Gmina Miasto Częstochowa ogłasza przetarg
- Adres: 42-217 Częstochowa, ul. Śląska 11/13
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 34 3707100 , fax. 34 3707170
- Data zamieszczenia: 2014-03-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Miasto Częstochowa
ul. Śląska 11/13 11/13
42-217 Częstochowa, woj. śląskie
tel. 34 3707100, fax. 34 3707170
REGON: 15139900200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.czestochowa.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa realizowana w ramach projektu Wspomaganie na piątkę. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia stanowi usługa cateringowa realizowana w ramach projektu Wspomaganie na piątkę. Realizacja usługi cateringowej polega na przygotowaniu i dostarczeniu do wskazanej sali (wraz z rozłożeniem na stołach, zapewnieniu zastawy stołowej, obrusów i obsługi kelnerskiej) porcji żywieniowych wyszczególnionych poniżej. Usługa będzie realizowana podczas zajęć organizowanych w ramach projektu pn. Wspomaganie na piątkę. Wykonawca jest zobowiązany do dostarczenia wyżywienia dla ilości osób z uwzględnieniem zapisów poniżej tabeli. Zajęcia szkoleniowe (warsztaty, konsultacje, wykłady) i tym samym realizacji usługi żywieniowej odbywać się będzie jednocześnie w kilku miejscach na terenie powiatu Miasta Częstochowy, w salach edukacyjnych, udostępnionych przez Dyrektorów szkół i przedszkoli biorących udział w projekcie Wspomaganie na piątkę. Zamawiający zastrzega sobie możliwość przesuwania ilości dostaw między poszczególnymi pozycjami lub jej zmniejszenie. Zamawiający zastrzega sobie możliwość przesunięcia liczby porcji żywieniowych przypadających na dane zajęcia między poszczególnymi pozycjami. W ramach realizacji zamówienia Zamawiający oczekuje: a) przygotowania i dostarczenia wyżywienia w formie: 4.napoje ciepłe: kawa (min. 250 ml / os.) , herbata (min. 250 ml/os.) 5.napoje zimne: woda mineralna niegazowana (min. 250 ml/os.), woda mineralna gazowana (min. 250 ml/os.), sok owocowy (pomarańczowy lub jabłkowy lub wieloowocowy) ( min. 250 ml/os.) 6.zestaw ciastek kruchych: ciastka z marmoladą owocową ( min. 2 szt./ os.), ciastka z bakaliami (min. 2 szt. / os.) , ciastka z polewą czekoladową (min. 2 szt / os.) 7.mieszany zestaw porcji ciast: szarlotka (min. 1 szt. / os.), sernik (min. 1 szt./os.) makowiec (min. 1 szt./os.) b) uprzątnięcia sali po wykonaniu całej usługi Realizacja usługi cateringowej będzie się odbywać zgodnie z harmonogramem opracowywanym w trakcie organizacji warsztatów, wykładów i konsultacji oraz w porozumieniu z Zespołem Projektowym, Szkolnymi Organizatorami Rozwoju Edukacji i Dyrektorami placówek edukacyjnych. Łączna liczba porcji żywieniowych: 19 586 Łączna przewidywana liczba dostaw - 951 Łączna liczba godzin świadczenia usługi w salach szkoleniowych- 2 688 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.czestochowa.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
Numer postępowania: ZP/24/MGW/2016
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu
Dodano: 2016-07-22- Przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla dzieci i uczniów Zespołu Szkolno Przedszkolnego nr 4 w Tychach w roku 2016/2017
Dodano: 2016-06-30 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-23 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-09 - Posiłki dla klientów MOPS w Mysłowicach
Dodano: 2016-06-03 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA PIELGRZYMÓW PRZEBYWAJĄCYCH W MIEŚCIE CHORZÓW W DNIACH 19.07.2016 - 29.07.2016 R., W ZWIĄZKU ZE ŚWIATOWYMI DNIAMI MŁODZIEŻY ZADANIE PODZIELONE NA 2 CZĘŚCI
Dodano: 2016-05-27 - Usługa całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów w formie cateringu dla SPSK nr 6 SUM w Katowicach Górnośląskie Centrum Zdrowia Dziecka im. Jana Pawła II (3)
Dodano: 2016-05-20 - świadczenie usług cateringowych podczas kursów specjalizacyjnych dla lekarzy uczestniczących w projekcie pn: Rozwój kształcenia specjalistycznego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju
Dodano: 2016-05-19 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA UCZESTNIKÓW PROGRAMÓW EDUKACYJNYCH WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA KRYZYSOWEGO I OCHRONY LUDNOŚCI
Dodano: 2016-05-10 - Zawarcie umów w ramowych na świadczenie usług cateringowych w związku z wydarzeniami, eventami, konferencjami i innymi spotkaniami, realizowanymi przez Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
Dodano: 2016-05-04