Przetargi.pl
Usługa hotelowa i restauracyjna w ramach realizacji Projektu Szkoleniowego Better Training for Safer Food

Instytut Ogrodnictwa ogłasza przetarg

  • Adres: 96-100 Skierniewice, ul. Konstytucji 3 Maja 1/3
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 46 833 20 21 , fax. 46 833 32 28
  • Data zamieszczenia: 2013-07-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Instytut Ogrodnictwa
    ul. Konstytucji 3 Maja 1/3 1/3
    96-100 Skierniewice, woj. łódzkie
    tel. 46 833 20 21, fax. 46 833 32 28
    REGON: 10102334200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.inhort
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytut Badawczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa hotelowa i restauracyjna w ramach realizacji Projektu Szkoleniowego Better Training for Safer Food
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa hotelowa i restauracyjna w ramach realizacji Projektu Szkoleniowego Better Training for Safer Food - Course 3: EU plant quarantine regime for imports polegająca na : 1. Zakwaterowaniu uczestników (planowana liczba - 34 osoby), w pokojach jednoosobowych z łazienkami w jednym hotelu o standardzie minimum czterogwiazdkowym (trzy doby hotelowe) w dniach: 23-24 września 2013 r. 24-25 września 2013 r. 25-26 września 2013 r. wraz ze śniadaniami standardowymi. Hotel minimum czterogwiazdkowy zlokalizowany w centrum Warszawy umożliwiający dojście do Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi w czasie nie dłuższym niż 10 minut. Wszyscy uczestnicy powinni być zakwaterowani w jednym hotelu. 2. Przygotowanie dwóch kolacji dla uczestników w pomieszczeniu restauracyjnym w hotelu (planowana liczba - 34 osoby) w dniach: 23 września - kolacja powitalna typu obiad (przystawka, drugie danie, deser, napoje), 24 września - kolacja typu polski obiad (przystawka, drugie danie, deser, woda, soki). Przewidywany czas kolacji: 19.00 - 22.00. 3. Zarezerwowaniu dwóch pokoi na trzy doby w ww. terminie płatnych indywidualnie przez gości po przyjeździe
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.inhort.pl/przetargi_2013_lista.html
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach