Gmina Lublin ogłasza przetarg
- Adres: 20-109 Lublin, Pl. Króla Władysława Łokietka 1
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 4663000 , fax. 81 4663001
- Data zamieszczenia: 2014-05-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Lublin
Pl. Króla Władysława Łokietka 1 1
20-109 Lublin, woj. lubelskie
tel. 81 4663000, fax. 81 4663001
REGON: 43101951400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.lublin.eu
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringu - wyżywienie dla uczestników II Ogólnopolskiego Zjazdu Dużych Rodzin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Usługa przygotowania, dostarczania i podawania posiłków spełniająca następujące wymogi: 1.1. Usługa cateringowa - wyżywienie dla uczestników II Ogólnopolskiego Zjazdu Dużych Rodzin świadczona będzie w miejscu: Targi Lublin S.A., ul. Dworcowa 11, 20-406 Lublin dla następującej ilości osób: 1.1.1. obiady dla 1400 osób i kolacja dla 1400 osób w I dniu zjazdu. 1.1.2. obiady dla 1400 osób i kolacja dla 1400 osób w II dniu zjazdu. 1.1.3. obiady dla 1400 osób w III dniu zjazdu. 2. Usługa cateringowa będzie obejmować: 2.1. zapewnienie właściwego transportu posiłków zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami sanitarnymi. 2.2. przygotowanie i dostarczenie posiłków o wysokim standardzie, na bazie produktów wysokiej jakości gwarantujących bezpieczeństwo. 2.3. wydawanie posiłków i zapewnienie obsługi kelnerskiej w formie bufetu (posiłki wydawane dla każdej osoby na tacy) oraz zapewnienie obsługi kelnerskiej dla specjalnych gości Zjazdu (co najmniej jeden kelner/kelnerka), a po zakończeniu czynności do uporządkowania miejsca konsumpcji (wywiezienia powstałych odpadów). 2.4. przygotowanie stołów (stoły zapewnia Zamawiający) w sposób uzgodniony z Zamawiającym oraz zapewnienie materiałowych obrusów (obrusy - 40 sztuk o średnicy 150 cm - na okrągłe stoły). 2.5. zapewnienie czystości miejsca (m.in. obrusów) wydawania posiłków i konsumpcji. 2.6. świadczenie usługi na zastawie ceramicznej lub porcelanowej (napoje w naczyniach szklanych lub porcelanowych), z użyciem sztućców metalowych, serwetek papierowych (pojedynczych) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Składający ofertę winien wnieść wadium przed upływem terminu składania ofert, w wysokości 2 760,00 zł (słownie: dwa tysiące siedemset sześćdziesiąt złotych)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.lublin.eu
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla IUNG-PIB w Puławach
Dodano: 2016-01-28 - Usługi cateringowe na potrzeby UMWL na rok 2016 [OP-IV.272.145.2015.MON]
Dodano: 2015-12-10 - Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala i ZOL uwzględnieniem diet i kaloryczności dla SP ZOZ w Łęcznej, znak sprawy SP ZOZ -DZ/7/15
Dodano: 2015-03-12 - świadczenie usługi cateringowej dla uczestników warsztatów grupowych; konsultacji grupowych /wykładów grupowych; konsultacji grupowych /podsumowania prowadzonych przez ekspertów zewnętrznych w ramach projektu pn. Kompleksowe wspomaganie szkół i przedszkoli w powiecie ryckim OR.272.4.2015
Dodano: 2015-03-05 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczestników cyklu szkoleń/warsztatów prowadzonych przez ekspertów zewnętrznych wspomagających proces doskonalenia nauczycieli i dyrektorów biorących udział w sieciach współpracy i samokształcenia w ramach projektu pn. Kompleksowy system doskonalenia nauczycieli w powiecie kraśnickim
Dodano: 2015-02-12 - Obsługa cateringowa bankietu z okazji 70-lecia Państwowego Instytutu Weterynaryjnego - Państwowego Instytutu Badawczego
Dodano: 2015-01-15 - Zakup i dostawa zestawów obiadowych dla Miejskiego Centrum Usług Socjalnych im. Jana Pawła II w Świdniku
Dodano: 2014-12-11 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczestników cyklu szkoleń (warsztatów szkoleniowych rad pedagogicznych) prowadzonych przez ekspertów zewnętrznych wspomagających proces doskonalenia nauczycieli i dyrektorów szkół w ramach projektu pn. Kompleksowy system doskonalenia nauczycieli w powiecie kraśnickim realizowanego przez Powiat Kraśnicki
Dodano: 2014-12-04 - Świadczenie usług cateringowych podczas Wigilii Rady Miasta Lublin w 2014 roku w Lublinie
Dodano: 2014-10-17 - Świadczenie usługi cateringowej podczas staży u pracodawców w ramach projektu pn. VOCATIONAL PLACEMENT. Program stażowy u pracodawców dla uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych im. Stanisława Staszica w Parczewie - III etap
Dodano: 2014-10-09