Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Powiatowy w Piszu ogłasza przetarg
- Adres: 12-200 Pisz, ul. Sienkiewicza
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 87 425 45 00 , fax. 87 735 20 20; 423 21 50
- Data zamieszczenia: 2018-03-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Powiatowy w Piszu
ul. Sienkiewicza 2
12-200 Pisz, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 87 425 45 00, fax. 87 735 20 20; 423 21 50
REGON: 79031696100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalpisz.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa w zakresie żywienia pacjentów SP ZOZ Szpitala Powiatowego w Piszu - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest wytwarzanie i dostarczanie całodziennych posiłków pacjentom szpitala (według zapotrzebowania ) na n/w oddziały: Oddział 1) Chirurgii Ogólnej 2) Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej 3) Ginekologiczno-Położniczy 4) Wewnętrzny 5) Dziecięcy, 6) Anestezjologii i Intensywnej Terapii 7) Zakaźny 8) Paliatywny 9) SOR 2. Średnia roczna ilość osobodni wynosi około 3 000 miesięcznie tj. 100 dziennie a) szczegółowy opis przedmiotu zamówienia opisany jest w dziale IV specyfikacji istotnych warunków - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: zamawiający wymaga złożenia aktualnej pozytywnej opinii (decyzji) właściwego dla siedziby wykonawcy Państwowego Inspektora Sanitarnego, na prowadzoną działalność żywienia zbiorowego oraz aktualną opinię sanitarną wydaną przez Stację Sanitarno – Epidemiologiczną dopuszczającą transport do przewożenia artykułów żywnościowych.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający wymaga by pracownicy wykonawcy posiadali aktualne badania lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych oraz aktualne szkolenia wewnętrzne z realizacji GHP/GMP i HACCP. W tym celu zamawiający żąda oświadczenia, że te osoby takie badania i szkolenia posiadają. opisu kuchni centralnej 1. zezwolenia inspekcji sanitarnej na dostarczanie z tej kuchni posiłków dla zewnętrznych odbiorców ( „cateringu”). opisu systemu dystrybucji posiłków i używanego do ich dystrybucji sprzętu wykaz zawierający dokładną lokalizację kuchni podstawowej i kuchni awaryjnej na wypadek niemożliwości realizacji usługi z kuchni podstawowej, oraz wykaz co najmniej 2 środków transportu odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej oświadczenie wykonawcy o niezaleganiu z opłacaniem podatków i opłat lokalnych, złożenie do oferty przykładowego dwutygodniowego jadłospisu dla diety podstawowej, lekkostrawnej, cukrzycowej i wątrobowej
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej „Senior” w Kamińsku przy ul. Topolowej 8 na rok 2024.
Dodano: 2023-12-12 - ,,Świadczenie usług żywienia pacjentów na potrzeby ,,Pro-Medica’’ w Ełku Sp. z o.o.’’
Dodano: 2023-08-14 - Usługa żywienia pacjentów
Dodano: 2023-02-22 - Żywienie pacjentów Giżyckiej Ochrony Zdrowia Sp. z o.o.
Dodano: 2023-02-07 - Świadczenie usług przygotowywania, gotowania i dostarczania posiłków do miejsc wskazanych przez Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Braniewie w 2023 roku.
Dodano: 2022-12-21 - Sporządzanie, dowóz i wydawanie gorących posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży szkolnej na terenie Gminy Bartoszyce
Dodano: 2022-09-13 - Świadczenie usługi cateringowej w zakresie przygotowywania i dostarczania gorących posiłków dla Seniorów do Dziennego Domu ,,Senior+’’ oraz Klubu ,,Senior+’’
Dodano: 2021-01-20 - Sporządzanie, dowóz i wydawanie gorących posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży szkolnej na terenie Gminy Bartoszyce
Dodano: 2020-07-01 - Przygotowanie i dowóz posiłków dla osób zatrzymanych w pomieszczeniach dla osób zatrzymanych (PDOZ, PIDZ) jednostek Policji województwa warmińsko – mazurskiego (20 zadań częściowych)
Dodano: 2019-09-19 - Sporządzanie, dowóz i wydawanie gorących posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży szkolnej na terenie Gminy Bartoszyce.
Dodano: 2019-07-18