Gmina Szastarka ogłasza przetarg
- Adres: 23-225 Szastarka,
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 015 8714104 , fax. 015 8714130
- Data zamieszczenia: 2012-09-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Szastarka
23-225 Szastarka, woj. lubelskie
tel. 015 8714104, fax. 015 8714130
REGON: 83040965000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
usługa wyżywieniowa w ramach projektu pt. Wiedzieć więcej - wykorzystaj szansę współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.1 Wyrównywanie szans edukacyjnych i zapewnienie wysokiej jakości usług edukacyjnych świadczonych w systemie oświaty, Poddziałanie 9.1.2 Wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszenie różnic w jakości usług edukacyjnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia poczęstunku dla uczniów zajęć pozalekcyjnych i pozaszkolnych w okresie od zawarcia umowy do 28.06.2013 r. z wyłączeniem świąt, dni wolnych. Poczęstunek powinien być dostarczany do wymienionych poniżej szkół. Szacunkowa ilość zamawianych posiłków w poszczególnych szkołach 1) Gimnazjum przy Zespole Szkół w Szastarce - 2668 porcji, 2) Szkoła Podstawowa przy Zespole Szkół w Szastarce - 4002 porcji, 3) Publiczne Gimnazjum w Polichnie - 2900 porcji, 4) Publiczna Szkoła Podstawowa w Polichnie - 3596 porcji, 5) Gimnazjum przy Zespole Szkół w Blinowie - 2320 porcji, 6) Szkoła Podstawowa przy Zespole Szkół w Blinowie - 3480 porcji. Łączna suma zamawianych porcji 18.966 porcji. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wpłaty wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gminaszastarka.pl bip zamówienia publiczne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla IUNG-PIB w Puławach
Dodano: 2016-01-28 - Usługi cateringowe na potrzeby UMWL na rok 2016 [OP-IV.272.145.2015.MON]
Dodano: 2015-12-10 - Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala i ZOL uwzględnieniem diet i kaloryczności dla SP ZOZ w Łęcznej, znak sprawy SP ZOZ -DZ/7/15
Dodano: 2015-03-12 - świadczenie usługi cateringowej dla uczestników warsztatów grupowych; konsultacji grupowych /wykładów grupowych; konsultacji grupowych /podsumowania prowadzonych przez ekspertów zewnętrznych w ramach projektu pn. Kompleksowe wspomaganie szkół i przedszkoli w powiecie ryckim OR.272.4.2015
Dodano: 2015-03-05 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczestników cyklu szkoleń/warsztatów prowadzonych przez ekspertów zewnętrznych wspomagających proces doskonalenia nauczycieli i dyrektorów biorących udział w sieciach współpracy i samokształcenia w ramach projektu pn. Kompleksowy system doskonalenia nauczycieli w powiecie kraśnickim
Dodano: 2015-02-12 - Obsługa cateringowa bankietu z okazji 70-lecia Państwowego Instytutu Weterynaryjnego - Państwowego Instytutu Badawczego
Dodano: 2015-01-15 - Zakup i dostawa zestawów obiadowych dla Miejskiego Centrum Usług Socjalnych im. Jana Pawła II w Świdniku
Dodano: 2014-12-11 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczestników cyklu szkoleń (warsztatów szkoleniowych rad pedagogicznych) prowadzonych przez ekspertów zewnętrznych wspomagających proces doskonalenia nauczycieli i dyrektorów szkół w ramach projektu pn. Kompleksowy system doskonalenia nauczycieli w powiecie kraśnickim realizowanego przez Powiat Kraśnicki
Dodano: 2014-12-04 - Świadczenie usług cateringowych podczas Wigilii Rady Miasta Lublin w 2014 roku w Lublinie
Dodano: 2014-10-17 - Świadczenie usługi cateringowej podczas staży u pracodawców w ramach projektu pn. VOCATIONAL PLACEMENT. Program stażowy u pracodawców dla uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych im. Stanisława Staszica w Parczewie - III etap
Dodano: 2014-10-09