ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA PRAKTYCZNEGO W SOCHACZEWIE ogłasza przetarg
- Adres: 96-500 Sochaczew, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 51
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. +48 46 862 23 26
- Data zamieszczenia: 2023-05-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA PRAKTYCZNEGO W SOCHACZEWIE
ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 51
96-500 Sochaczew, woj. mazowieckie
tel. +48 46 862 23 26
REGON: 000201336 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsckpsochaczew.edu.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa zakwaterowania i wyżywienia za granicą - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
3.1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych, zwanych w dalszej części SWZ „usługami”, realizowane podczas wyjazdu zorganizowanego w ramach programu Erasmus + dla uczniów i ich opiekunów w ramach projektów 2022-1-PL01-KA121-VET-000055926 i 2022-1-PL01-KA121-SCH-000055931.Przedmiotowe usługi będą świadczone w niżej wymienionych terminach i lokalizacjach:• Dla projektu - 2022-1-PL01-KA121-VET-000055926 – Udine (+/- 20 km), 33017 Włochy - 23.05.2023 - 01.06.2023, 29 osób• Dla projektu – 2022-1-PL01-KA121-SCH-000055931 – Platamonas (+/- 20 km), 6065, Grecja - 29.05.2023 – 09.06.2023, 32 osoby• Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia liczby osób objętych usługami, o których mowa w ust. 5. Wskazana liczba jest liczbą szacunkową i może ulec zmniejszeniu do 30% z przyczyn losowych. Wykonawca oświadcza, że nie będzie z tego tytułu miał żadnych roszczeń. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55100000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Za spełniających warunki udziału w postępowaniu Zamawiający uzna Wykonawców którzy wykażą, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert w postępowaniu (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie) wykonali1 (tj. zakończyli) lub wykonują co najmniej dwie usługi, z których każda polegała na świadczeniu usług hotelarskich i restauracyjnych za granicą Polski dla minimum 30 uczestników każda. Za wykonaną usługę Zamawiający uzna taką usługę, której przedmiot został odebrany przez Zamawiającego jako wykonany w sposób należyty.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-05-12
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług polegających na udostępnianiu miejsc noclegowych na terenie Polski na potrzeby osób skierowanych przez Biuro Polskiej Komisji Akredytacyjnej
Dodano: 2024-07-28 - DZP.261.35.2024 - świadczenie usługi hotelarsko-gastronomicznej, w tym wynajmu sal konferencyjnych, w celu organizacji dwóch seminariów kontaktowych eTwinning w dniach 16-18 sierpnia 2024 roku (...)
Dodano: 2024-07-23 - DZP.261.32.2024 Świadczenie usługi hotelarsko-gastronomicznej w tym wynajmu sal konferencyjnych w Zakopanem w celu organizacji konferencji: „Standardy jakości Erasmusa w praktyce szkolnej” (...)
Dodano: 2024-07-22 - DZP.261.35.2024 - świadczenie usługi hotelarsko-gastronomicznej, w tym wynajmu sal konferencyjnych, w celu organizacji dwóch seminariów kontaktowych eTwinning w dniach 16-18 sierpnia 2024 roku (...)
Dodano: 2024-07-01 - Usługa hotelarska i restauracyjna na potrzeby szkolenia dla grupy ok. 100 osób w dniach 28-29 listopada 2024 r.
Dodano: 2024-06-28 - Świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych wraz z udostępnieniem sali konferencyjnej 22 dorocznego spotkania organizacyjnego pracy polskiego FADN oraz 20-lecia polskiego FADN
Dodano: 2024-05-31 - Świadczenie usługi cateringowej, zakwaterowania, kompleksowego wyposażenia i instalacji sprzętu na stanowiskach konkursowych konkursu SkillsPoland 2024 w konkurencji Piekarstwo 19-20.06.24 r., Poznań.
Dodano: 2024-05-29 - DZP.261.24.2024 - świadczenie usługi cateringowej oraz zakwaterowania w ramach realizacji przez FRSE konkursu regionalnego SkillsPoland 2024 w konkurencji Opieka zdrowotna w dn. 14-15.06 we Wrocławiu.
Dodano: 2024-05-23 - Świadczenie usług hotelarskich na terenie Warszawy
Dodano: 2024-05-15 - Usługi organizacji wyjazdu
Dodano: 2024-05-07