Przetargi.pl
Usługa na codzienne przygotowywanie wyżywienia dla pacjentów Szpitala

Szpital Powiatowy w Zambrowie Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 18300 Zambrów, ul. Papieża Jana Pawła II nr 3
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 862 763 608 , fax. 862 712 132
  • Data zamieszczenia: 2019-01-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Powiatowy w Zambrowie Sp. z o.o.
    ul. Papieża Jana Pawła II nr 3
    18300 Zambrów, woj. podlaskie
    tel. 862 763 608, fax. 862 712 132
    REGON: 45115333200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalzambrow.nowybip.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inne państwowe lub samorządowe osoby prawne w rozumieniu art. 9 pkt 14 ustawy z dnia 27 sierpnia 2009r o finansach publicznych (Dz.U. z 2013r. poz. 885, z późn. zm.)

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa na codzienne przygotowywanie wyżywienia dla pacjentów Szpitala
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest usługa codziennego przygotowywania wyżywienia dla pacjentów Szpitala Powiatowego w Zambrowie. 2.Zamawiający wymaga aby realizacja zamówienia odbywała się przez pracowników zatrudnionych na umowę o pracę w rozumieniu art. 22 § 1 Kodeks pracy (Dz.U. z 2014r poz.1502, z późn. zm.). 3.Roczna planowana ilość posiłków wynosi 22800 osobodni (śniadanie, obiad, kolacja/ 1 osoba), w tym roczna planowana ilość II śniadań wynosi 7200 posiłków, roczna planowana ilość podwieczorków wynosi 7200 posiłków. 4. Zamawiający wymaga aby przygotowywanie posiłków było przeprowadzane zgodnie z warunkami określonymi w ustawie z 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r, Nr 171, poz. 1225 z póź. zm.). 5. Odległość miejsca wykonywania posiłków nie może być większa niż 30 km od siedziby zamawiającego (liczonej najkrótszą drogą publiczną). 6. Transport posiłków od Wykonawcy do siedziby zamawiającego wykonuje zamawiający na własny koszt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1) Wykonawca jest wpisany do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z art. 62 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r, Nr 171, poz.1225 z późn. zm.), 2) wykonawca posiada aktualną decyzję Państwowego Inspektora Sanitarnego z pozytywną opinią (postanowieniem) w kwestii pozwolenia na prowadzenie działalności w przedmiocie zamówienia i warunków lokalowych.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach