie
tel. 7382567, fax. 7295940 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.brwinow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu (upieczeniu, udekorowaniu), dostarczeniu do wskazanych sal, rozłożeniu na stole oraz pokrojeniu 5 tortów na porcje dla wszystkich uczestników biorących udział w spotkaniach podsumowujących realizację projektu pn: Multimedialni uczniowie - zajęcia pozalekcyjne w systemie blended learningu i tradycyjnym, w placówkach oświatowych prowadzonych przez Gminę Brwinów, dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Opis przedmiotu zamówienia: 1) Poczęstunek organizowany będzie w 3 placówkach oświatowych leżących na terenie Gminy Brwinów, podczas 5-ciu spotkań podsumowujących realizację projektu, obejmujący dostarczenie 5 tortów i 800 opakowań ciastek wielozbożowych pełnoziarnistych: a) dla uczniów/uczennic Liceum Ogólnokształcącym im. Jarosława Iwaszkiewicza w Brwinowie, przy ul. Żwirowej 16 - 1 spotkanie, kl. I-II LO; tort waga 9 kg; b) dla uczniów/uczennic w Zespole Szkół nr 2 w Brwinowie, przy ul. Żwirowej 16 (2 spotkania): - spotkanie dla uczniów kl. IV-VI Szkoły Podstawowej; tort waga 20 kg; - spotkanie dla uczniów kl. I-III Gimnazjum; tort waga 20 kg; c) dla uczniów/uczennic w Zespole Szkół w Otrębusach, przy ul. Piaseckiego 1 (2 spotkania): - spotkanie dla uczniów kl. IV-VI Szkoły Podstawowej; tort waga 16 kg; - spotkanie dla uczniów kl. I-III Gimnazjum; tort waga 12 kg. 2) Dostarczenie i rozłożenie na stołach ciastek wielozbożowych pełnoziarnistych, w łącznej ilości 800 opakowań. 3) Torty (5 sztuk) składające się z 3-ch warstw ciasta biszkoptowego, przekładanych bitą śmietaną i owocami sezonowymi. Bita śmietana ubita z naturalnej śmietany bez żadnych sztucznych dodatków i konserwantów. Torty muszą być udekorowane bitą śmietaną oraz owocami na wierzchu. Boki tortów również muszą być udekorowane bitą śmietaną. Do wypieku tortu Zamawiający zastrzega użycie naturalnych produktów spożywczych bez konserwantów i sztucznych polepszaczy smaku. Owocami sezonowymi mogą być truskawki, borówki amerykańskie, jeżyny, maliny, winogrona itp. Na tortach muszą zostać umieszczone logotypy: Unii Europejskiej, Kapitału Ludzkiego Narodowa Strategia, herb Gminy Brwinów oraz tytuł projektu Multimedialni uczniowie - zajęcia pozalekcyjne w systemie blended learningu i tradycyjnym oraz po 2-ie race na tort tzw. fajerwerki tortowe. Kształty tortów należy uzgodnić z Zamawiającym. 2. Termin wykonania usługi: wrzesień - październik 2013 r. (2 miesiące). 3. Szczegółowa specyfikacja ilościowa przedmiotu umowy, określona została w załączniku nr 1A do oferty Wykonawcy (Formularz cenowy). 4. Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się w oparciu o zamówienia przekazywane przez Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy, zawierające termin lub terminy spotkań. a) Dopuszcza się składanie zamówienia w formie pisemnej, lub faksem (nr faksu: ) lub e-mailem (adres:). Zamówienia w formie pisemnej lub wydruk faksu lub e-maila są integralnymi częściami umowy, i są podstawą do rozliczenia Wykonawcy za ilość dostarczonych tortów i ciastek. b) Każde zamówienie będzie zawierało termin (z podaniem godzin świadczenia usługi - godziny pracy szkoły), miejsce spotkania oraz liczbę uczestników, i będzie przekazane w terminie najpóźniej do 5 dni roboczych przed wyznaczonym terminem spotkania. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555212000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 2 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przetargi.brwinow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi restauracyjnej-cateringu dla uczestników kursu prowadzonego w ramach realizowanego Projektu: Moda na chemię współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Dodano: 2014-05-13 - usługa żywienia systemem zleconym cudzoziemców
Dodano: 2014-01-13 - Świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu (upieczeniu, udekorowaniu), dostarczeniu do wskazanych sal, rozłożeniu na stole oraz pokrojeniu 5 tortów na porcje dla wszystkich uczestników biorących udział w spotkaniach podsumowujących realizację projektu pn: Multimedialni uczniowie - zajęcia pozalekcyjne w systemie blended learningu i tradycyjnym, w placówkach oświatowych prowadzonych przez Gminę Brwinów, dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki
Dodano: 2013-05-28 - Świadczenie usługi restauracyjnej-cateringu dla UPH w Siedlcach, w ramach realizowanego Projektu: Moda na chemię współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Dodano: 2013-05-15 - usługa żywienia systemem zleconym cudzoziemców
Dodano: 2013-01-07 - Świadczenie usług restauracyjnych-cateringu dla Uniwersytetu Przyrodniczo- Humanistycznego w Siedlcach, w ramach realizowanego projektu: Praktyki pedagogiczne- kompetentnie, twórczo, przyjemnie.
Dodano: 2011-03-09 - Świadczenie usług restauracyjnych-cateringu dla Uniwersytetu Przyrodniczo- Humanistycznego w Siedlcach, w ramach realizowanego projektu: Chemia-wiem, umiem, rozumiem
Dodano: 2011-02-24