Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku ogłasza przetarg
- Adres: 09-402 Płock, Pl. Dąbrowskiego 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 24 3665400 , fax. 24 3665421
- Data zamieszczenia: 2012-03-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku
Pl. Dąbrowskiego 2 2
09-402 Płock, woj. mazowieckie
tel. 24 3665400, fax. 24 3665421
REGON: 61103840300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pwszplock.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa z okazji sympozjum naukowego - Z warsztatu płockich neofilologów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Menu na Sympozjum Naukowe w dniu 20.03.2012r. na godz. 10.30 Miejsce: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa, ul. Plac Dąbrowskiego 2, sala Senatu, II piętro Data: 20 marca 2012r. Ilość osób: 40 Stół szwedzki Gotowość na godzinę 10:30 I.Zimne przekąski coctailowe 5 talerzy (po 20 szt.) 1. Kanapeczki - bogato dekorowane - z szynką - z salami - z łososiem wędzonym - z polędwicą - ze schabem pieczonym - z serem żółtym i twarożkiem 2. Pomidory z mozzarellą i świeżą bazylią -4 talerze II. Przekąski gorące: - mini gołąbki z kapusty pekińskiej 120g/na osobę - pierożki z mięsem 120 g/na osobę III. Dodatki: - bułeczki bankietowe - 60 sztuk - cytryna - cukier - śmietanka IV. Napoje gorące: kawa, herbata V. Napoje zimne: - soki owocowe -6 kartonów: pomarańczowy, jabłkowy, grejfrutowy( 2 kartony soku pomarańczowego, 2 kartony soku jabłkowego, 2 kartony soku grejpfrutowego) - woda mineralna niegazowana i gazowana po 5 zgrzewek (pojemność 0,5l) - sprite -6 butelek (pojemność 1l) VI. Deser: - paluszki słone (5 dużych paczek) - wybór ciasteczek kruchych - owoce sezonowe: kiwi, banany, winogrona Sposób podania: W formie szwedzkiego stołu z zapewnieniem naczyń ceramicznych z kompletem sztućców metalowych, filiżanek do kawy i herbaty, szklanek do soków, serwetek. Kompleksowa obsługa kelnerska. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w niniejszym postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pwszplock.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24