Dolnośląskie Centrum Informacji Zawodowej i Doskonalenia Nauczycieli w Wałbrzychu ogłasza przetarg
- Adres: 58-300 Wałbrzych, ul. Rynek 6
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 74 843 42 47 , fax. 074 8434247
- Data zamieszczenia: 2014-07-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dolnośląskie Centrum Informacji Zawodowej i Doskonalenia Nauczycieli w Wałbrzychu
ul. Rynek 6 6
58-300 Wałbrzych, woj. dolnośląskie
tel. 74 843 42 47, fax. 074 8434247
REGON: 02133408700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ciz.walbrzych.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa hotelarska wraz z usługa gastronomiczną dla uczestników warsztatów w dniach 25-26.IX.2014 r., 23-24.X.2014 r. oraz 27-28.XI.2014 r. w ramach projektu Akcent@com, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Współpracy Transgranicznej Republika Czeska-Rzeczpospolita Polska 2007-2013 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa hotelarska wraz z usługa gastronomiczną dla uczestników warsztatów w dniach 25-26.IX.2014 r., 23-24.X.2014 r. oraz 27-28.XI.2014 r. w ramach projektu Akcent@com, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Współpracy Transgranicznej Republika Czeska-Rzeczpospolita Polska 2007-2013 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.bip.ciz.walbrzych.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi restauracyjne dla nie więcej niż 35 osób w lokalach gastronomicznych we Wrocławiu, podczas spotkania partnerów w ramach projektu Boost Inno Boosting Social Innovation współfinansowanego z Programu URBACT III z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w dniach 6-8 lipca 2016r
Dodano: 2016-05-31 - Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu Akademia Chóralna 2016r. w Malborku
Dodano: 2016-04-22 - Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu- Akademia Chóralna 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług cateringowych na Stadionie Miejskim we Wrocławiu
Dodano: 2016-03-22 - Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu Akademia Chóralna
Dodano: 2015-11-19 - Nr postępowania SZP V-T/Z/IV/2015 - świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów - cateringu dla pacjentów Strzelińskiego Centrum Medycznego Sp. z o.o.
Dodano: 2015-08-18 - Świadczenie usług cateringowych na Stadionie Miejskim we Wrocławiu
Dodano: 2015-06-19 - Przetarg nieograniczony na kompleksową usługę organizacji spotkania informacyjno-promocyjnego obejmującą wynajem sali i świadczenie usług gastronomicznych w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego realizowanego na Dolnym Śląsku przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy.
Dodano: 2015-05-22 - Przetarg nieograniczony na kompleksową usługę 4 spotkań informacyjno-promocyjnych, obejmującą wynajem sal i świadczenie usług gastronomicznych w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój realizowanego na Dolnym Śląsku, organizowaną przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy z podziałem na zadania.
Dodano: 2015-04-28 - Obsługa gastronomiczna spotkania podsumowującego projekt Lekcje z przedsiębiorczym Jankiem realizowany w ramach Programu Edukacja Przedsiębiorczości
Dodano: 2015-04-27