Przetargi.pl
Usługa zakwaterowania i wyżywienia za granicą

ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA PRAKTYCZNEGO W SOCHACZEWIE ogłasza przetarg

  • Adres: 96-500 Sochaczew, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 51
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. +48 46 862 23 26
  • Data zamieszczenia: 2023-05-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA PRAKTYCZNEGO W SOCHACZEWIE
    ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 51
    96-500 Sochaczew, woj. mazowieckie
    tel. +48 46 862 23 26
    REGON: 000201336
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsckpsochaczew.edu.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa zakwaterowania i wyżywienia za granicą
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    3.1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych, zwanych w dalszej części SWZ „usługami”, realizowane podczas wyjazdu zorganizowanego w ramach programu Erasmus + dla uczniów i ich opiekunów w ramach projektów 2022-1-PL01-KA121-VET-000055926 i 2022-1-PL01-KA121-SCH-000055931.Przedmiotowe usługi będą świadczone w niżej wymienionych terminach i lokalizacjach:• Dla projektu - 2022-1-PL01-KA121-VET-000055926 – Udine (+/- 20 km), 33017 Włochy - 23.05.2023 - 01.06.2023, 29 osób• Dla projektu – 2022-1-PL01-KA121-SCH-000055931 – Platamonas (+/- 20 km), 6065, Grecja - 29.05.2023 – 09.06.2023, 32 osoby• Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia liczby osób objętych usługami, o których mowa w ust. 5. Wskazana liczba jest liczbą szacunkową i może ulec zmniejszeniu do 30% z przyczyn losowych. Wykonawca oświadcza, że nie będzie z tego tytułu miał żadnych roszczeń.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55100000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Za spełniających warunki udziału w postępowaniu Zamawiający uzna Wykonawców którzy wykażą, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert w postępowaniu (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie) wykonali1 (tj. zakończyli) lub wykonują co najmniej dwie usługi, z których każda polegała na świadczeniu usług hotelarskich i restauracyjnych za granicą Polski dla minimum 30 uczestników każda. Za wykonaną usługę Zamawiający uzna taką usługę, której przedmiot został odebrany przez Zamawiającego jako wykonany w sposób należyty.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-05-12

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach