Zarząd Powiatu w Bełchatowie ogłasza przetarg
- Adres: 97-400 Bełchatów, ul. Pabianicka 17/19
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 044 6358600 , fax. 044 6358617
- Data zamieszczenia: 2013-07-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zarząd Powiatu w Bełchatowie
ul. Pabianicka 17/19 17/19
97-400 Bełchatów, woj. łódzkie
tel. 044 6358600, fax. 044 6358617
REGON: 59064842200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiat-belchatowski.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa gastronomiczna w związku z organizacją imprezy masowej pod nazwą Dożynki Powiatowe 2013 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna w związku z organizacją imprezy masowej pod nazwą Dożynki Powiatowe 2013 w dniu 25 sierpnia 2013 roku. Usługa gastronomiczna winna być zrealizowana na terenie placu rekreacyjnego w Łękińsku (Gmina Kleszczów). Do obowiązków Wykonawcy należy organizacja poczęstunku w formie tzw. szwedzkiego stołu, w tym ciepła i gorąca płyta, dla max 150 osób, namiotu, ław i stołów wraz z zastawą stołową. Stoły powinny być nakryte materiałowymi obrusami. Wykonawca winien zapewnić pełną obsługę kelnerską. Propozycja menu powinna zawierać min: dania na ciepło - 4 rodzaje (zupa, potrawa jednogarnkowa, mięsna, wegetariańska); dania zimne - 5 rodzajów zimnych zakąsek (mięsna, serowa, dowolna, ciasto, sałatka); pieczywo; napoje - soki owocowe, napoje gazowane, woda mineralna z cytryną, kawa, herbata. Przedmiot zamówienia powinien być zrealizowany wg ustaleń i cen zawartych w ofercie Wykonawcy, stanowiącej załącznik do umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.e-bip.pl/start/46
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa posiłków gotowych (cateringu) dla uczestników projektu Aktywny krok współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej, z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Poddziałania IX.1.1. Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego 2014-2020
Dodano: 2016-04-26 - USŁUGI CAŁODOBOWEGO DOSTARCZANIA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW MCTiPZ
Dodano: 2016-02-15 - PRZYGOTOWANIE I DOSTAWA CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PACJENTÓW SZPITALA Z UWZGLĘDNIENIEM DIET I KALORYCZNOŚCI DLA SPZOZ W PAJĘCZNIE
Dodano: 2015-12-09 - Dostawa posiłków gotowych (cateringu) dla uczestników projektu Nowy obraz pomocy społecznej w Łodzi współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej, z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Poddziałania 7.1.1. Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łodzi
Dodano: 2015-06-30 - USŁUGI CAŁODOBOWEGO DOSTARCZANIA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW MCZP
Dodano: 2015-02-06 - Dostawa posiłków gotowych (cateringu) dla uczestników projektu Nowy obraz pomocy społecznej w Łodzi współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej, z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Poddziałania 7.1.1. Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łodzi.
Dodano: 2015-02-05 - Usługa codziennego przygotowywania i dostarczania wyżywienia dla pacjentów Szpitala - catering. SPZOZ - OiZP/3 /38/380-382 / 32 / 2014
Dodano: 2014-09-01 - Nazwa zadania: usługa codziennego przygotowywania i dostarczania wyżywienia dla pacjentów Szpitala - catering. Numer sprawy: SPZOZ - OiZP/3 /38/380-382 / 16 / 2014.
Dodano: 2014-03-20 - Nazwa zadania: usługa codziennego przygotowywania i dostarczania wyżywienia dla pacjentów Szpitala - catering. Numer sprawy: SPZOZ - OiZP/3 /38/380-382 / 11 / 2014.
Dodano: 2014-03-06 - dostawa posiłków gotowych cateringu dla uczestników projektu Nowy obraz pomocy społecznej w Łodzi współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej,z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Poddziałania 7.1.1. Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łodzi.
Dodano: 2014-03-04