Politechnika Śląska ogłasza przetarg
- Adres: 44-100 Gliwice, ul. Akademicka 2A
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. (032) 237 13 34, 2371335 , fax. 0322371334, 2372255, 2372660
- Data zamieszczenia: 2013-04-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Śląska
ul. Akademicka 2A 2A
44-100 Gliwice, woj. śląskie
tel. (032) 237 13 34, 2371335, fax. 0322371334, 2372255, 2372660 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.polsl.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa gastronomiczna - śniadania dla gości korzystających z usług Ośrodka Konferencyjno-Szkoleniowego INNOWACJA. Oznaczenie sprawy: OZ/U/32/EO/13 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu i dostawie śniadań i napojów w 2013 r. dla gości korzystających z usług noclegowych w Ośrodku Konferencyjno-Szkoleniowym INNOWACJA. Ilość zestawów śniadaniowych jest ilością planowaną do realizacji w okresie obowiązywania umowy i wynosi 1.500 sztuk. Zamawiający zastrzega, że faktyczna ilość w trakcie realizacji może okazać się mniejsza, co nie daje Wykonawcy żadnych dodatkowych roszczeń wobec Zamawiającego. Śniadania będą podawane na terenie budynku OKS INNOWACJA w każdy dzień kalendarzowy nie wyłączając dni ustawowo wolnych od pracy, w godzinach od 6:30 do 10:30 w pomieszczeniu wskazanym przez Zamawiającego. Ilość śniadań i typy zestawów będą podawane telefonicznie przez pracowników recepcji codziennie do godziny 19:00, natomiast ostateczna ilość będzie potwierdzona przez pracowników ochrony telefonicznie do godziny 5:30. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostawy każdej ilości śniadań, nie wyłączając pojedynczych sztuk zamówionych na różne godziny pomiędzy 6:30 a 10:30. Zestawy śniadaniowe muszą być dostarczane kompletnie przygotowane z zachowaniem świeżości i odpowiedniej temperatury posiłku. Nie ma możliwości przygotowania, podgrzania oraz gotowania posiłków na miejscu. 2. (CPV: 55.32.10.00-6 Usługi przygotowywania posiłków) (CPV: 55.32.00.00-9 Usługi podawania posiłków) (CPV: 55.52.00.00-1 Usługi dostarczania posiłków). 3. Termin realizacji - od dnia zawarcia umowy do 31.12.2013 r. lub do wykorzystania wartości umowy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.polsl.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
Numer postępowania: ZP/24/MGW/2016
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu
Dodano: 2016-07-22- Przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla dzieci i uczniów Zespołu Szkolno Przedszkolnego nr 4 w Tychach w roku 2016/2017
Dodano: 2016-06-30 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-23 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-09 - Posiłki dla klientów MOPS w Mysłowicach
Dodano: 2016-06-03 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA PIELGRZYMÓW PRZEBYWAJĄCYCH W MIEŚCIE CHORZÓW W DNIACH 19.07.2016 - 29.07.2016 R., W ZWIĄZKU ZE ŚWIATOWYMI DNIAMI MŁODZIEŻY ZADANIE PODZIELONE NA 2 CZĘŚCI
Dodano: 2016-05-27 - Usługa całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów w formie cateringu dla SPSK nr 6 SUM w Katowicach Górnośląskie Centrum Zdrowia Dziecka im. Jana Pawła II (3)
Dodano: 2016-05-20 - świadczenie usług cateringowych podczas kursów specjalizacyjnych dla lekarzy uczestniczących w projekcie pn: Rozwój kształcenia specjalistycznego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju
Dodano: 2016-05-19 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA UCZESTNIKÓW PROGRAMÓW EDUKACYJNYCH WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA KRYZYSOWEGO I OCHRONY LUDNOŚCI
Dodano: 2016-05-10 - Zawarcie umów w ramowych na świadczenie usług cateringowych w związku z wydarzeniami, eventami, konferencjami i innymi spotkaniami, realizowanymi przez Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
Dodano: 2016-05-04