Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 2 ogłasza przetarg
- Adres: 84-240 Reda, Brzozowa 30
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 678 30 89
- Data zamieszczenia: 2022-09-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 2
Brzozowa 30
84-240 Reda, woj. pomorskie
tel. 58 678 30 89
REGON: 386500462 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
„Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów w Redzie z podziałem na części”. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest „Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów w Redzie, z podziałem na części:Część 1: Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów do Zespołu Szkolno–Przedszkolnego nr 2 przy ul. Zawadzkiego 12 w Redzie,Przedmiot zamówienia obejmuje zapewnienie codziennej produkcji i dowóz własnym transportem posiłków dla dzieci i uczniów do ww. placówek oświatowych oraz ich wydanie.Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania posiłków na zasadach dobrej praktyki higienicznej i dobrej praktyki produkcyjnej wynikających z systemu HACCP, zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2020 r. poz. 2021).Przygotowanie i dostarczanie/wydawanie posiłków musi odbywać się w sposób zapewniający wymagany standard sanitarno-epidemiologiczny oraz zgodny z wymogami Rozporządzenia WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L z 2004 r., nr 139, poz. 1 ze zm.: Dz. Urz. UE L z 2008 r., Nr 153, poz. 42; Dz. Urz. UE L z 2008 r., Nr 277, poz. 7; Dz. Urz. UEL z 2009 r., Nr 87, poz. 109), ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 ze zm.) oraz przepisami wykonawczymi wydanymi na podstawie tejże ustawy.Przedmiotem zamówienia jest „Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów w Redzie, z podziałem na części:Część 2: Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów do Zespołu Szkolno–Przedszkolnego nr 1 przy ul. Łąkowej 36 w Redzie.Przedmiot zamówienia obejmuje zapewnienie codziennej produkcji i dowóz własnym transportem posiłków dla dzieci i uczniów do ww. placówek oświatowych oraz ich wydanie.Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania posiłków na zasadach dobrej praktyki higienicznej i dobrej praktyki produkcyjnej wynikających z systemu HACCP, zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2020 r. poz. 2021).Przygotowanie i dostarczanie/wydawanie posiłków musi odbywać się w sposób zapewniający wymagany standard sanitarno-epidemiologiczny oraz zgodny z wymogami Rozporządzenia WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L z 2004 r., nr 139, poz. 1 ze zm.: Dz. Urz. UE L z 2008 r., Nr 153, poz. 42; Dz. Urz. UE L z 2008 r., Nr 277, poz. 7; Dz. Urz. UEL z 2009 r., Nr 87, poz. 109), ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 ze zm.) oraz przepisami wykonawczymi wydanymi na podstawie tejże ustawy.Przedmiotem zamówienia jest „Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów w Redzie, z podziałem na części:Część 3: Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów do Szkoły Podstawowej nr 3 przy ul. Brzozowej 30 w Redzie”.Przedmiot zamówienia obejmuje zapewnienie codziennej produkcji i dowóz własnym transportem posiłków dla dzieci i uczniów do ww. placówek oświatowych oraz ich wydanie.Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania posiłków na zasadach dobrej praktyki higienicznej i dobrej praktyki produkcyjnej wynikających z systemu HACCP, zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2020 r. poz. 2021).Przygotowanie i dostarczanie/wydawanie posiłków musi odbywać się w sposób zapewniający wymagany standard sanitarno-epidemiologiczny oraz zgodny z wymogami Rozporządzenia WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L z 2004 r., nr 139, poz. 1 ze zm.: Dz. Urz. UE L z 2008 r., Nr 153, poz. 42; Dz. Urz. UE L z 2008 r., Nr 277, poz. 7; Dz. Urz. UEL z 2009 r., Nr 87, poz. 109), ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 ze zm.) oraz przepisami wykonawczymi wydanymi na podstawie tejże ustawy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2024-04-22 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2024-03-28 - Świadczenie usług żywieniowych dla pacjentów Powiatowego Centrum Zdrowia Sp. z o.o. – Szpitale w Malborku i Nowym Dworze Gdańskim – III postępowanie
Dodano: 2024-02-27 - Świadczenie usług cateringowych dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 6 w Gdańsku.
Dodano: 2024-02-15 - Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla wychowanków Zespołu Placówek Oświatowych w Ustce w okresie 02.01.2024 r. - 30.06.2025 roku
Dodano: 2023-12-19 - ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ
Dodano: 2023-11-28 - Świadczenie usług w zakresie przygotowanie, dostarczenie i wydanie posiłków dla Szkoły Podstawowej w Kosakowie na rok szkolny 2023/2024
Dodano: 2023-07-27 - Usługi wytwarzania i wydawania posiłków w placówkach oświatowych SP Kosakowo oraz SP Pogórze
Dodano: 2022-09-20 - Usługa cateringowa dla słuchaczy studiów podyplomowych
Dodano: 2022-09-01 - Świadczenie usług żywieniowych dla pacjentów Powiatowego Centrum Zdrowia Sp. z o.o. – Szpitale w Malborku i Nowym Dworze Gdańskim
Dodano: 2021-07-20