Przetargi.pl
USŁUGA HOTELARSKO-GASTRONOMICZNA

Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy w Wałbrzychu ogłasza przetarg

  • Adres: 58-306 Wałbrzych, ul. Ogrodowa 5b
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-74 88-66-500 , fax. 0-74 88-66-509
  • Data zamieszczenia: 2010-04-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy w Wałbrzychu
    ul. Ogrodowa 5b 5b
    58-306 Wałbrzych, woj. dolnośląskie
    tel. 0-74 88-66-500, fax. 0-74 88-66-509
    REGON: 89112930100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.dwup.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    USŁUGA HOTELARSKO-GASTRONOMICZNA
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: 1. Wynajem sali konferencyjnej wraz z usługą gastronomiczną na spotkanie informacyjne promujące Program Operacyjny Kapitał Ludzki Priorytet VII Promocja Integracji Społecznej z beneficjentami realizującymi projekty systemowe w ramach PO KL planowane do zorganizowania w dniu 29 kwietnia 2010r. dla około 150 osób. 2. Sala konferencyjna powinna posiadać możliwość podłączenia sprzętu multimedialnego oraz być wyposażona w niezbędne zaplecze techniczne obejmujące: Rzutnik multimedialny; Ekran; System nagłośnieniowy; Mikrofony bezprzewodowe; 3. Zapewnienie usługi gastronomicznej na spotkanie informacyjne w postaci dwóch przerw kawowych: I przerwa kawowa na początku spotkania: kawa świeżo parzona i herbata ekspresowa w różnych wariantach smakowych do wyboru, każda torebka herbaty pakowana w osobnych kopertkach, sok owocowy 0,2l/os., preferowane smaki to pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka, woda mineralna niegazowana lub gazowana 0,33l/os.; II przerwa kawowa w trakcie trwania spotkania: kawa świeżo parzona i herbata ekspresowa w różnych wariantach smakowych do wyboru, każda torebka herbaty pakowana w osobnych kopertkach, sok owocowy 0,2l/os., preferowane smaki to pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka, woda mineralna niegazowana lub gazowana 0,33l/os., ciastka kruche 100g/osobę - mix smaków i kształtów, preferowane smaki to waniliowe, kokosowe, kakaowe, w polewie czekoladowej, z dwukolorowego ciasta, z marmoladą lub rogaliki z ciasta francuskiego 2szt./osobę. - W ramach usługi gastronomicznej powinien być zapewniony także cukier, mleko do kawy, cytryna do herbaty. - Usługa gastronomiczna powinna być podana w formie stołu szwedzkiego z zapewnieniem filiżanek, talerzyków, szklaneczek do zimnych napojów, a także łyżeczek i serwetek. 4.Całkowity koszt usługi gastronomicznej zostanie ustalony jako iloczyn ceny jednostkowej i ilości osób zgłoszonej poprzez drogę elektroniczną na spotkanie przez Zamawiającego na 2 dni przed planowanym spotkaniem. 5.Zapewnienie szatni dla uczestników spotkania informacyjnego, w czasie jego trwania z zaznaczeniem, iż korzystanie z szatni dostępne będzie na godzinę przed rozpoczęciem spotkania. 6.Przedmiotowe spotkanie informacyjne powinno być zorganizowane na terenie Legnicy, w placówce o standardzie minimum trzygwiazdkowym. 7.Przedmiotowe spotkanie informacyjne powinno odbywać się w ilości 4 godzin zegarowych tj. od 10:00 do 14:00. 8.W zamówieniu zastrzega się prawo do odwołania rezerwacji sali konferencyjnej w przypadku zgłoszenia się małej liczby uczestników, tj. 25 osób +-5 osób, na 5 dni przed planowanym spotkaniem, na które była zarezerwowana sala.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dwup.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach