Starostwo Powiatowe w Płocku ogłasza przetarg
- Adres: 09-400 Płock, ul. Bielska 59
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 024 2676777 , fax. 024 2676848
- Data zamieszczenia: 2013-10-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Starostwo Powiatowe w Płocku
ul. Bielska 59 59
09-400 Płock, woj. mazowieckie
tel. 024 2676777, fax. 024 2676848
REGON: 61101533600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.powiat.plock.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringu w ramach Projektu Usługi publiczne w powiecie płockim - zmiany dla teraźniejszości i przyszłości - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Przedmiotem zamówienia jest Usługa cateringu na potrzeby realizacji projektu pn. Usługi publiczne w powiecie płockim - zmiany dla teraźniejszości i przyszłości dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna 2007-2013. 2. W ramach świadczonej usługi cateringowej Wykonawca zapewni, odpowiednio dla poszczególnych warsztatów i konferencji: 1) serwis kawowy bez ograniczeń dla 1310 uczestników na bieżąco uzupełniany: -kawa mielona i rozpuszczalna, herbata (co najmniej 3 rodzaje herbat w torebkach), cukier, cytryna do herbaty, mleko/śmietanka do kawy, -sok 100% - 3 rodzaje, woda mineralna butelkowana niegazowana i gazowana (butelki o pojemności 0,33l), -min. 3 rodzaje kruchych ciasteczek w tym jedne z czekoladą, dwa rodzaje ciast np. sernik, szarlotka, -kanapki koktajlowe (4 rodzaje) w ilości co najmniej 4 szt na jednego uczestnika. 2) obiad w formie bufetu dla 200 uczestników, -dania ciepłe (3 do wyboru w tym: danie mięsne, rybne i warzywne), -sałatki (minimum 3 rodzaje), -dodatek skrobiowy (minimum 2 rodzaje), -desery (wyroby cukiernicze - minimum 2 rodzaje), -sok 100% - 3 rodzaje, woda mineralna butelkowana niegazowana i gazowana (butelki o pojemności 0,33l) 3) W zakresie wyżywienia Wykonawca zapewnia: -serwis gastronomiczny (przygotowanie, obsługa kelnerska, nakrycie stołów/obrusy, zastawa porcelanowa i szklana oraz sprzątanie). 4) Wykonawca wykonując przedmiot zamówienia zobowiązany jest do: -przygotowania i podania posiłków, zgodnie z planem warsztatów/konferencji, -zachowania zasad higieny i obowiązujących przepisów sanitarnych przy przygotowaniu posiłków, -przygotowania posiłków zgodnie z zasadami racjonalnego wyżywienia, urozmaiconych z pełnowartościowych, świeżych produktów z ważnymi terminami przydatności do spożycia, -przedstawienia Zamawiającemu do akceptacji menu nie później niż na 5 dni przed rozpoczęciem warsztatu/konferencji. Liczba uczestników warsztatów/konferencji może odbiegać od liczb podanych przez Zamawiającego w granicach do 25% in minus. Zamawiający poinformuje Wykonawcę o ostatecznej liczbie uczestników i przekaże plan warsztatów/konferencji nie później niż 5 dni przed wskazanym terminem. Zamawiający informuje, że warsztaty/konferencje będą się odbywały na terenie powiatu płockiego. Zamawiający wskaże Wykonawcy co najmniej na 7 dni przed terminem warsztatów/konferencji godzinę rozpoczęcia/zakończenia oraz dokładny adres warsztatu/konferencji.Zamawiający zapewnia salę w której będą serwowane posiłki. Zamówienie jest współfinansowane ze środków Unii Europejskiej (Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego) w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: BIP : http://www.bip.powiat-plock.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24