Przetargi.pl
Usługa cateringu w ramach Projektu Usługi publiczne w powiecie płockim - zmiany dla teraźniejszości i przyszłości

Starostwo Powiatowe w Płocku ogłasza przetarg

  • Adres: 09-400 Płock, ul. Bielska 59
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 024 2676777 , fax. 024 2676848
  • Data zamieszczenia: 2013-10-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Starostwo Powiatowe w Płocku
    ul. Bielska 59 59
    09-400 Płock, woj. mazowieckie
    tel. 024 2676777, fax. 024 2676848
    REGON: 61101533600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.powiat.plock.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringu w ramach Projektu Usługi publiczne w powiecie płockim - zmiany dla teraźniejszości i przyszłości
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia obejmuje: 1. Przedmiotem zamówienia jest Usługa cateringu na potrzeby realizacji projektu pn. Usługi publiczne w powiecie płockim - zmiany dla teraźniejszości i przyszłości dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna 2007-2013. 2. W ramach świadczonej usługi cateringowej Wykonawca zapewni, odpowiednio dla poszczególnych warsztatów i konferencji: 1) serwis kawowy bez ograniczeń dla 1310 uczestników na bieżąco uzupełniany: -kawa mielona i rozpuszczalna, herbata (co najmniej 3 rodzaje herbat w torebkach), cukier, cytryna do herbaty, mleko/śmietanka do kawy, -sok 100% - 3 rodzaje, woda mineralna butelkowana niegazowana i gazowana (butelki o pojemności 0,33l), -min. 3 rodzaje kruchych ciasteczek w tym jedne z czekoladą, dwa rodzaje ciast np. sernik, szarlotka, -kanapki koktajlowe (4 rodzaje) w ilości co najmniej 4 szt na jednego uczestnika. 2) obiad w formie bufetu dla 200 uczestników, -dania ciepłe (3 do wyboru w tym: danie mięsne, rybne i warzywne), -sałatki (minimum 3 rodzaje), -dodatek skrobiowy (minimum 2 rodzaje), -desery (wyroby cukiernicze - minimum 2 rodzaje), -sok 100% - 3 rodzaje, woda mineralna butelkowana niegazowana i gazowana (butelki o pojemności 0,33l) 3) W zakresie wyżywienia Wykonawca zapewnia: -serwis gastronomiczny (przygotowanie, obsługa kelnerska, nakrycie stołów/obrusy, zastawa porcelanowa i szklana oraz sprzątanie). 4) Wykonawca wykonując przedmiot zamówienia zobowiązany jest do: -przygotowania i podania posiłków, zgodnie z planem warsztatów/konferencji, -zachowania zasad higieny i obowiązujących przepisów sanitarnych przy przygotowaniu posiłków, -przygotowania posiłków zgodnie z zasadami racjonalnego wyżywienia, urozmaiconych z pełnowartościowych, świeżych produktów z ważnymi terminami przydatności do spożycia, -przedstawienia Zamawiającemu do akceptacji menu nie później niż na 5 dni przed rozpoczęciem warsztatu/konferencji. Liczba uczestników warsztatów/konferencji może odbiegać od liczb podanych przez Zamawiającego w granicach do 25% in minus. Zamawiający poinformuje Wykonawcę o ostatecznej liczbie uczestników i przekaże plan warsztatów/konferencji nie później niż 5 dni przed wskazanym terminem. Zamawiający informuje, że warsztaty/konferencje będą się odbywały na terenie powiatu płockiego. Zamawiający wskaże Wykonawcy co najmniej na 7 dni przed terminem warsztatów/konferencji godzinę rozpoczęcia/zakończenia oraz dokładny adres warsztatu/konferencji.Zamawiający zapewnia salę w której będą serwowane posiłki. Zamówienie jest współfinansowane ze środków Unii Europejskiej (Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego) w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: BIP : http://www.bip.powiat-plock.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach