Przetargi.pl
Usługi restauracyjne dla nie więcej niż 35 osób w lokalach gastronomicznych we Wrocławiu, podczas spotkania partnerów w ramach projektu Boost Inno Boosting Social Innovation współfinansowanego z Programu URBACT III z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w dniach 6-8 lipca 2016r

Gmina Wrocław Urząd Miejski Wrocławia ogłasza przetarg

  • Adres: 50-141 Wrocław, pl. Nowy Targ 1-8
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 71 7779230, 7779231 , fax. 71 7779229
  • Data zamieszczenia: 2016-05-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Wrocław Urząd Miejski Wrocławia
    pl. Nowy Targ 1-8 1-8
    50-141 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 71 7779230, 7779231, fax. 71 7779229
    REGON: 00109467000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.um.wroc.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługi restauracyjne dla nie więcej niż 35 osób w lokalach gastronomicznych we Wrocławiu, podczas spotkania partnerów w ramach projektu Boost Inno Boosting Social Innovation współfinansowanego z Programu URBACT III z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w dniach 6-8 lipca 2016r
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są usługi restauracyjne dla nie więcej niż 35 osób - przedstawicieli miast partnerskich Wrocławia w projekcie Boost Inno Boosting Social Innovation w wybranych lokalach gastronomicznych we Wrocławiu. Aby zapewnić różnorodność oferty i ukazać uczestnikom pochodzącym z różnych miast Europy potencjał gastronomiczny Wrocławia jako Europejskiej Stolicy Kultury, zamówienie usług restauracyjnych realizowane będzie w podziale na 4 Zadania: - Zadanie 1 (usługa nr 1): organizacja kolacji w godz. 19.00-20.30 dla 35 osób w dniu 6 lipca 2016r. na obszarze wrocławskiego osiedla Nadodrze, określonym uchwałą Rady Miejskiej Wrocławia nr XX/419/16 http://bip.um.wroc.pl/artykul/158/2890/granice-wroclawskich-osiedli - Zadanie 2 (usługa nr 2): organizacja obiadu w godz. 13.00-14.30 dla 35 osób w dniu 7 lipca 2016r. na obszarze ograniczonym ulicą Świdnicką (część piesza) - Ofiar Oświęcimskich - Rynkiem, - Zadanie 3 (usługa nr 3): organizacja kolacji w godz. 19.00-21.00 dla 35 osób w dniu 7 lipca 2016r. na obszarze centrum staromiejskiego w granicach Parku Kulturowego określonego uchwałą Rady Miejskiej Wrocławia nr LVI/1465/14 http://www.wroclaw.pl/park-kulturowy-uchwala - Zadanie 4 (usługa nr 4): organizacja obiadu w godz. 13.00-14.30 dla 35 osób w dniu 8 lipca 2016r. na obszarze ograniczonym ulicą Świdnicką (część piesza) - Ofiar Oświęcimskich - Rynkiem. 2. UWAGI OGÓLNE DOTYCZACE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA: - Jeden Wykonawca może złożyć ofertę na jedno lub więcej zadań, jednak Zamawiający wymaga, aby realizacja usług restauracyjnych odbywała się w różnych lokalach gastronomicznych. - Zamawiający zastrzega sobie prawo do zrealizowania przedmiotu umowy dla mniej niż 35 osób. Ostateczną liczbę osób, nie mniejszą niż 28, Zamawiający poda Wykonawcy na 7 dni przed planowaną usługą. Ilość osób wskazana w SIWZ stanowi maksymalny zakres usługi. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości posiłków, a w takiej sytuacji Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu, w szczególności o zapłatę za ilość stanowiącą różnicę między ilością wskazaną w SIWZ, a ilością rzeczywiście zrealizowaną przez Wykonawcę. - Rzeczywiste wynagrodzenie umowne brutto będzie wynikało z faktycznej liczby osób które skorzystają z usług restauracyjnych świadczonych przez Wykonawcę. Rozliczenie nastąpi po cenach jednostkowych (przyjętych na osobę) określonych w Formularzu Ofertowym. - Wykonawca musi przedstawić menu dla usługi, na którą składa ofertę. - Zamawiający zastrzega sobie prawo do oceny i weryfikacji wszystkich parametrów zleconej usługi - na każdym etapie oraz w każdej chwili w miejscu przygotowywania posiłków i ich dostawy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Tradycyjne produkty regionalne w menu
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.um.wroc.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach