Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II ogłasza przetarg
- Adres: 20-950 Lublin, Al. Racławickie 14
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. (81) 445 41 59 , fax. (81) 445 41 63
- Data zamieszczenia: 2012-03-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II
Al. Racławickie 14 14
20-950 Lublin, woj. lubelskie
tel. (81) 445 41 59, fax. (81) 445 41 63
REGON: 00051406400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.kul.lublin.pl/admin/dzp/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Kościelna szkoła wyższa o pełnych prawach publicznych szkół wyższych
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringu w postaci obiadów, barków kawowych i kolacji dla uczestników studiów podyplomowych w ramach projektu KSZTAŁCENIE KADRY ZARZĄDZAJĄCEJ INSTYTUCJI POMOCY I INTEGRACJI SPOŁECZNEJ W FORMIE STUDIÓW PODYPLOMOWYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
W związku z realizacją przez Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II studiów podyplomowych: Administracja i zarządzanie dla kadry kierowniczej administracji publicznej w ramach projektu Kształcenie kadry zarządzającej instytucji pomocy i integracji społecznej w formie studiów podyplomowych, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu w postaci obiadów, barków kawowych i kolacji dla uczestników studiów podyplomowych w ramach w/w projektu. Zamawiający przewiduje organizację 10 zjazdów sobotnio-niedzielnych w ramach studiów podyplomowych, które odbywają się w siedzibie Zamawiającego, tj. na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim Jana Pawła II, Aleje Racławickie 14, 20-950 Lublin, w terminach określonych w hamonogramie. W ramach usługi cateringowej Wykonawca zapewni 2 obiady, 2 barki kawowe i 1 kolację dla uczestników studiów podyplomowych w czasie każdego zjazdu. Wykonawca - w ramach realizacji przedmiotu zamówienia - zapewni usługę cateringu dla maksymalnie 25 osób w danym terminie zjazdu - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.kul.lublin.pl/1650.html
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi polegającej na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników Lata Polonijnego 2016 UMCS w Lublinie
Dodano: 2016-06-23 - Świadczenie usługi polegającej na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników Lata Polonijnego 2016 UMCS w Lublinie, (oznaczenie sprawy: PN/32-2016/DOP-p)
Dodano: 2016-05-25 - usługa polegająca na organizacji cyklu dwóch dwudniowych posiedzeń Wspólnej Grupy Tematycznej oraz konferencji podsumowującej projekt Wypracowanie systemowych rozwiązań i mechanizmów na rzecz koordynacji działań współpracy transgranicznej. [OP-IV.272.76.2015.NSZ]
Dodano: 2015-07-07 - Świadczenie usługi polegającej na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników Lata Polonijnego 2015 UMCS w Lublinie, (oznaczenie sprawy: PN/11-2015/DOP- p). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w Załączniku nr 1 do siwz - opisie przedmiotu zamówienia.
Dodano: 2015-05-25 - Usługa zorganizowania wyżywienia, noclegów, ubezpieczenia oraz zapewnienie odzieży roboczej dla uczestników staży krajowych w ramach projektu pn.:Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Adamowie Twoją szansą
Dodano: 2015-05-11 - Organizacja i obsługa trzech konferencji w ramach projektu pn.: Wystartuj z biznesem - Promocja Powiatu Ryckiego Narzędziem Rozwoju Lokalnego
Dodano: 2015-02-27 - Organizacja i obsługa trzech konferencji w ramach projektu pn.: Wystartuj z biznesem - Promocja Powiatu Ryckiego Narzędziem Rozwoju Lokalnego
Dodano: 2015-02-09 - Przetarg nieograniczony na sukcesywne świadczenie usług gastronomicznych i cateringowych dla Państwowego Instytutu Weterynaryjnego - Państwowego Instytutu Badawczego w Puławach
Dodano: 2015-01-29 - Usługa cateringowa dla PWSZ w Chełmie w związku z organizacją VIII Konferencji Naukowej GIS, GPS i technika lotnicza w praktyce
Dodano: 2014-11-28 - Usługa cateringowa na potrzeby projektu Wiedza i praktyka drogą do sukcesu
Dodano: 2014-11-03