Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku ogłasza przetarg
- Adres: 09-402 Płock, Pl. Dąbrowskiego 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 24 3665400 , fax. 24 3665421
- Data zamieszczenia: 2012-11-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku
Pl. Dąbrowskiego 2 2
09-402 Płock, woj. mazowieckie
tel. 24 3665400, fax. 24 3665421
REGON: 61103840300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pwszplock.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa z okazji spotkania Wigilijnego dla pracowników Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Płocku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Miejsce: Dom Studenta Nr 1 w Płocku przy ul. Nowowiejskiego 6 Data: 18 grudnia 2012 r. Ilość osób: 71 Stół szwedzki Gotowość na godzinę 16.00 MENU: Dania gorące: 1.Pierogi z kapustą i grzybami 150 g/osobę 2.Kapusta z grochem 120 g/osobę 3.Karp smażony 120 g/osobę 4.Ryba po grecku 120 g/osobę 5.Ziemniaki pieczone 100 g/osobę Zakąski zimne: 1.Śledź w oleju 80 g/osobę 2.Śledź w śmietanie 80g/osobę 3.Sałatka jarzynowa 120g/osobę Ciasta: sernik, makowiec 100g/osobę Owoce: Mandarynki 100g/osobę Napoje: soki owocowe (serwowane w dzbankach ), woda mineralna gazowana i niegazowana, kawa rozpuszczalna i sypana, herbata, cukier, śmietanka, cytryna- napoje podawane bez ograniczeń Pieczywo: jasne i ciemne - ułożone w koszyczkach Opłatek Sposób podania: w formie szwedzkiego stołu z zapewnieniem naczyń ceramicznych porcelanowych z kompletem sztućców metalowych, filiżanek do kawy, szklanek do soków, serwetek. Nakrycie i świąteczna dekoracja stołu wigilijnego ( świeczniki, świece, sianko, sukna rozłożone na stole wigilijnym, dekoracja bożonarodzeniowa, stół przystrojony igliwiem) Kompleksowa obsługa kelnerska Opłatek serwowany na sianku - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w niniejszym postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pwszplock.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24