Przetargi.pl
USŁUGA HOTELARSKO-GASTRONOMICZNA

Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy w Wałbrzychu ogłasza przetarg

  • Adres: 58-306 Wałbrzych, ul. Ogrodowa 5b
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-74 88-66-500 , fax. 0-74 88-66-509
  • Data zamieszczenia: 2010-04-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy w Wałbrzychu
    ul. Ogrodowa 5b 5b
    58-306 Wałbrzych, woj. dolnośląskie
    tel. 0-74 88-66-500, fax. 0-74 88-66-509
    REGON: 89112930100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.dwup.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    USŁUGA HOTELARSKO-GASTRONOMICZNA
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest Przedmiotem zamówienia są usługi hotelarsko - gastronomiczne oraz wynajem sali konferencyjnej w ramach organizowanego szkolenia dla kadry EURES Dolnośląskiego Wojewódzkiego Urzędu Pracy oraz pośredników pracy z Powiatowych Urzędów Pracy z województwa dolnośląskiego, którzy realizują zadania EURES. W szczególności przedmiot zamówienia dot. 1. Jednostka hotelowa powinna zapewnić wszystkie wymienione poniżej usługi w jednym obiekcie. Obiekt powinien być zlokalizowany poza miastem, w terenie umożliwiającym zorganizowanie zajęć terenowych. Lokalizacja obiektu - południowa część województwa lubuskiego, w max. odległości około 100 km od przejścia granicznego w Gubinie. Bezpłatny parking. Ponadto na terenie obiektu Wykonawca zapewni możliwość skorzystania np. ze stołu bilardowego, stołu do tenisa stołowego, piłkarzyków lub kręgli 2. Termin szkolenia: 28-30 kwietnia 2010. Przyjazd grupy ok. godz. 11.00, wyjazd ok. godz. 14.00. 3. Usługa hotelowa: 2 noclegi w pokojach spełniających standardy min. hotelu 3-gwiazdkowego, z odpowiednim wyposażeniem. Zamawiający dopuszcza możliwość zakwaterowania uczestników szkolenia w pokojach 1-osobowych z łazienką lub/i 2 -osobowych z łazienką. W ramach usługi należy zapewnić noclegi dla podanej liczby uczestników tj. 40 osób. 4. Usługa gastronomiczna: polega na zapewnieniu dla 40 - osobowej grupy 3 obiadów, 2 śniadań, i 2 kolacji oraz 4 przerw kawowych. Obiady serwowane, 2-daniowe ( zupa i drugie danie) + deser i napoje. Kolacje: uroczysta i kolacja grillowa - przystawki zimne, min. 2 ciepłe dania, napoje zimne i ciepłe. Śniadania w formie bufetu szwedzkiego, w tym 3 potrawy na gorąco. Przerwy kawowe: kawa, herbata, woda, soki, ciastka , poza tym: świeże ciasto pieczone, świeże owoce. 5. O ile wystąpi taka potrzeba, Wykonawca przygotuje posiłki dietetyczne, liczba i rodzaj diety zostaną podane przez Zamawiającego najpóźniej w dniu 23 kwietnia 2010 roku. 6. Wykonawca zobowiązuje się przygotować i zapewnić menu, zgodnie z wymogami Zamawiającymi tj.: Śniadania w formie bufetu szwedzkiego - potrawy na gorąco (do wyboru: kiełbaski lub parówki, jajecznica, naleśniki) i na zimno (wędliny i pasztety - różne rodzaje, sery żółte, twarożki różne smaki, świeże pomidory i ogórki, jogurty, płatki śniadaniowe), kawa, herbata Obiady : 28 kwietnia zupa pomidorowa, ryba zapiekana z serem i pieczarkami, frytki, bukiet surówek, kompot, sałatka owocowa, zimne napoje 29 kwietnia -- zupa ogórkowa, filet drobiowy grillowany, ryż, bukiet surówek, kompot, lody, zimne napoje 30 kwietnia - zupa rosół z makaronem, sztuka mięsa wieprzowego lub wołowego w sosie grzybowym, ziemniaki, bukiet surówek, kompot, mus owocowy z bita śmietaną, zimne napoje Kolacje: 28 kwietnia - kolacja grillowa: mięso, kiełbasa i kaszanka z grilla, bigos, pierogi (2 rodzaje), 2 sałatki (np. warzywna i grecka), chleb ze smalcem i ogórki kiszone, musztarda, ketchup, chrzan, herbata 29 kwietnia - kolacja uroczysta: dania na gorąco (schab faszerowany szpinakiem, ziemniaki z koperkiem lub ryż, bukiet surówek, paleta mięs pieczonych, żurek w chlebie) i przekąski zimne faszerowane rożki z szynki, ryba po grecku, pasztet w sosie chrzanowym, deski serów i wędlin, pieczywo, masło), herbata Przerwy kawowe: gorąca kawa świeżo parzona i herbata ekspresowa w różnych wariantach smakowych do wyboru - każda torebka herbaty pakowana w osobnych kopertkach, (śmietanka, cytryny), woda, soki, świeże ciasto pieczone, świeże owoce. Woda i sok w ilościach każdy po min 0.33 na jednego uczestnika podczas każdego dnia szkolenia. Sala szkoleniowa: Sala powinna pomieścić 40 osób, przy ustawieniu stołów w podkowę. Sala powinna być wyposażona w nagłośnienie, dostęp do Internetu, ekran, flipchart, ewentualnie tablicę + kartki od flipcharta.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dwup.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach