Instytut Ogrodnictwa ogłasza przetarg
- Adres: 96-100 Skierniewice, ul. Konstytucji 3 Maja 1/3
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 46 833 20 21 , fax. 46 833 32 28
- Data zamieszczenia: 2013-07-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Ogrodnictwa
ul. Konstytucji 3 Maja 1/3 1/3
96-100 Skierniewice, woj. łódzkie
tel. 46 833 20 21, fax. 46 833 32 28
REGON: 10102334200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.inhort
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytut Badawczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa hotelowa i restauracyjna w ramach realizacji Projektu Szkoleniowego Better Training for Safer Food - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa hotelowa i restauracyjna w ramach realizacji Projektu Szkoleniowego Better Training for Safer Food - Course 3: EU plant quarantine regime for imports polegająca na : 1. Zakwaterowaniu uczestników (planowana liczba - 34 osoby), w pokojach jednoosobowych z łazienkami w jednym hotelu o standardzie minimum czterogwiazdkowym (trzy doby hotelowe) w dniach: 23-24 września 2013 r. 24-25 września 2013 r. 25-26 września 2013 r. wraz ze śniadaniami standardowymi. Hotel minimum czterogwiazdkowy zlokalizowany w centrum Warszawy umożliwiający dojście do Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi w czasie nie dłuższym niż 10 minut. Wszyscy uczestnicy powinni być zakwaterowani w jednym hotelu. 2. Przygotowanie dwóch kolacji dla uczestników w pomieszczeniu restauracyjnym w hotelu (planowana liczba - 34 osoby) w dniach: 23 września - kolacja powitalna typu obiad (przystawka, drugie danie, deser, napoje), 24 września - kolacja typu polski obiad (przystawka, drugie danie, deser, woda, soki). Przewidywany czas kolacji: 19.00 - 22.00. 3. Zarezerwowaniu dwóch pokoi na trzy doby w ww. terminie płatnych indywidualnie przez gości po przyjeździe - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.inhort.pl/przetargi_2013_lista.html
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Mixera Regionalnego - Łódzkie 2016 (sygn. post. ZP.272.57.2016)
Dodano: 2016-07-20 - Świadczenie usług w zakresie żywienia osób zatrzymanych
Dodano: 2016-07-15 - Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla osób z uniwersytetów trzeciego wieku i organizacji pozarządowych prowadzących działania na rzecz osób starszych podczas trzydniowego seminarium szkoleniowego
Dodano: 2016-07-07 - Świadczenie usług cateringowych podczas spotkań konferencji organizowanych w 2016r. przez Departament Kultury Fizycznej, Sportu i Turystyki Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego
Dodano: 2016-07-01 - Świadczenie usług cateringowych podczas organizowanych przez Departament Kultury i Edukacji uroczystości i spotkań w 2016 roku sygnatura ZP.272.48.2016
Dodano: 2016-06-29 - Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Festiwalu Myślenia Projektowego organizowanego przez Departament Promocji i Współpracy Zagranicznej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Regionalnego Biura Województwa Łódzkiego w Brukseli w 2016 roku
Dodano: 2016-04-13 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Departamentu Promocji i Współpracy Zagranicznej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego w 2016 roku
Dodano: 2016-03-29 - Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla maksymalnie 30 osób z powiatowych centrów pomocy rodzinie z województwa łódzkiego podczas trzydniowego seminarium szkoleniowego.
Dodano: 2016-03-22 - Świadczenie usługi restauracyjno-konferencyjnej podczas jednodniowej konferencji Usługi na rzecz rodziny z dzieckiem z niepełnosprawnością w województwie łódzkim - bariery, możliwości, potrzeby. Analiza międzyśrodowiskowa. w dniu 24 maja 2016 roku
Dodano: 2016-03-21