Przetargi.pl
Usługa w zakresie żywienia pacjentów SP ZOZ Szpitala Powiatowego w Piszu

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Powiatowy w Piszu ogłasza przetarg

  • Adres: 12-200 Pisz, ul. Sienkiewicza
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 87 425 45 00 , fax. 87 735 20 20; 423 21 50
  • Data zamieszczenia: 2018-03-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Powiatowy w Piszu
    ul. Sienkiewicza 2
    12-200 Pisz, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 87 425 45 00, fax. 87 735 20 20; 423 21 50
    REGON: 79031696100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalpisz.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa w zakresie żywienia pacjentów SP ZOZ Szpitala Powiatowego w Piszu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest wytwarzanie i dostarczanie całodziennych posiłków pacjentom szpitala (według zapotrzebowania ) na n/w oddziały: Oddział 1) Chirurgii Ogólnej 2) Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej 3) Ginekologiczno-Położniczy 4) Wewnętrzny 5) Dziecięcy, 6) Anestezjologii i Intensywnej Terapii 7) Zakaźny 8) Paliatywny 9) SOR 2. Średnia roczna ilość osobodni wynosi około 3 000 miesięcznie tj. 100 dziennie a) szczegółowy opis przedmiotu zamówienia opisany jest w dziale IV specyfikacji istotnych warunków
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: zamawiający wymaga złożenia aktualnej pozytywnej opinii (decyzji) właściwego dla siedziby wykonawcy Państwowego Inspektora Sanitarnego, na prowadzoną działalność żywienia zbiorowego oraz aktualną opinię sanitarną wydaną przez Stację Sanitarno – Epidemiologiczną dopuszczającą transport do przewożenia artykułów żywnościowych.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający wymaga by pracownicy wykonawcy posiadali aktualne badania lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych oraz aktualne szkolenia wewnętrzne z realizacji GHP/GMP i HACCP. W tym celu zamawiający żąda oświadczenia, że te osoby takie badania i szkolenia posiadają. opisu kuchni centralnej 1. zezwolenia inspekcji sanitarnej na dostarczanie z tej kuchni posiłków dla zewnętrznych odbiorców ( „cateringu”). opisu systemu dystrybucji posiłków i używanego do ich dystrybucji sprzętu wykaz zawierający dokładną lokalizację kuchni podstawowej i kuchni awaryjnej na wypadek niemożliwości realizacji usługi z kuchni podstawowej, oraz wykaz co najmniej 2 środków transportu odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej oświadczenie wykonawcy o niezaleganiu z opłacaniem podatków i opłat lokalnych, złożenie do oferty przykładowego dwutygodniowego jadłospisu dla diety podstawowej, lekkostrawnej, cukrzycowej i wątrobowej

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach