Przetargi.pl
Usługa codziennego przygotowywania wyżywienia dla pacjentów Szpitala Powiatowego w Zambrowie.

Szpital Powiatowy w Zambrowie Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 18-300 Zambrów, Papieża Jana Pawła II
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 862 763 608, , fax. 862 712 132
  • Data zamieszczenia: 2020-12-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Powiatowy w Zambrowie Sp. z o.o.
    Papieża Jana Pawła II 3
    18-300 Zambrów, woj. podlaskie
    tel. 862 763 608, , fax. 862 712 132
    REGON: 45115333200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalzambrow.nowybip.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inne państwowe lub samorządowe osoby prawne w rozumieniu art. 9 pkt 14 ustawy z dnia 27 sierpnia 2009r o finansach publicznych (Dz.U. z 2013r. poz. 885, z późn. zm.)

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa codziennego przygotowywania wyżywienia dla pacjentów Szpitala Powiatowego w Zambrowie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa codziennego przygotowywania wyżywienia dla pacjentów Szpitala Powiatowego w Zambrowie. 2. Zamawiający wymaga aby realizacja zamówienia odbywała się przez pracowników zatrudnionych na umowę o pracę w rozumieniu art. 22 § 1 Kodeks pracy (Dz.U. z 2014r poz.1502, z późn. zm.). 3. Roczna planowana ilość posiłków wynosi 22800 osobodni (śniadanie, obiad, kolacja/ 1 osoba), w tym roczna planowana ilość II śniadań wynosi 7200 posiłków, roczna planowana ilość podwieczorków wynosi 7200 posiłków. 4. Każdy posiłek podstawowy (śniadanie, obiad i kolacja) z tzw. diety normalnej zgodnie z załącznikiem nr 5 SIWZ, musi zawierać dostateczną ilość produktów białkowych oraz dodatek warzyw lub owoców. Wartość kaloryczna posiłków ogółem powinna się mieścić w granicach 2300 – 2400 kcal, w tym białko ogółem 80g, w tym białko zwierzęce – 45g, tłuszcze - 80g, węglowodany – 325g. W przypadku diety podstawowej i lekkostrawnej nie przewidujemy II śniadania i podwieczorku, pozostałe diety powinny zawierać łącznie 5 posiłków.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a) Wykonawca jest wpisany do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z art. 62 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r, Nr 171, poz.1225 z późn. zm.), b) wykonawca posiada aktualną decyzję Państwowego Inspektora Sanitarnego z pozytywną opinią (postanowieniem) w kwestii pozwolenia na prowadzenie działalności w przedmiocie zamówienia i warunków lokalowych.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach