Szpital Powiatowy ogłasza przetarg
- Adres: 87-400 Golub-Dobrzyń, dr. J. G. Koppa 1E
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 056 6832291 do 93 , fax. 056 6832205
- Data zamieszczenia: 2015-10-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Powiatowy
dr. J. G. Koppa 1E 1E
87-400 Golub-Dobrzyń, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 056 6832291 do 93, fax. 056 6832205
REGON: 87155233400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalgolub.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Podmiot leczniczy w formie spółki kapitałowej, w rozumieniu ustawy o działalności
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług w zakresie przygotowywania i dostawy całodziennych posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatowego Sp. z o.o. w Golubiu-Dobrzyniu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Świadczenie usług w zakresie przygotowywania i dostawy całodziennych posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatowego Sp. z o.o. w Golubiu-Dobrzyniu - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 23 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Ustala się wadium w wysokości: 25.489,00 PLN (słownie: dwadzieścia pięć tysięcy czterysta osiemdziesiąt dziewięć złotych.). Wykonawca wnosi wadium: -pieniądzu, sposób przekazania: przelewem na konto zamawiającego : 61 1560 0013 2532 9202 1000 0001 Geting Bank -w poręczeniach lub gwarancjach bankowych, lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym, że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, -w gwarancjach bankowych, -w gwarancjach ubezpieczeniowych -w poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt. 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz.U. 2007 Nr 42, poz.275). Sposób przekazania: Wadium należy wpłacić przelewem nie później niż do dnia 2015.11.06 do godz. 11:00. Za zachowanie terminu do wniesienia wadium uważa się wpływ wadium na konto Zamawiającego najpóźniej w terminie wskazanym powyżej. Przy czym za termin wniesienia wadium w formie przelewu pieniężnego przyjmuje się termin uznania na rachunku zamawiającego. Dokument w formie poręczenia winien zawierać stwierdzenie, że na pierwsze pisemne żądanie zamawiającego wzywające do zapłaty wadium, zgodnie warunkami przetargu, następuje jego bezwarunkowa wypłata bez jakichkolwiek zastrzeżeń.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitalgolub.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ŚWIADCZENIE USŁUG CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA - CATERING
Dodano: 2016-05-11 - Usługa cateringowa realizowana podczas trwania I edycji specjalistycznych szkoleń i warsztatów zawodowych dla studentów kierunków technicznych i humanistycznych prowadzonych przez Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
Dodano: 2016-04-12 - Zbiorowe żywienie pracowników UMK, emerytów i rencistów oraz ich rodzin przebywających na wczasach w Rowach w sezonie letnim 2016
Dodano: 2016-02-12 - ŚWIADCZENIE USŁUG RESTAURACYJNYCH POLEGAJĄCYCH NA SPORZĄDZANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W SĘPÓLNIE KRAJEŃSKIM
Dodano: 2015-11-30 - Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków obiadowych - jednodaniowych na terenie miasta Więcborka, dziennie dla ok. 70 klientów Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Więcborku w okresie od 04 stycznia 2016r. do 24 grudnia 2016r
Dodano: 2015-11-27 - Zbiorowe żywienie pracowników UMK, emerytów i rencistów oraz ich rodzin przebywających na wczasach w Rowach w sezonie letnim 2015 r.
Dodano: 2015-02-06 - zakup usług restauracyjnych i dotyczących podawania posiłków oraz usług hotelarskich w województwie kujawsko-pomorskim
Dodano: 2014-12-08 - ŚWIADCZENIE USŁUG RESTAURACYJNYCH POLEGAJĄCYCH NA SPORZĄDZANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W SĘPÓLNIE KRAJEŃSKIM
Dodano: 2014-12-08 - Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków obiadowych - jednodaniowych na terenie miasta Więcbork, dziennie dla ok. 65 klientów Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Więcborku w okresie od 05 stycznia 2015r. do 24 grudnia 2015r
Dodano: 2014-11-25 - dostawa - realizacja zadania z zakresu pomocy społecznej w formie zakupu obiadów dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Toruniu na terenie Gminy Miasta Toruń, w ilości około 19 000 zestawów obiadowych, w roku 2015.
Dodano: 2014-10-15