Przetargi.pl
Usługa gastronomiczna podczas Juwenaliów Regionalnych Wydziału Fizyki UW - Dzień Fizyka 2014 dla 500 osób w dniu 09.05.2014 r.

Uniwersytet Warszawski ogłasza przetarg

  • Adres: 00-927 Warszawa, Krakowskie Przedmieście 26/28
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 55 32 403 , fax. 22 55 32 213
  • Data zamieszczenia: 2014-04-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warszawski
    Krakowskie Przedmieście 26/28 26/28
    00-927 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 55 32 403, fax. 22 55 32 213
    REGON: 00000125800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.fuw.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa gastronomiczna podczas Juwenaliów Regionalnych Wydziału Fizyki UW - Dzień Fizyka 2014 dla 500 osób w dniu 09.05.2014 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna podczas Juwenaliów Regionalnych Wydziału Fizyki UW Dzień Fizyka 2014 dla 500 osób w dniu 09.05.2014 r. Zapewnienie usługi gastronomicznej uczestnikom Dnia Fizyka 2014 obejmuje: Napoje: -soki owocowe (100%, min. 3 rodzaje) w butelkach pojemność 300 ml/na osobę. Dania z grilla: -karkówka (min. 180 g/porcja) -pierś z kurczaka (min. 160 g/porcja) -szaszłyk drobiowy (min. 200 g/porcja) -kiełbasa , min. dwa rodzaje (min. 120 g/porcja) -kaszanka (min. 120 g/porcja) -łosoś pieczony na grillu (min. 130 g/porcja) -warzywa grillowane (min. 150 g/porcja) -pieczywo Dodatki: -musztarda - ketchup W ramach realizacji przedmiotu zamówienia Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również: a) nakrycie stołów: jednorazowe sztućce, talerzyki oraz kubeczki, b) porządek i czystość w trakcie posiłku, c) stoły, parasole, profesjonalną obsługę kelnerską i kucharską oraz wszelkie pozostałe sprzęty niezbędne do wykonania usługi (min. 2 grille), Dostarczone produkty żywnościowe muszą być świeże, przyrządzone w dniu świadczenia usług gastronomicznych. Miejsce, w którym będzie świadczona usługa pozostanie uporządkowane i sprzątnięte po zakończeniu uroczystości.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.fuw.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach