Przetargi.pl
Usługa cateringu wraz z dekoracją hal namiotowych, stołów i obsługą kelnerską na Dożynkach Wojewódzkich Radawiec 2022

CENTRUM SPOTKANIA KULTUR W LUBLINIE ogłasza przetarg

  • Adres: 20-029 Lublin, pl. Teatralny 1
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81/4415605
  • Data zamieszczenia: 2022-08-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: CENTRUM SPOTKANIA KULTUR W LUBLINIE
    pl. Teatralny 1
    20-029 Lublin, woj. lubelskie
    tel. 81/4415605
    REGON: 522448506
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spotkaniakultur.com

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringu wraz z dekoracją hal namiotowych, stołów i obsługą kelnerską na Dożynkach Wojewódzkich Radawiec 2022
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie kompleksowej organizacji cateringu wraz z dekoracją stołów i obsługą kelnerską na wydarzeniu „Dożynki Wojewódzkie Radawiec 2022” na Terenie Lotniska Sportowego Aeroklubu.2. Przedmiot zamówienia został szczegółowo opisany w Załączniku nr 1 do SWZ OPZ oraz Załączniku nr 1A do SWZ MENU
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. zdolności do występowania w obrocie gospodarczym: Warunek udziału w postępowaniu nie został szczegółowo określony przez Zamawiającego.2. uprawnienia do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów: Zamawiający wymaga, aby wykonawca był wpisany do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie działalności gastronomicznej (w tym cateringowej), zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia.3. sytuacja ekonomiczna lub finansowa:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na sumę gwarancyjną:w wysokości co najmniej 200 000,00 zł (słownie: dwieście tysięcy złotych).4. zdolność techniczna lub zawodowa:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – to w tym okresie należycie wykonał usługi cateringowe na:Co najmniej dwa wydarzenia rangi wojewódzkiej, gdzie catering przygotowano dla min. 400 osób biorących udział jednorazowo w jednym wydarzeniu.Przez „rangę wojewódzką” zamawiający rozumie obsługę wydarzeń z udziałem władz samorządowych i instytucji wojewódzkich.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-08-16

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach