Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa we Włocławku ogłasza przetarg
- Adres: 87-800 Włocławek, ul. 3 Maja 17
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 054 2316080 , fax. 054 2314352
- Data zamieszczenia: 2014-09-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa we Włocławku
ul. 3 Maja 17 17
87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 054 2316080, fax. 054 2314352
REGON: 91126695100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pwsz.wloclawek.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringu z okazji Inauguracji Roku Akademickiego 2014/2015 w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej we Włocławku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu z okazji Inauguracji Roku Akademickiego 2014/2015 w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej we Włocławku Postępowanie jest częścią zamówienia na: Usługi cateringowe w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej we Włocławku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Usługa cateringowa w postaci stołu szwedzkiego dla 80 osób oraz poczęstunek dla chóru około 30 osób. Menu dla 80 osób: 1. Przekąski na zimno (różne) a. pasztet z wątróbek drobiowych z sosem żurawinowym b. rolada z indyka faszerowana c. roladki z wędzonym łososiem d. sałaka z kurczakiem lub grecka e. pstrąg faszerowany Ilość poszczególnych przekąsek powinna wynosić nie mniej niż 40 porcji. 2. Dania na ciepło - trzy różne (polędwica wieprzowa w sosie kurkowym, ryba sola/sandacz, drobiowe roladki - podane w naczyniach z podgrzewaczem) Ilość poszczególnych dań powinna wynosić nie mniej niż 40 porcji. 3. Bukiet surówek (z kapusty, marchewki, selera) i warzywa gotowane nie mniej niż 80 porcji. 4. Ziemniaki pieczone/ryż 5. Ciasta - dwa rodzaje ciasta (np. szarlotka, marchewkowe lub rogaliki z dżemem i budyniem) Kawa, herbata (woda z warnika, herbata czarna w saszetkach z zawieszką i kawa do samodzielnego zaparzenia; dodatki : śmietanka/mleko do kawy w płynie, cytryna w plastrach, cukier 6. Soki, woda - sok owocowy i woda w dzbankach; Poczęstunek dla chóru ok. 30 osób - pączki, kanapki, kawa, herbata. Ponadto na potrzeby wyżywienia Wykonawca zapewni: a) stoły koktajlowe w liczbie odpowiedniej do liczby uczestników i swobodnego spożycia posiłku. b) serwis gastronomiczny (przygotowanie, obsługa, nakrycie stołów/obrusy, zastawa oraz sprzątanie miejsca przygotowania i podania posiłków - po konsumpcji), c) oraz: - zastawa - ceramiczna lub porcelanowa, - sztućce - metalowe, - obrusy z tkaniny w jednolitym kolorze, - serwetki papierowe. Ponadto: 1. Wykonawca zobowiązany jest we Własnym zakresie odebrać i zagospodarować odpady spożywcze (pokonsumpcyjne) powstałe w trakcie świadczenia usługi. 2. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymogami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia, w szczególności zobowiązany jest do przestrzegania wymagań określonych w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. TERMIN i MIEJSCE WYKONANIA: 6 października 2014 r. godz. 11.00 Obiekt Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej we Włocławku przy ul. Obrońców Wisły 1920 r. 21/25 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga złożenia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pwsz.wloclawek.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ŚWIADCZENIE USŁUG CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA - CATERING
Dodano: 2016-05-11 - Usługa cateringowa realizowana podczas trwania I edycji specjalistycznych szkoleń i warsztatów zawodowych dla studentów kierunków technicznych i humanistycznych prowadzonych przez Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
Dodano: 2016-04-12 - Zbiorowe żywienie pracowników UMK, emerytów i rencistów oraz ich rodzin przebywających na wczasach w Rowach w sezonie letnim 2016
Dodano: 2016-02-12 - ŚWIADCZENIE USŁUG RESTAURACYJNYCH POLEGAJĄCYCH NA SPORZĄDZANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W SĘPÓLNIE KRAJEŃSKIM
Dodano: 2015-11-30 - Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków obiadowych - jednodaniowych na terenie miasta Więcborka, dziennie dla ok. 70 klientów Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Więcborku w okresie od 04 stycznia 2016r. do 24 grudnia 2016r
Dodano: 2015-11-27 - Świadczenie usług w zakresie przygotowywania i dostawy całodziennych posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatowego Sp. z o.o. w Golubiu-Dobrzyniu
Dodano: 2015-10-29 - Zbiorowe żywienie pracowników UMK, emerytów i rencistów oraz ich rodzin przebywających na wczasach w Rowach w sezonie letnim 2015 r.
Dodano: 2015-02-06 - zakup usług restauracyjnych i dotyczących podawania posiłków oraz usług hotelarskich w województwie kujawsko-pomorskim
Dodano: 2014-12-08 - ŚWIADCZENIE USŁUG RESTAURACYJNYCH POLEGAJĄCYCH NA SPORZĄDZANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W SĘPÓLNIE KRAJEŃSKIM
Dodano: 2014-12-08 - Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków obiadowych - jednodaniowych na terenie miasta Więcbork, dziennie dla ok. 65 klientów Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Więcborku w okresie od 05 stycznia 2015r. do 24 grudnia 2015r
Dodano: 2014-11-25