Towarzystwo Muzyczne Imienia Henryka Wieniawskiego ogłasza przetarg
- Adres: 61-840 Poznań, ul. Świętosławska 7
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2022-07-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Towarzystwo Muzyczne Imienia Henryka Wieniawskiego
ul. Świętosławska 7
61-840 Poznań, woj. wielkopolskie
REGON: 000810650 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.wieniawski.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Towarzystwo Muzyczne
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa hotelarsko–restauracyjna dla jurorów, gości, uczestników, pianistów, artystów oraz organizatora 16. Międzynarodowego Konkursu Skrzypcowego im. H. Wieniawskiego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługi restauracyjne dla jurorów i osób wspomagających prace jury 16. Międzynarodowego Konkursu Skrzypcowego im. H. Wieniawskiego w dniach 5 – 25 października 2022 r. w trakcie przesłuchań konkursowych – pokój gościnny w UAM – jurorzy (11-15 os.) oraz osoby wspomagające prace jury (max. 8 os.)Usługa restauracyjną w ramach organizacji bankietu zakończenia – lokalizacja wnętrze UAM (parter oraz I piętro) 21.10.2022 r. dla maksymalnie 250 osób, w godzinach 21.00-24.00. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.4) zdolności technicznej lub zawodowej:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że:Zadanie nr 2 – Warunek ten, w zakresie doświadczenia, zostanie uznany za spełniony, jeśli Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie) wykonał należycie co najmniej dwie usługi gastronomiczne (przez co Zamawiający rozumie usługi restauracyjne, cateringowe) o minimalnej wartości 20.000 złotych każda umowa.Zadanie nr 5 – Warunek ten, w zakresie doświadczenia, zostanie uznany za spełniony, jeśli Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie) wykonał należycie co najmniej dwie usługi organizacji bankietu, spotkania, usługi gastronomiczne (przez coZamawiający rozumie usługi restauracyjne, cateringowe) o minimalnej wartości 20.000 złotych każda umowa.Zamawiający dopuszcza możliwość wykazania tych samych usług w zakresie wykazania warunku udziału dla poszczególnych zadań.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-08-02
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wykonanie usług cateringowych na potrzeby Uniwersytetu Kaliskiego
Dodano: 2024-05-17 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla 50 osób w ramach organizowanego przez Zamawiającego posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji
Dodano: 2024-03-16 - kompleksowa organizację konferencji promującej projekt pn.: „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego, uczenia...
Dodano: 2024-03-16 - Świadczenie usług cateringowych dla celów spotkań w układzie zadaniowym w miesiącu marcu 2024 r.
Dodano: 2024-02-22 - Świadczenie usługi cateringowej podczas koncertu Dumni z Wielkopolski z okazji Jubileuszu Samorządu Województwa Wielkopolskiego
Dodano: 2024-02-20 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla 50 osób w ramach organizowanego przez Zamawiającego posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji
Dodano: 2024-02-12 - Świadczenie usług restauracyjnych w trakcie spotkania w miejscowości Warszawa w dniu 7 marca 2024 r.
Dodano: 2024-02-08 - „Kompleksowe usługi gastronomiczne na potrzeby restauracji i hotelu Ośrodka Naukowo-Dydaktycznego w Zielonce”
Dodano: 2024-02-01 - kompleksowa organizację konferencji promującej projekt pn.: „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego, uczenia...
Dodano: 2024-01-18 - Świadczenie usługi przygotowania i całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Lisówkach
Dodano: 2024-01-07