Agencja Rozwoju Regionalnego w Częstochowie SA ogłasza przetarg
- Adres: 42-202 Częstochowa, Al. Najświętszej Maryi Panny 24 lok. 8
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 34 3605688 , fax. 34 3605747
- Data zamieszczenia: 2012-10-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Agencja Rozwoju Regionalnego w Częstochowie SA
Al. Najświętszej Maryi Panny 24 lok. 8
42-202 Częstochowa, woj. śląskie
tel. 34 3605688, fax. 34 3605747
REGON: 15056552700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.arr.czestochowa.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spólka Akcyjna, główny akcjonariusz Gmina Miasto Częstochowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa caterngu polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla uczestników zajęć pozalekcyjnych na potrzeby realizacji projektu Nauka sekretem sukcesu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringu polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla uczestników zajęć pozalekcyjnych na potrzeby realizacji projektu Nauka sekretem sukcesu. 2.Kategoria przedmiotu zamówienia zgodnie ze Wspólnym Słownikiem Zamówień (CPV): 55321000-6 - usługi przygotowywania posiłków; 55524000-9 - usługi dostarczania posiłków do szkół. 3.Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczestników zajęć pozalekcyjnych w następujących Szkołach: Gimnazjum im. Jana Pawła II w Kłobucku, Gimnazjum przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym im. M. Konopnickiej w Łobodnie, Gimnazjum im. Św. Jadwigi Królowej w Miedźnie, Gimnazjum przy Zespole Szkół w Ostrowach nad Okszą, Gimnazjum w Opatowie, Gimnazjum im. Stanisława Staszica w Pankach, Gimnazjum przy Zespole Szkół im. Synów Pułku w Węglowicach. 4.W zakres przedmiotu zamówienia dotyczącego usługi cateringu wchodzić będzie przygotowanie i dostarczenie średnio około na: część I-140; część II-36; część III-70; część IV-37; część V-92; część VI-78; część VII-76; posiłków tygodniowo. Zamawiający ma prawo zmniejszyć ich liczbę w przypadkach nieobecności uczestników, o której mógł zawiadomić Wykonawcę odpowiednio wcześniej, zanim ten przystąpił w danym dniu do przygotowania posiłków. Informacja taka będzie przekazywana Wykonawcy telefonicznie. 5.Posiłek na zajęcia pozalekcyjne będzie miał postać (wg zestawów w tabelach w Części II - Formularza oferty): -kanapki lub bułki słodkiej; -soku lub napoju zimnego lub gorącego; -owocu lub jogurtu; -obiadu z jednego dania; zapakowanego w folię spożywczą gwarantującą świeżość i jakość oraz kubek jednorazowy do napoju zimnego i gorącego; łyżeczki jednorazowej, dla każdego uczestnika zajęć pozalekcyjnych. 6 Posiłek powinien być urozmaicony o wysokiej wartości odżywczej, przygotowany zgodnie z zasadami żywienia, sporządzony z pełnowartościowych produktów. Wybór posiłku należeć będzie do Zamawiającego, dokonywany będzie z listy zestawów posiłków podanych w tabelach w Części II - Formularza oferty. 7.Wykonawca będzie przygotowywał posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 Nr. 136, poz. 914 z późniejszymi zmianami). 8.Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go w sposób i przez osoby z odpowiednimi uprawnieniami, zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. 9.Informacja o ilości posiłków w danym dniu będzie przekazywana w formie telefonicznej przez Zamawiającego Wykonawcy do godziny 9oo, w dniu, w którym odbywają się zajęcia pozalekcyjne. 10.Podane tygodniowe ilości posiłków na poszczególne części zamówienia są szacunkowe. Wynagrodzenie Wykonawcy obliczone będzie jako iloczyn ilości osób z poszczególnych dni wynikających ze szczegółowej ewidencji wydanych posiłków oraz ceny jednostkowej za jeden posiłek (przedstawionej w ofercie Wykonawcy). 11.Posiłki dostarczane będą w danym dniu zajęć pozalekcyjnych w poszczególnych Szkołach od poniedziałku do soboty w wyznaczonych i uzgodnionych godzinach (nie więcej niż trzy razy w ciągu jednego dnia). 12.Przedmiotowe zamówienie podlega współfinansowaniu ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach realizacji projektu Nauka sekretem sukcesu. Informacje ogólne o tymże Projekcie można uzyskać w Agencji Rozwoju Regionalnego w Częstochowie S. A. 13.Wartość zamówienia nie przekracza 200 000 euro. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.arr.czestochowa.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
Numer postępowania: ZP/24/MGW/2016
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu
Dodano: 2016-07-22- Przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla dzieci i uczniów Zespołu Szkolno Przedszkolnego nr 4 w Tychach w roku 2016/2017
Dodano: 2016-06-30 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-23 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-09 - Posiłki dla klientów MOPS w Mysłowicach
Dodano: 2016-06-03 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA PIELGRZYMÓW PRZEBYWAJĄCYCH W MIEŚCIE CHORZÓW W DNIACH 19.07.2016 - 29.07.2016 R., W ZWIĄZKU ZE ŚWIATOWYMI DNIAMI MŁODZIEŻY ZADANIE PODZIELONE NA 2 CZĘŚCI
Dodano: 2016-05-27 - Usługa całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów w formie cateringu dla SPSK nr 6 SUM w Katowicach Górnośląskie Centrum Zdrowia Dziecka im. Jana Pawła II (3)
Dodano: 2016-05-20 - świadczenie usług cateringowych podczas kursów specjalizacyjnych dla lekarzy uczestniczących w projekcie pn: Rozwój kształcenia specjalistycznego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju
Dodano: 2016-05-19 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA UCZESTNIKÓW PROGRAMÓW EDUKACYJNYCH WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA KRYZYSOWEGO I OCHRONY LUDNOŚCI
Dodano: 2016-05-10 - Zawarcie umów w ramowych na świadczenie usług cateringowych w związku z wydarzeniami, eventami, konferencjami i innymi spotkaniami, realizowanymi przez Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
Dodano: 2016-05-04