Gmina Wrocław Urząd Miejski Wrocławia ogłasza przetarg
- Adres: 50-141 Wrocław, pl. Nowy Targ 1-8
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 71 7779230, 7779231 , fax. 71 7779229
- Data zamieszczenia: 2016-05-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Wrocław Urząd Miejski Wrocławia
pl. Nowy Targ 1-8 1-8
50-141 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 71 7779230, 7779231, fax. 71 7779229
REGON: 00109467000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.um.wroc.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi restauracyjne dla nie więcej niż 35 osób w lokalach gastronomicznych we Wrocławiu, podczas spotkania partnerów w ramach projektu Boost Inno Boosting Social Innovation współfinansowanego z Programu URBACT III z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w dniach 6-8 lipca 2016r - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są usługi restauracyjne dla nie więcej niż 35 osób - przedstawicieli miast partnerskich Wrocławia w projekcie Boost Inno Boosting Social Innovation w wybranych lokalach gastronomicznych we Wrocławiu. Aby zapewnić różnorodność oferty i ukazać uczestnikom pochodzącym z różnych miast Europy potencjał gastronomiczny Wrocławia jako Europejskiej Stolicy Kultury, zamówienie usług restauracyjnych realizowane będzie w podziale na 4 Zadania: - Zadanie 1 (usługa nr 1): organizacja kolacji w godz. 19.00-20.30 dla 35 osób w dniu 6 lipca 2016r. na obszarze wrocławskiego osiedla Nadodrze, określonym uchwałą Rady Miejskiej Wrocławia nr XX/419/16 http://bip.um.wroc.pl/artykul/158/2890/granice-wroclawskich-osiedli - Zadanie 2 (usługa nr 2): organizacja obiadu w godz. 13.00-14.30 dla 35 osób w dniu 7 lipca 2016r. na obszarze ograniczonym ulicą Świdnicką (część piesza) - Ofiar Oświęcimskich - Rynkiem, - Zadanie 3 (usługa nr 3): organizacja kolacji w godz. 19.00-21.00 dla 35 osób w dniu 7 lipca 2016r. na obszarze centrum staromiejskiego w granicach Parku Kulturowego określonego uchwałą Rady Miejskiej Wrocławia nr LVI/1465/14 http://www.wroclaw.pl/park-kulturowy-uchwala - Zadanie 4 (usługa nr 4): organizacja obiadu w godz. 13.00-14.30 dla 35 osób w dniu 8 lipca 2016r. na obszarze ograniczonym ulicą Świdnicką (część piesza) - Ofiar Oświęcimskich - Rynkiem. 2. UWAGI OGÓLNE DOTYCZACE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA: - Jeden Wykonawca może złożyć ofertę na jedno lub więcej zadań, jednak Zamawiający wymaga, aby realizacja usług restauracyjnych odbywała się w różnych lokalach gastronomicznych. - Zamawiający zastrzega sobie prawo do zrealizowania przedmiotu umowy dla mniej niż 35 osób. Ostateczną liczbę osób, nie mniejszą niż 28, Zamawiający poda Wykonawcy na 7 dni przed planowaną usługą. Ilość osób wskazana w SIWZ stanowi maksymalny zakres usługi. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości posiłków, a w takiej sytuacji Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu, w szczególności o zapłatę za ilość stanowiącą różnicę między ilością wskazaną w SIWZ, a ilością rzeczywiście zrealizowaną przez Wykonawcę. - Rzeczywiste wynagrodzenie umowne brutto będzie wynikało z faktycznej liczby osób które skorzystają z usług restauracyjnych świadczonych przez Wykonawcę. Rozliczenie nastąpi po cenach jednostkowych (przyjętych na osobę) określonych w Formularzu Ofertowym. - Wykonawca musi przedstawić menu dla usługi, na którą składa ofertę. - Zamawiający zastrzega sobie prawo do oceny i weryfikacji wszystkich parametrów zleconej usługi - na każdym etapie oraz w każdej chwili w miejscu przygotowywania posiłków i ich dostawy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Tradycyjne produkty regionalne w menu
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.um.wroc.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu Akademia Chóralna 2016r. w Malborku
Dodano: 2016-04-22 - Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu- Akademia Chóralna 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług cateringowych na Stadionie Miejskim we Wrocławiu
Dodano: 2016-03-22 - Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu Akademia Chóralna
Dodano: 2015-11-19 - Nr postępowania SZP V-T/Z/IV/2015 - świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów - cateringu dla pacjentów Strzelińskiego Centrum Medycznego Sp. z o.o.
Dodano: 2015-08-18 - Świadczenie usług cateringowych na Stadionie Miejskim we Wrocławiu
Dodano: 2015-06-19 - Przetarg nieograniczony na kompleksową usługę organizacji spotkania informacyjno-promocyjnego obejmującą wynajem sali i świadczenie usług gastronomicznych w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego realizowanego na Dolnym Śląsku przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy.
Dodano: 2015-05-22 - Przetarg nieograniczony na kompleksową usługę 4 spotkań informacyjno-promocyjnych, obejmującą wynajem sal i świadczenie usług gastronomicznych w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój realizowanego na Dolnym Śląsku, organizowaną przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy z podziałem na zadania.
Dodano: 2015-04-28 - Obsługa gastronomiczna spotkania podsumowującego projekt Lekcje z przedsiębiorczym Jankiem realizowany w ramach Programu Edukacja Przedsiębiorczości
Dodano: 2015-04-27 - Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych wraz z obsługą kelnerską podczas dwóch spotkań informacyjno-promocyjnych w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, organizowanych przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy
Dodano: 2015-02-20