Przetargi.pl
Usługa cateringu w ramach projektu WND-POKL.09.04.00-24-001/10 pt. BELFER ON-LINE-przygotowanie nauczycieli do kształcenia kompetencji kluczowych uczniów i dorosłych przy wykorzystaniu platform e-learningowych i cyfrowych narzędzi edukacyjnych oraz DORADCA METODYCZNY MENTOREM NAUCZYCIELA W STOSOWANIU TECHNOLOGII INFORMACYJNEJ W DYDAKTYCE, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Działania 9.4 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

Regionalny Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli WOM w Katowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 40-132 Katowice, ul. ks. kard. Stefana Wyszyńskiego 7
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-32 2582209 , fax. -032 2581852
  • Data zamieszczenia: 2010-09-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Regionalny Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli WOM w Katowicach
    ul. ks. kard. Stefana Wyszyńskiego 7 7
    40-132 Katowice, woj. śląskie
    tel. 0-32 2582209, fax. -032 2581852
    REGON: 00140311900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.womkat.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringu w ramach projektu WND-POKL.09.04.00-24-001/10 pt. BELFER ON-LINE-przygotowanie nauczycieli do kształcenia kompetencji kluczowych uczniów i dorosłych przy wykorzystaniu platform e-learningowych i cyfrowych narzędzi edukacyjnych oraz DORADCA METODYCZNY MENTOREM NAUCZYCIELA W STOSOWANIU TECHNOLOGII INFORMACYJNEJ W DYDAKTYCE, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Działania 9.4 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) Zamówienie obejmuje: usługę catteringu w ramach Projektu 1 i Projektu 2 POKL 2) Przez usługę catteringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie posiłków, przekąsek, ciepłych i zimnych napojów oraz słodyczy dla uczestników projektu. 3) Projekty realizowane są w ramach Działania 9.4 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki i współfinansowany jest ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, budżetu państwa oraz budżetu samorządu terytorialnego. 4) Zajęcia edukacyjne w ramach Projektu 1 i Projektu 2 odbywać się będą od września 2010 do lipca 2012 r. 5) W zakres przedmiotu zamówienia dotyczącego usługi catteringu wchodzić będzie przygotowanie i dostarczenie w czasie trwania obu projektów, następujących posiłków : Dla Projektu 1: a)poczęstunek typu Szwedzki stół dla 550 uczestników konferencji b)poczęstunek typu Bufet kawowy + kanapki dla 15120 uczestników szkoleń Dla Projektu 2: c) poczęstunek typu Obiad + bufet kawowy dla 480 uczestników szkoleń d) poczęstunek typu Bufet kawowy + kanapki dla 2160 uczestników szkoleń 7) Posiłki muszą być dostarczone w naczyniach zarówno wielokrotnego jak i jednorazowego użytku w miejscach, dniach i godzinach wskazanych przez Zamawiającego razem z workami do pakowania naczyń jednorazowych. I usługą sprzątania po posiłkach. 8) Informacja o dokładnych terminach, godzinach i miejscu dostarczenia i wydania posiłków będzie przekazywana sukcesywnie w miarę realizacji szkoleń w uzgodnieniu ze specjalistami ds. logistycznych obu projektów oraz zamieszczana na stronach projektów. 9) Szczegółowe uzgodnienia co do menu poszczególnych szkoleń również uzgadniane będą każdorazowo z w/w specjalistami na podstawie przedstawionego w ofercie menu Wykonawcy stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ. 10) Oferent zobowiązany jest przedstawić co najmniej pięć wariantów( opcji) do każdego z typów posiłków w formie swojej oferty umożliwiającej różnicowanie posiłków w trakcie realizacji zamówienia. 11) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać posiłki w różne miejsca na terenie całego województwa śląskiego. Szczegółowy wykaz miejsc dostarczania i wydawania posiłków przedstawiony będzie po podpisaniu umowy. Wykonawca na etapie składania oferty zobowiązany jest do przyjęcia zryczałtowanej kalkulacji kosztów dowozu posiłków. 12) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi zał. Nr 7 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 23 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.womkat.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną