Przetargi.pl
„Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów w Redzie z podziałem na części”.

Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 2 ogłasza przetarg

  • Adres: 84-240 Reda, Brzozowa 30
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 58 678 30 89
  • Data zamieszczenia: 2022-09-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 2
    Brzozowa 30
    84-240 Reda, woj. pomorskie
    tel. 58 678 30 89
    REGON: 386500462
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów w Redzie z podziałem na części”.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest „Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów w Redzie, z podziałem na części:Część 1: Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów do Zespołu Szkolno–Przedszkolnego nr 2 przy ul. Zawadzkiego 12 w Redzie,Przedmiot zamówienia obejmuje zapewnienie codziennej produkcji i dowóz własnym transportem posiłków dla dzieci i uczniów do ww. placówek oświatowych oraz ich wydanie.Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania posiłków na zasadach dobrej praktyki higienicznej i dobrej praktyki produkcyjnej wynikających z systemu HACCP, zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2020 r. poz. 2021).Przygotowanie i dostarczanie/wydawanie posiłków musi odbywać się w sposób zapewniający wymagany standard sanitarno-epidemiologiczny oraz zgodny z wymogami Rozporządzenia WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L z 2004 r., nr 139, poz. 1 ze zm.: Dz. Urz. UE L z 2008 r., Nr 153, poz. 42; Dz. Urz. UE L z 2008 r., Nr 277, poz. 7; Dz. Urz. UEL z 2009 r., Nr 87, poz. 109), ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 ze zm.) oraz przepisami wykonawczymi wydanymi na podstawie tejże ustawy.Przedmiotem zamówienia jest „Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów w Redzie, z podziałem na części:Część 2: Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów do Zespołu Szkolno–Przedszkolnego nr 1 przy ul. Łąkowej 36 w Redzie.Przedmiot zamówienia obejmuje zapewnienie codziennej produkcji i dowóz własnym transportem posiłków dla dzieci i uczniów do ww. placówek oświatowych oraz ich wydanie.Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania posiłków na zasadach dobrej praktyki higienicznej i dobrej praktyki produkcyjnej wynikających z systemu HACCP, zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2020 r. poz. 2021).Przygotowanie i dostarczanie/wydawanie posiłków musi odbywać się w sposób zapewniający wymagany standard sanitarno-epidemiologiczny oraz zgodny z wymogami Rozporządzenia WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L z 2004 r., nr 139, poz. 1 ze zm.: Dz. Urz. UE L z 2008 r., Nr 153, poz. 42; Dz. Urz. UE L z 2008 r., Nr 277, poz. 7; Dz. Urz. UEL z 2009 r., Nr 87, poz. 109), ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 ze zm.) oraz przepisami wykonawczymi wydanymi na podstawie tejże ustawy.Przedmiotem zamówienia jest „Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów w Redzie, z podziałem na części:Część 3: Usługa przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków dla dzieci i uczniów do Szkoły Podstawowej nr 3 przy ul. Brzozowej 30 w Redzie”.Przedmiot zamówienia obejmuje zapewnienie codziennej produkcji i dowóz własnym transportem posiłków dla dzieci i uczniów do ww. placówek oświatowych oraz ich wydanie.Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania posiłków na zasadach dobrej praktyki higienicznej i dobrej praktyki produkcyjnej wynikających z systemu HACCP, zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2020 r. poz. 2021).Przygotowanie i dostarczanie/wydawanie posiłków musi odbywać się w sposób zapewniający wymagany standard sanitarno-epidemiologiczny oraz zgodny z wymogami Rozporządzenia WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L z 2004 r., nr 139, poz. 1 ze zm.: Dz. Urz. UE L z 2008 r., Nr 153, poz. 42; Dz. Urz. UE L z 2008 r., Nr 277, poz. 7; Dz. Urz. UEL z 2009 r., Nr 87, poz. 109), ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 ze zm.) oraz przepisami wykonawczymi wydanymi na podstawie tejże ustawy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach